- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
yakınlarım var ama birilerinde kalmak istemiyorum; uygun kalabileceğim yer bilir misinizİstanbul'da kalın, biraz istanbul'u gezin?
maalesef hiç vaktim olmadı araştırcak yarın istanbula gidicem fırsatım olmaz pazar pazartesi eğitim derken ne zaman araştırcam
Valla bilmiyorum açıkçası, hiç otelde falan kalmam gerekmedi ki : (yakınlarım var ama birilerinde kalmak istemiyorum; uygun kalabileceğim yer bilir misiniz
eşim çalışıyor, ben ruhum dinlensin istiyorum bilemedim işte o bir fikir olabilir belki ama kafamı boşaltmak istiyoruorum evde olsam akşama kadar ev işi yemek vss istemiyorumEvinizde esinizle vakit gecirseniz?
akyaka olabilir gibi geldi istanbuldan uak bileti de var ucuz. ama dönüş işkence; 10 saat falan konyayaValla bilmiyorum açıkçası, hiç otelde falan kalmam gerekmedi ki : (
Atlayın Kapadokya'ya gidin gitmediyseniz daha önce diyeceğim de çok soğuktur şimdi : )
eşim çalışıyor, ben ruhum dinlensin istiyorum bilemedim işte o bir fikir olabilir belki ama kafamı boşaltmak istiyoruorum evde olsam akşama kadar ev işi yemek vss istemiyorum
bolu abant var.. hem güzel hem yakınakyaka olabilir gibi geldi istanbuldan uak bileti de var ucuz. ama dönüş işkence; 10 saat falan konyaya
Konya'da mı oturuyorsunuz? Antalya'ya falan gidebilirsiniz belki. Hem daha ılıktır hem boştur bu mevsimde, kafanızı dinlersiniz.akyaka olabilir gibi geldi istanbuldan uak bileti de var ucuz. ama dönüş işkence; 10 saat falan konyaya
Antalya da kp' ler var oraya gitsem eşim Heme onları da katar arayaKonya'da mı oturuyorsunuz? Antalya'ya falan gidebilirsiniz belki. Hem daha ılıktır hem boştur bu mevsimde, kafanızı dinlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?