S sedacemm Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 4 0 39 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi sipali_eschek #121 especias .!.: merhaba sedacemm, ben de Zürih'de yasiyorum. Sen nezamandir Zürih'desin? Zürih merkeze gezmek veya alisveris icin geliyormusun ? Genişletmek için tıkla... Merhaba Ben 2.5 yil oldu geleli sen de yeni mi geldin tabi geliyorum merkeze 15 dk Lik mesafedeyim :)
especias .!.: merhaba sedacemm, ben de Zürih'de yasiyorum. Sen nezamandir Zürih'desin? Zürih merkeze gezmek veya alisveris icin geliyormusun ? Genişletmek için tıkla... Merhaba Ben 2.5 yil oldu geleli sen de yeni mi geldin tabi geliyorum merkeze 15 dk Lik mesafedeyim :)
S SanalBaci Guru Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 89 0 38 21 Ağustos 2014 Konu Sahibi sipali_eschek #122 sedacemm .!.: Hoşbulduk ben dietikondayım winterthurda baya Türk var sanırım:)) Genişletmek için tıkla... :)))) evet baya var
sedacemm .!.: Hoşbulduk ben dietikondayım winterthurda baya Türk var sanırım:)) Genişletmek için tıkla... :)))) evet baya var
S Stefanel98 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2008 125 8 4 Eylül 2014 Konu Sahibi sipali_eschek #123 sedacemm .!.: Merhaba Ben 2.5 yil oldu geleli sen de yeni mi geldin tabi geliyorum merkeze 15 dk Lik mesafedeyim :) Genişletmek için tıkla... Ben bayadir Isvicre'deyim. Söyle yapalim, Zürih merkeze gelecegin zaman 1-2 gün öncesinden buradan haber ver, sana güzel bir yerde kahve ismarlayayim, hem tanismis oluruz. Ne dersin ?
sedacemm .!.: Merhaba Ben 2.5 yil oldu geleli sen de yeni mi geldin tabi geliyorum merkeze 15 dk Lik mesafedeyim :) Genişletmek için tıkla... Ben bayadir Isvicre'deyim. Söyle yapalim, Zürih merkeze gelecegin zaman 1-2 gün öncesinden buradan haber ver, sana güzel bir yerde kahve ismarlayayim, hem tanismis oluruz. Ne dersin ?
S SanalBaci Guru Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 89 0 38 6 Eylül 2014 Konu Sahibi sipali_eschek #124 Bize kahve yokmu :))))