- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Nasip_kismet
-
İnşallah hemen sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
Merhabalar. Cuma gunu kurtaj olmak sorunda kaldim. Bebegimin buyumesi durmus. O kadar uzgunum ki icim yaniyor. Allah kimsenin basina vermesin. Nasil atlatacagim bilmiyorum. Canim bir sey yapmak istemiyor. Etrafta hamileleri cocukli anneleri gorunce cok kotu oluyorum. Nasil atlattiniz kizlar yardim edin
Kaç haftalıktı canım geçmiş olsun.
Anladım cnm her şeyde bir hayır vardır sıkma canını sakın Allah yeniden nasip etsin.
Allah yardimcimiz olsun canimbende seninle aynı şeyi yaşadım10+4 olması gerekirken gelişimi durmuş kalp atışı da durmuş. ertesi gün sabah aldılar . üstelik ben 9 ayda hamile kalabilmiştim
Allah yardimcimiz olsun canim
Icim aciyor resmen. Kisa zamanda o kadar cok alismisim ki yavruma. Sanki hep benimleymis gibi ypklugunu cok hissediuorum. Nasil gececek bu aci
Sanki hic gecmeyecek bugunler gibi geliyor banabende çok şaşkınim ultrason görüntülerine bakıyorum hala başına gelmeyen bilemez bunun nasıl bi duygu olduğunu
zor gerçekten canım ama elden ne gelir biz istemedik böyle olmasınıSanki hic gecmeyecek bugunler gibi geliyor banayine hamile kalmaya korkuyorum. Arada test mi yaptirsam diyorum. Kafam o kadar karisik ki anlatamam
Insallah atlatiriz bunlari ve bir daha yasamayiz. Yasamayan gercekten bilemez ne var bunda diyorlar ama oyle olmuyor istezor gerçekten canım ama elden ne gelir biz istemedik böyle olmasınıkafamızı başka şeylerle oyalamak en iyisi olcak şu dönemde
yaşamayan dışardan bakanlar öyle düşünüyor annelik içgüdüsel bisey ha büyük ha küçük. ben tekrar hamile kalmak istiyrm ama olacağını sanmıyorum tek tüpum de kapalı zatenInsallah atlatiriz bunlari ve bir daha yasamayiz. Yasamayan gercekten bilemez ne var bunda diyorlar ama oyle olmuyor iste
Ben de cok istiyorum canim ama aynisi olur diye korkuyorum. Nasil olacak ne yapacagim inan bilmiyorum. Ama canim forumda gordum tek tuple de hamile kalanlar varmis. Insallah kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alabilirizyaşamayan dışardan bakanlar öyle düşünüyor annelik içgüdüsel bisey ha büyük ha küçük. ben tekrar hamile kalmak istiyrm ama olacağını sanmıyorum tek tüpum de kapalı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?