Zorunda kaldığım için yazıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Kafayı yemek üzereyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninle konuşmak isterse asla konuşmamalısın. Seni yekrar öperae bu swfer üstlerine gidip “x beni taviz etti, şikayetçiyim” demelisin. Hiç bir diyoloğun hatta günaydının bile olmamalı.

En başta yaşadıkların çok tatlı, çok güzel heyecanlar. Kendini suçlu hissetme :) o kadar normal ki bu heyecana kapılman, bununla mutlu olman :)

Ama çocuk düzgün değilmiş. Seninle alakası yok, sorun onda. Amacı ne diye düşünmeye ve kafa yormaya hiç gerek yok. Kendisi bir lüzumsuzmuş.

Ama bundan sonrası için biliyorsun. O guvenebileceğin biri değil. Seni sevmiyor. Sen de onu yoksaymalısın en sadesinden.

Bence kiralık katil tutun çocuğu v*rsun. Tövbe Allahim. Çok dramatik bir kişiliğiniz var. Allah ailenize sabır versin. Bu tip insanlar kendisi durumunu farketmedigi için en çok ailesine zordur bunaltir. Bir ilişkiniz olmamış çocukla. O anlık çekimle öpüsmussunuz bu kadar büyütmeyin. Okurken daraldım sonunda herhalde tecavüze uğradıniz sandım öyle bir yazmışsınız ki. Çocuğu engellemenize de gerek yok iş yerinde de selam verirse selam dersiniz en fazla. Böyle büyük büyük triplere girdiginiz icin çocuk kendisini bir b*k sanmış. Umursamaz davranın kâfi doğal davranın yani. Ama sizin tavırlarınız bana sayko geldi. O yüzden umursamaz davranamazsiniz. Bence engelleyip iş yerinde de konuşmayın bari. Yoksa kan davasına döndurcek gibisiniz

Burası kötü yol hepimizde Dilberiz herhalde.Konu sahibinin yazısına göre

. Genç bir kızım.
Hayir degilsin koca kadinsin ama muhtemelen baskici bir ailede buyudun ne fikirlerine ne duygularina kimse saygi gostermedi. Bu nedenle duygusal zekan 14de kaldi. Ancak 14 yaşında bir çocuğun yapacağı gibi üst üste üst üste yanlış karar veriyorsun. Konudaki adami seni napmaya çalıştığı açıkça belli bence iş daha da büyümeden abine söyle en azından sana sahip çıksın çünkü sen kendine mukayet olamıyorsun.

adam öpmüş istememişsin sonra senden yüz bulmayınca yüzüne bakmamış. 1-2 şansını denemiş salmış durumu.
amacı sadece yakınlaşmak zaten, sende 10 sn öpücük için bu kadar dram yaratmayı bırak. asıl sen adamı takıntı yapmışsın bakma profiline adamı da engelle muhatap olma.
boşan kız arkandayım

Konu sahibinin yazılanlara cevap vermemesine üzüldüğüm konulardan biri.
Verilen cevapları okumak ve konu sahibinin düşüncesini görmek ilginç olabilirdi.
Sadece konuyu yazınca sorun çözüldü mü yoksa?

Bu yaşadığın seyin adı taciz. İster kabul ister etme ama sen istemeden biri seni opuyorsa ve bu sende rahatsızlık hissi uyandırıyorsa adı tacizdir. Yaşadığın travmada tam olarak bundan. Yoksa aşık olsaydın düzgün bir ilişki olsaydı ve sonrasında senin de isteginle opusseydin bu duyguları asla yaşamazdin. Bundan sonra bir tacizciye nasıl yaklaşılması gerekiyorsa öyle yaklaş. Numarasını da sil engelle. Asla iletişim kurma. Instagram'danda engelle ve engeli asla açma. Kendine başka uğraşlar bul. Hobi edin. Arkadaşlıklara odaklan. Kpss tekrar hazirlan o iş yerine gitme.

Instagramin bütün özelliklerine hakim, bir insta sosyal medya içerik üreticisi olarak yazıyorum ki instagramda profiline bakanların bildirildiği bir uygulama yok. Instagram gizlilik kuralları gereği bununla alakalı her önlemi almış. Yani böyle bir uygulama almış olsanız bile size verilen bilgiler yanlış olacaktır. Sizin arttığını isimler ya da listenizden isimler çıkar. Ama instagramin bu konuda uygulamada bir açığı yok. İstediğiniz kadar bakabilirsiniz.

Kızın üstüne neden gidiyorsunuz anlamıyorum. Saçma sapan davranmış evet ama tecrübesizliğinden muhtemelen. O anki çekimle yapmış. Ben seni anlıyorum konu sahibi. Yapabileceğin en iyi şey onu görmezden gelmek olacak. Bu çocuktan bir şey olmaz önce buna inandır kendini. Birlikte olamayacağınızı ve seni sevmeyeceğini de kabullen. Bunları kabullenince zaten istemsiz görmezden geleceksin.

bu yaşa kadar sevgilisiz nasıl durdunuz ya... bunlar işte hep tecrübesizlikten.. :)

tarzınız çok arabesk. bir öpücüğü ne kadarda büyütmüşssünüz. engelleyin. önünüze bakın artık.

Psikolojinin bozuk olduğu dışında mantıklı tek bir cümle yok. O adamı tamamen sil hayatına bak.

Acı çekmesini istiyorsan bir şeyler var halen içinde. Mesafeli davran, ama çocuk gibi küsme. O zaman kafanda bitirmediğini, özellikle öyle davrandığını düşünür. Herkesle nasıl konuşuyorsan onunla da öyle konuş. Asla son bir şans verme, arkadaş olarak bile bir şeyler yapma onunla. İş arkadaşlarından farkı olmasın mümkünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…