- Konu Sahibi Catherinezetajones
Kızlar bişeyi merak ediyorum bu kusma herkeste oluyo mu yoksa direk kuruttu diyen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fark var aradaki fiyat farkıda ortada heralde aknetrent vermiş o ilaç yüzünden çok pişman olup zoretanin kullanan veya roacuttane kullanan birçok insan var başladıysanda ikinci ayına doktorun verdiğiyle devam etKızlar doktor bana zoretanin yazdı ama eczacım akrenint verdi sizce bi farkı varmıdır bi bilgisi olan var mı ?
İlacı kullanırken nasık sonuç aldığını yazar mısınSağ yanağımda oluşan ve iz bırakan iltihaplı sivilcelerim ile omzumda, göğsümde ve kalçamda çıkan sivilcelerim için doktora gittim bugün. Zoretanin adlı ilacı kullanmamı önerdi. Kan verdim. Salı günü sonucunu alıp değerler normalse ilacı kullanmaya başlayacağım.Herkes gibi bende yan etkilerinden korkuyorum. Umarım faydalı olur.
Resimde de yanağımda çıkmış ve iyileşirken iz bırakacak olan sivilceleri görüyorsunuz.
Yazarım tabi ki :)İlacı kullanırken nasık sonuç aldığını yazar mısın
Yazarım tabi ki :)
Arkadaşlar lütfen şu konuda biri net bişey yazsın ilaç herkeste kusma yaptı mı ve ilaç döneminde çıkan sivilcelerden leke kaldımı bakmadığım site kalmadı ama kimse net açıklamamış
Ben zayıflıyorum.başlayalı on iki gün oldu. Bir kilo verdim. AMA vize haftasından çıktım onun stresine buluyorum. Zoretaninin kilo aldırdığı mı söylüyorlarzoratenin kullanıpta zayıflayan var mı ???
ben yaklaşık 4,5 aydır kullanıyorum. Bende hiç kusma olmadı, sanırım kusmaya başlasa anında bırakırdım İçmeye başladıktan 1 hafta sonra da dudaklarım ve yüzüm kurumaya başladı. Burnumun içinde de kuruma çok fazla bende. Hatta doktor onun için sprey verdi ama yağlı ve iğrenç kokan bir şey olduğu için kullanmıyorum. Kanama neredeyse her gün var ama alıştım sanırım rahatsız etmiyor beni. 1,5 ay sonra kurtulcam diye gün sayıyorum.Arkadaşlar lütfen şu konuda biri net bişey yazsın ilaç herkeste kusma yaptı mı ve ilaç döneminde çıkan sivilcelerden leke kaldımı bakmadığım site kalmadı ama kimse net açıklamamış
Burun kanaması dediğiniz nedir acaba ? Burnum en iç kısmından gelen akıcı bir kan mı yoksa bikaç damladan ibaret miZoretanini yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Söylenildiği gibi korkunç bir ilaç olarakta görmüyorum tabi bu kişiden kişiyede değişebilir. Tedavim daha bitmedi ama iyi ki başlamışım diyebiliyorum. Aslında başlamadan önce biraz korktuğum fazlaca araştırdığım bir ilaç oldu. Ama hiç birşey korktuğum gibi olmadı. Bendeki etkilerini ve neler yaşadığım hakkında biraz bilgi vereyim. Cildim tam anlamıyla yağlı bir ciltti sorunum deri altında oluşan iri akneler ve ucu kapalı bezelerdi ve bana inanılmaz rahatsızlık veriyordu. İlaca başladıktan 1 hafta kadar sonra cildimdeki yağ resmen yok oldu gün geçtikçe kurumaya başladı. Yan etki olarak biraz sinir yaptı baş ağrısı bel ağrısı hatta topuk ağrısı bile çektim ama bunlar dönemsel şeylerdi bir süre sonra geçtiler. Bu birazda bünye meselesi sanırım. İlk ay 20, ikinci ay 30 ve 5 aydır 40 mg kullanıyorum. Hemen hemen her ay kan verip değerlerim ölçüldü hiçbir sonucumda sıkıntı çıkmadı ve rahatlıkla kullanmaya devam ediyorum. Eğer cildinize güzel bir şekilde bakarsanız çok fazla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Mesela şuan 7. Ayımda olmama rağmen dudaklarımda tek bir tane bile çatlak yok. Doktoruma makyaj yapıp yapamayacağımı sorduğumda her hangi bir sorun teşkil etmeyeceğini ancak çok iyi temizlemem gerektiğini söyledi. Bende daha bitkisel içerikli paraben falan içermeyen temizleyiciler ve tonik kullanmaya başladım. Cildinizi çok iyi nemlendirmeniz gerekiyor aksi halde çok fazla kuruluk yaşayabilirsiniz. Ben aklıma geldikçe sürüyorum. Bir kaç tane nemlendirici kullandım ama ben bepantholun nemlendiricisinden çok memnun kaldım. Kaldı ki en çok nemlendiriciye ihtiyaç varken ve ben 2 haftada bir tüp bitiriyorken çok uygun bir fiyatının olmasıda artı bir avantaj oldu. Şuan yüzümde sadece biraz akne izleri var ama onun içinde doktorum bir ilaç yazdı onu kullanıyorum. Neredeyse geçti sayılırlar. Aklıma gelen şeyler bunlardı. Sonuç ne olur daha sonra yeniden akne sorunu yaşarmıyım bilmiyorum ama şuanki sonuçtan oldukça memnunum. Çevremdeki insanlarda çok iyi bir değişim olduğunu söylüyorlar. Aklınıza takılan birşeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim