Merhabalar,. 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtaj/tıbbi tahliye yöntemi ile alındı. Patolojiye parça gonderilecekmis. Mol gebelik vs olabilir mi diye? Narkoz etkisi ile pek kendimde değildim ama doktora sordum mol gebelik zaten ultrasonda görünmez miydi diye bazen görünmeyecrgini söyledi. Benzer durum yaşayıp patoloji sonuçları alanlardan ricam ne gibi sonuçlarla karşılaştınız patolojiye? Neleri aydınlatır bu rapor?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zorunlu kürtaj sonrası patoloji sonucu
- Konu Sahibi MASLOW
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?15 haftalıkken kalbi durdu öyle mi? Allah karninizdakini hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Patolojiye ne çıktı peki sizin?Benim bebegim 15 haftayla uyumluydu, ona rağmen doktorum olma ihtimali cok az ama yine de ihtimal var demişti, ama senin dediğini bende duymuştum
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Suyu bitti malesef kromozom bozukluğu dedi doktorum.. Bişey cikmadi, çıkmiyomus zaten sanırım enfeksiyon varsa o çıkiyomus, detaylı istiyorsak bebeği genetiği yollamak lazımmış sonradan öğrendik bizde, gerçi değişen bişey olmazdı, meleğimin ultrason bulguları kötüydü malesef..15 haftalıkken kalbi durdu öyle mi? Allah karninizdakini hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Patolojiye ne çıktı peki sizin?
Anladim. Çok teşekkürler bilgi için. Patoloji raporu ne kadar sürede çıkıyor? Bir hata on güne kadar dediler banaSuyu bitti malesef kromozom bozukluğu dedi doktorum.. Bişey cikmadi, çıkmiyomus zaten sanırım enfeksiyon varsa o çıkiyomus, detaylı istiyorsak bebeği genetiği yollamak lazımmış sonradan öğrendik bizde, gerçi değişen bişey olmazdı, meleğimin ultrason bulguları kötüydü malesef..
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Benim de öyle çıkmıştı, ama boşuna beklemişim, ben sebep çıkar sandım, temiz çıktı demişlerdi sadeceAnladim. Çok teşekkürler bilgi için. Patoloji raporu ne kadar sürede çıkıyor? Bir hata on güne kadar dediler bana
Hmmm. Ben de bekleyeyim bakalım. Başka da yazan olmadı zatenBenim de öyle çıkmıştı, ama boşuna beklemişim, ben sebep çıkar sandım, temiz çıktı demişlerdi sadece
- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
Mol gebeliği yaşamadım ama mol gebelik olabilecegimi soylemisti doktor, sonrasında detayli baska bir doktordan ogrendim.
Mol gebelik malesef bebegin anne karnında kanser hali bebek gibi değil tümör gibi düşünülür. Patoloji temizse normal bir bebek ölümü, kötüyse kanser hücresi oldugu icin 1 sene kadar tedavi ve gözlem altında tutulup hamile kalmanıza izin verilmiyor. Sonra normal hayatınıza dinuyormussunuz
Mol gebelik malesef bebegin anne karnında kanser hali bebek gibi değil tümör gibi düşünülür. Patoloji temizse normal bir bebek ölümü, kötüyse kanser hücresi oldugu icin 1 sene kadar tedavi ve gözlem altında tutulup hamile kalmanıza izin verilmiyor. Sonra normal hayatınıza dinuyormussunuz
- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
Açıklamamdan dolayi telaslanmayin lutfen kotu bile çıksa cok erken bir teşhis oldugu icin bundan kimseye birsey olmuyormusMerhabalar,. 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtaj/tıbbi tahliye yöntemi ile alındı. Patolojiye parça gonderilecekmis. Mol gebelik vs olabilir mi diye? Narkoz etkisi ile pek kendimde değildim ama doktora sordum mol gebelik zaten ultrasonda görünmez miydi diye bazen görünmeyecrgini söyledi. Benzer durum yaşayıp patoloji sonuçları alanlardan ricam ne gibi sonuçlarla karşılaştınız patolojiye? Neleri aydınlatır bu rapor?
Mol gebeliği yaşamadım ama mol gebelik olabilecegimi soylemisti doktor, sonrasında detayli baska bir doktordan ogrendim.
Artık kanser olsam uzulemiycem herhalde. Kaybın yeni ama en azından anlamaya çalışıyorum. Bebeğin karnı neden durur anne karnında ne olmuş olabilir diye. Teşekkürler bilgi icinAçıklamamdan dolayi telaslanmayin lutfen kotu bile çıksa cok erken bir teşhis oldugu icin bundan kimseye birsey olmuyormus
- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
Sunu söyleyebilirim dusuk icin en azından bana doktor sunu demisti ben cok sıkıntılı bir hamilelik gecirdim bebek dedi egerki sağlıksızsa vücut ne yaparsak yapalim kabul etmez ve atar ama enerji sağlıklı bir bebekse nagparsak yapalimda düşmez demisti.Artık kanser olsam uzulemiycem herhalde. Kaybın yeni ama en azından anlamaya çalışıyorum. Bebeğin karnı neden durur anne karnında ne olmuş olabilir diye. Teşekkürler bilgi icin
Allah yardım etsin cok kotu bir psikoloji farkindayim cok üzüldüm
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Lütfen bu kadar kötü düşünme, doğumda bebeğini kaybedenler var, küçük yaşta büyütüp kaybedenler var, düşünsene onların acılarını.. Kokusunu içine alıp kaybediyorlar.. Ben hep onları düşünüp daha iyi oldum..Artık kanser olsam uzulemiycem herhalde. Kaybın yeni ama en azından anlamaya çalışıyorum. Bebeğin karnı neden durur anne karnında ne olmuş olabilir diye. Teşekkürler bilgi icin
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Patolojiden genellikle düşük sebebi ile ilgili bişey çıkmıyor. Operasyonda alınan parçalar su kadar hafta gebelikle uyumlu parçalarıdır gibi sonuçlar yazıyorlar. Zaten her ameliyat snrasi parcalar patolojiye gidermis benim iki dusugumdede gitti dedigimden farkli bir sonuc yazmadilar. Genetik inceleme ile daha detayli sonuçlar çıkar diye biliyorum.Merhabalar,. 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtaj/tıbbi tahliye yöntemi ile alındı. Patolojiye parça gonderilecekmis. Mol gebelik vs olabilir mi diye? Narkoz etkisi ile pek kendimde değildim ama doktora sordum mol gebelik zaten ultrasonda görünmez miydi diye bazen görünmeyecrgini söyledi. Benzer durum yaşayıp patoloji sonuçları alanlardan ricam ne gibi sonuçlarla karşılaştınız patolojiye? Neleri aydınlatır bu rapor?
Öyle tabii ancak ben kendimi çok sucluyorum. Daha ne olduğunu anlamadan,. Karnımdaki bebek ile sevgi dolu bı konusma bile yapamadan gitti. Ona çok yanıyorum. Tabii dediğiniz durumlar çok daha acıLütfen bu kadar kötü düşünme, doğumda bebeğini kaybedenler var, küçük yaşta büyütüp kaybedenler var, düşünsene onların acılarını.. Kokusunu içine alıp kaybediyorlar.. Ben hep onları düşünüp daha iyi oldum..
Anladim. Biraz boşuna yapilyor öyle ise patoloji. Ayrıca ücret ödeniyor da anlamı yok gibi pek.Patolojiden genellikle düşük sebebi ile ilgili bişey çıkmıyor. Operasyonda alınan parçalar su kadar hafta gebelikle uyumlu parçalarıdır gibi sonuçlar yazıyorlar. Zaten her ameliyat snrasi parcalar patolojiye gidermis benim iki dusugumdede gitti dedigimden farkli bir sonuc yazmadilar. Genetik inceleme ile daha detayli sonuçlar çıkar diye biliyorum.
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.675
- 798
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
O sevgi bağı ilerleyen haftalarda oluşuyor genelde, lütfen kendini suçlama, olacağı varmış ve olmuş, bian önce toparlanmaya çalışÖyle tabii ancak ben kendimi çok sucluyorum. Daha ne olduğunu anlamadan,. Karnımdaki bebek ile sevgi dolu bı konusma bile yapamadan gitti. Ona çok yanıyorum. Tabii dediğiniz durumlar çok daha acı
Tesekkurlerİkinci gebeligimde parsiyel moldan şüphelenmişti doktorum ama patoloji sonucu temiz çıkmıştı. Bebeğe ait dokularmış, sorun yok denilmişti. Sizin de temiz çıkar muhtemelen. Onbeş günde çıkıyor sonuç.
İnşallah. Belki bı profesyonel destek ile toparlamaya calisicam. TesekkurlerO sevgi bağı ilerleyen haftalarda oluşuyor genelde, lütfen kendini suçlama, olacağı varmış ve olmuş, bian önce toparlanmaya çalış
- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.199
- 158
- 39
Tesekkurler
İnşallah. Belki bı profesyonel destek ile toparlamaya calisicam. Tesekkurler
Çok geçmiş olsun ama kendinizi boşuna suçluyorsunuz. İlk 3 aylık düşüklerin %70inin nedeni kromozomal bozukluklardır. Yani bebek döllenmede maalesef rastgele olarak anormal kromozomlu oluyor. Bunun da kime denk geleceği belli değil genelde. Bu bebekler zaten sakat, hayatla bağdaşmıyor ve düşüyor.
Başka neden sizde pıhtılaşma bozukluğu olabilir. İsterseniz ona bir sonraki hamileliğinizden önce baktırabilirsiniz. Genelde ilk düşükte hiç incelemiyorlar ama.
İnşallah yakın zamanda doğuracağınız bebeğinize hamile kalırsınız. Üzülmeyin, sizin suçunuz değildi kesinlikle.