Bu öyle birşey değil ki ama...Yani benden daha iyi olan tabiki bir sürü insan var ama o insanlar benimle yarış halinde değiller onları takmam ama bu anlattığım kişi çocukluğumdan beri böyle yarış halindeydi bunu takıyorum o yüzden....Bu arada çocukluktan 'beri' diyorum yani çocuklikta kalan bir durum değil sürekli devam eden bir durum bazı arkadaşlar bunu anlamamış çocukluğun intikamını aldım sanmış öyle değil...
e biptiret cikar hayatindan. alt tarafi arkadasin. ailecek gorusuyorlarmis. eee.
sen görüşme. cok mu zor?
ben oz annemin kardesini sevmiyorum. evlerimizin arasi 45 saniye:) ama sor 15 senede onbes cumle kurmamisimdir adama. ölse tatilimi bölüp gitmem. ne yapti ne dedi umrumda bile degil. gecen bayramlarin birinde bizim kapının önünden bizim memlekete annesinin evine gitti. onda bile onunla gitmek yerine verdim otobuse parami öyle gittim ayni eve:) orada bile canim.nenemle takıldım,onla kafayla selamlastim sadece. umrumda bile degil.
insanlar hayatından cikabilirler - eger sen istersen
millet kocasindan boşanıyor, anne babasiyla konusmayi kesiyor. sen sevmediğin bir arkadaşla yillardir görüşüyorsan tek suclu sensin
benim lisede harika bir arkadasim vardi. ikimizin uni sehri yakındı, tek telefonumla bana destek olmaya gelmisti, ben her firsatta ona giderdim, beraber gezerdik. kardes gibiydik. yillar sonra bir olay oldu. o beni yanlis anladi ben de o yanlış anladigi seyi bana yakistirdi diye arkadasliktan çıkarttım. canim cigerimdi 10 sene oldu el oldu.
unideki ilk ev arkadasim. hastayken kusmugunu temizlerdik, her anında yan yanaydik. sonra aramiz acildi. en son hakkimda yaptigi dedikoduyu öğrendim çıkardım gitti hayatimdan.
canim ciğerim olsa artik beni mutsuz ediyorsa sxtir ederim defolur gider.
siz sevmiyorsunuz bile. güzel aniniz yok.
ama baglari kesmiyorsunuz da.
bu normal mi?
sorunu kendinizde arayin. beni cocuklugumda zorbalayan biri olsaydi bugun gundemim olamazdi ama coktan hayatımdan cikmis olurdu (bazi sevmedigim kuzenlerimle bile görüşmüyorum- ki bana kotulukleri dokunmadı sadece sevmiyorum niye goreyim)