Zürich Paylasim Alani(Tanisma)

herkeze slm
bende züriche yakinim dietikonda oturuyorum
7yillik evliyim
3yasinda kizim var
dogma büyümede buraliyim :)

herkeze slm
bende züriche yakinim dietikonda oturuyorum
7yillik evliyim
3yasinda kizim var
dogma büyümede buraliyim :)

selam incitanemtuana
güzellik uzmaninda hangi alandasin?
ya ben Lazer Epilasyon tedavisi icin arastiriyorumda.. yapmayi düsünüyorum.
Bildigin yada tavsiye edebilecegin bi yer varsa cok sevinirim..

simdiden tsk.. :1rolleyes:

herkeze merhaabaaaa a.s.
bende züriche yeni gelenlerden sayilirim. daha önce bern de oturuyordum. her ne kadar bi bernerin olarak konusmalarinizi anlamakta zorluk ceksemde simdilik zürichli oldum gibi bi sey :))

merhaba kizlar bende isvicrede yeni sayilirim ikibucuk yilldir burdayim winterthurda oturuyorum baska winterturdan kimse varmi :uhm:

merhaba kizlar bende isvicrede yeni sayilirim ikibucuk yilldir burdayim winterthurda oturuyorum baska winterturdan kimse varmi :uhm:
Merhaba Arzum,

Ben Winterthur`lu degilim ama akraba ziyareti icin gidiyorum arasira,mesela daha bugün oradaydim.Aslinda Zürich`te oturuyorum.Ben senden daha da yeniyim Isvicre`de. Sen Zürich`e geliyor musun,gezmek amacli ?

hey selam ben izmirliyim eylülde 1,5 aylığına Zürich'e geliyoruum inşallah güzel geçer :)

Slm,
Tatil amacli gelecegin icin eminim cok güzel gecer,özellikle de Zürich`te. Fakat 1 ay sonra sikilmaya baslarsin.Buralari ne Istanbul`a ne de Izmir`e benzer.Aksamlari cok fazla hareket olmaz buralarda,gece hayati ise bence cok vasat...

Slm,
Tatil amacli gelecegin icin eminim cok güzel gecer,özellikle de Zürich`te. Fakat 1 ay sonra sikilmaya baslarsin.Buralari ne Istanbul`a ne de Izmir`e benzer.Aksamlari cok fazla hareket olmaz buralarda,gece hayati ise bence cok vasat...

:) sıkıcı olduğunu bildiğimden 1,5 ay kalıcam.. orda herkes çalışyo olduğundan ölü ülke olsa gerek..

Merhaba Arzum,

Ben Winterthur`lu degilim ama akraba ziyareti icin gidiyorum arasira,mesela daha bugün oradaydim.Aslinda Zürich`te oturuyorum.Ben senden daha da yeniyim Isvicre`de. Sen Zürich`e geliyor musun,gezmek amacli ?

meraba canim evet bende züriche geliyorum gezmeye belki yolda karsilasmisizdir :)

mesajini gördüm canim bende sana özelden yazicaktim ama olmadi siniri gecememisim :)
haberlesiriz ben seni kaydettim

X