- 27 Nisan 2016
- 1
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi Catherinezetajones
Burun kanaması dediğiniz nedir acaba ? Burnum en iç kısmından gelen akıcı bir kan mı yoksa bikaç damladan ibaret mi
Burun kanaması dediğiniz nedir acaba ? Burnum en iç kısmından gelen akıcı bir kan mı yoksa bikaç damladan ibaret mi
Ya ben iki ay boyunca 30 mg kullandım.. Son bir hafta kaldı .. Kan tahlilinden sonra doktor mg duşureceğini söyledi.. Büyük ihtimalle 20 mg yazacak ama artık bana ağır geldiğini hissediyorum ben doktor 20 lik verse de vermese de bundan böyle 10 mg kullanmak istiyorum 6 ay dolana kadar.. Sizce bu duşuk mgram tedavi işe yarar mıSanırım bu kişiden kişiye değişiyodur. Benim burnum uykudan uyandıktan sonra tıkanmış oluyor (bazen gün içerisinde de oluyor) anca sildiğim ya da temizlediğim zaman görüyorum öyle akıntı şeklinde birşey yaşamadım şuana kadar. Doktorum bunun için bir ilaç tavsiye etti ama ben gerek duymadım
Ya ben iki ay boyunca 30 mg kullandım.. Son bir hafta kaldı .. Kan tahlilinden sonra doktor mg duşureceğini söyledi.. Büyük ihtimalle 20 mg yazacak ama artık bana ağır geldiğini hissediyorum ben doktor 20 lik verse de vermese de bundan böyle 10 mg kullanmak istiyorum 6 ay dolana kadar.. Sizce bu duşuk mgram tedavi işe yarar mı
asla yaptırılmaz o hapı kullanırken hicbir bölgene yaptırmamalısın genel olarak lazerde kuruluk iyi birşey degil zaten sürekli nemlendirmen gerekiyor cildini kuru bi cilde sahip olmasan bile.Zoretanin kullanırken vücudunda aşırı derecede kuruluk oluyor hele yüzün soyulabiliyor.Ağda bile yapılmamalı yüz bölgesineMerhaba yuze lazer yapilirken zoretanin kullanilir mi?
ya iltihaplı ucu beyaz sivilceler degilse zararı olcagını düsünmüyorum ama fondoteni direk hayatından cıkar bence bb krem kullan daha iyidir zaten zoretanin gitgide güzelleştiricek cildini hiçbir şey kullanmana gerek kalmıcak şimdilik sabret veya bb kreme yönel. çok kapatıcılıgı olmasa da kurtarır seni.niveanınki güzel :)Çok acil cevap bekliyorum; zoretanin kullanırken fondoten de kullanıyorum bir zararı var mı????
Merb cnm ben kullanicam ins. Ama cok korkuyrm. Yorumlar fena. Suanki durumun nedr.gıttıgım yer 3 uzman dermatologun calıstıgı ve sadece cıldıye olan ozel bır klinikti ama Bende etkılendım tabı arastırmalarım sonrasında ılacları aldıktan 2 gun sonra (29 aralık aksamı) ılacı ıcmeye basladım.
İlk 2 hafta ıcınde dudaklarım kurumaya basladı, ılk 2 ay ıcınde sıvılcelerim arttı, 1 hafta once 3. aya basladık ve gercekten sıvılcelerım kuruyor, doktor zoretanın ıle bırlıkte aktıf sıvılcelerın uzerıne surmem ıcın nadixa ve gunduz de yuzumu kapatması ıcın imex verdi, tabıkı gunes kremı de gereklıydı ve bır gunes kremı aldım, sorna dudak ve burun ıcı kurumalarım ıcın de vazelın yazdı, ellerimin uzerinde olusan kabarcıklar ıcın de excipial lipo adlı kremi.
Gercekten ınternette yazılanlardan korkup bu tedavıye baslamayanlara seslenıyorum, sıvılcelerınızle yasamak zorunda degılsınız evet 6 ay uzun bır donem gıbı gelıyor ama ben yarıladım bıle bu tedavıyı ve yan etkılerını de cok hafıf yasıyorum
1 hafta once degerlerımı olcturdum gayet normaldı zaten deger olcumunu 2 ayda bir yapacakmısız
Dudaklarıma her gece yatmadan vazelın suruyorum ama hıc aksatmıyorum, evdeyken de aklıma geldıkce suruyorum yıne dudagıma, dısarı cıkarken de surmek ıcın nıvea med aldım boyle tedavıler ıcın uygunmus fıyatı 4,5-6 arası bırseydı heryerde bulabılırsınız. elıme de bahsettıgım losyonu her gece suruyorum surmedıgımde cıkıyor ama surdugumde tek kabarcık bıle kalmıyor. yuzume de once gunes kremını sonra imexı suruyorum zaten ımex fondoten gıbı kapatıyor cıldımı, gece de eger beyaz olan yada sısen sıvılcem olursa uzerıne (tum yuzume degıl) nadıxa suruyorum. her sabah ve her gece yuzumu dove sabunla yıkıyorum ki krem artıkları temızlensın dıye hem de dove nemlendırıyor yuzdekı kurumayı engellıyor.
doktorum 10 gunde 1 makyaj yapabılecegımı soyledı yanı makyaj derken fondoten pudra vs. 10gunde bir serbest :)
dudak ve goz makyajını ıstedıgın zaman yapabılırsın kısıtlama yok dedı.
gunde en az 1 bucuk lıtre su ıcıyorum bu gercekten onemlı su ıcmeye basladıgımdan berı sıvılceler daha hızlı ıyılesıyor,
ılacları ac karnına ıcmeyın kesınlıkle tok ıcmelısınız kı bel sırt agrısı yapmasın, evet tok karnına ıcsenız de bıraz agrı olacak ama katlanılmayacak agrı degıl
ben gercekten memnunum ılaclarımı aksatmadan ıcıyorum, size de tavsiyem su tedavı suresı boyunca kulaklarınızı dısarıya kapatın:) hergun makyaj yapıp omur boyunca bu ızlerle yasamak mı zor 6 ay boyunca brazcık sıkıntı cekmek mı :) sımdıden herkese hayırlı tedavıler :) resımlerı cektım her ay bu konuya resım ekleyecegım,sızde paylasmak ıstersenız ekleyın tedavımızı bırlıkte ızleyelım :)
Merhaba harikasın ya geçmiş olsun öncelikle.gıttıgım yer 3 uzman dermatologun calıstıgı ve sadece cıldıye olan ozel bır klinikti ama Bende etkılendım tabı arastırmalarım sonrasında ılacları aldıktan 2 gun sonra (29 aralık aksamı) ılacı ıcmeye basladım.
İlk 2 hafta ıcınde dudaklarım kurumaya basladı, ılk 2 ay ıcınde sıvılcelerim arttı, 1 hafta once 3. aya basladık ve gercekten sıvılcelerım kuruyor, doktor zoretanın ıle bırlıkte aktıf sıvılcelerın uzerıne surmem ıcın nadixa ve gunduz de yuzumu kapatması ıcın imex verdi, tabıkı gunes kremı de gereklıydı ve bır gunes kremı aldım, sorna dudak ve burun ıcı kurumalarım ıcın de vazelın yazdı, ellerimin uzerinde olusan kabarcıklar ıcın de excipial lipo adlı kremi.
Gercekten ınternette yazılanlardan korkup bu tedavıye baslamayanlara seslenıyorum, sıvılcelerınızle yasamak zorunda degılsınız evet 6 ay uzun bır donem gıbı gelıyor ama ben yarıladım bıle bu tedavıyı ve yan etkılerını de cok hafıf yasıyorum
1 hafta once degerlerımı olcturdum gayet normaldı zaten deger olcumunu 2 ayda bir yapacakmısız
Dudaklarıma her gece yatmadan vazelın suruyorum ama hıc aksatmıyorum, evdeyken de aklıma geldıkce suruyorum yıne dudagıma, dısarı cıkarken de surmek ıcın nıvea med aldım boyle tedavıler ıcın uygunmus fıyatı 4,5-6 arası bırseydı heryerde bulabılırsınız. elıme de bahsettıgım losyonu her gece suruyorum surmedıgımde cıkıyor ama surdugumde tek kabarcık bıle kalmıyor. yuzume de once gunes kremını sonra imexı suruyorum zaten ımex fondoten gıbı kapatıyor cıldımı, gece de eger beyaz olan yada sısen sıvılcem olursa uzerıne (tum yuzume degıl) nadıxa suruyorum. her sabah ve her gece yuzumu dove sabunla yıkıyorum ki krem artıkları temızlensın dıye hem de dove nemlendırıyor yuzdekı kurumayı engellıyor.
doktorum 10 gunde 1 makyaj yapabılecegımı soyledı yanı makyaj derken fondoten pudra vs. 10gunde bir serbest :)
dudak ve goz makyajını ıstedıgın zaman yapabılırsın kısıtlama yok dedı.
gunde en az 1 bucuk lıtre su ıcıyorum bu gercekten onemlı su ıcmeye basladıgımdan berı sıvılceler daha hızlı ıyılesıyor,
ılacları ac karnına ıcmeyın kesınlıkle tok ıcmelısınız kı bel sırt agrısı yapmasın, evet tok karnına ıcsenız de bıraz agrı olacak ama katlanılmayacak agrı degıl
ben gercekten memnunum ılaclarımı aksatmadan ıcıyorum, size de tavsiyem su tedavı suresı boyunca kulaklarınızı dısarıya kapatın:) hergun makyaj yapıp omur boyunca bu ızlerle yasamak mı zor 6 ay boyunca brazcık sıkıntı cekmek mı :) sımdıden herkese hayırlı tedavıler :) resımlerı cektım her ay bu konuya resım ekleyecegım,sızde paylasmak ıstersenız ekleyın tedavımızı bırlıkte ızleyelım :)
Ben daha bugün başladım ilk günüm , günlük 30 mg kullanacağım ben de 10 ve 20 lik olmak üzere , sizin kaç mg idi? Umarım benim de sizin gibi sorunsuz geçerzoretanin 5.aydayım dudak kuruması hariç hiç bir yan etki görmedim gerçi ben çok düşük dozda kullanıyorum çok memnunum cildim pürüzsüz oldu tek sıkıntım gözeneklerim biraz açık ama oda rahatsız etmiyor
Merhaba benim bugün daha ilk günüm , 3. Aydaki ve şuanki halin ne durumda acaba ?merhaba kızlar bende bu hapı kullanıyorum ve üçüncü ayıma girmiş bulunuyorum Toplam 7 ay kullanacağımı söyledi doktor, geriye kaldı 4 ay. Bakalım sonuç nolucak merak ediyorum Herhangi bir sorunuz varsa yardımcı olurum
İnanılmaz fazla doktorunla görüş bencemerhabalar 27 yaşındayım.yüzümde sürekli ergen gibi küçük küçük sivilceler çıkıyor ve lekelenme oluyor.
bende ilacı kullanmaya başlayalı 2 gün oldu.
Benim de aklımda ki soru doz konusunda?
Bana bir hafta akşamları 3 er tane almam gerektiğini(20 mg'lık) yani toplam 60 mg..
bir haftadan sonra sabah 3 akşam 3 almam gerektiğini yani 120 mg söyledi.
Çok değil mi dediğim de kiloya göre orantılıyoruz dedi ama içim hala rahat değil
Dozu çok mu acaba kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor?? yardımcı olur musunuz?
Sivilcelerin çok muyduKusma donemi herkeste oluyormu. Ve ne zamn oluyor. Ben 14 gun oldu kullaniyorum. Simdilik kuruma var . Ve sivilcelerimde kurudu. Yeni cikmadi. Simdiden cok mutlu oldum. Insallh kusna yapmaz tek korkum bu.
Sivilcelerin çok muyduKusma donemi herkeste oluyormu. Ve ne zamn oluyor. Ben 14 gun oldu kullaniyorum. Simdilik kuruma var . Ve sivilcelerimde kurudu. Yeni cikmadi. Simdiden cok mutlu oldum. Insallh kusna yapmaz tek korkum bu.
Arkadaslar bu ilacı kullanırken ağda yaptırabilirmiyiz? Bilen biri cevaplarsa cok sevinirim