gıttıgım yer 3 uzman dermatologun calıstıgı ve sadece cıldıye olan ozel bır klinikti ama Bende etkılendım tabı arastırmalarım sonrasında ılacları aldıktan 2 gun sonra (29 aralık aksamı) ılacı ıcmeye basladım.
İlk 2 hafta ıcınde dudaklarım kurumaya basladı, ılk 2 ay ıcınde sıvılcelerim arttı, 1 hafta once 3. aya basladık ve gercekten sıvılcelerım kuruyor, doktor zoretanın ıle bırlıkte aktıf sıvılcelerın uzerıne surmem ıcın nadixa ve gunduz de yuzumu kapatması ıcın imex verdi, tabıkı gunes kremı de gereklıydı ve bır gunes kremı aldım, sorna dudak ve burun ıcı kurumalarım ıcın de vazelın yazdı, ellerimin uzerinde olusan kabarcıklar ıcın de excipial lipo adlı kremi.
Gercekten ınternette yazılanlardan korkup bu tedavıye baslamayanlara seslenıyorum, sıvılcelerınızle yasamak zorunda degılsınız evet 6 ay uzun bır donem gıbı gelıyor ama ben yarıladım bıle bu tedavıyı ve yan etkılerını de cok hafıf yasıyorum
1 hafta once degerlerımı olcturdum gayet normaldı zaten deger olcumunu 2 ayda bir yapacakmısız
Dudaklarıma her gece yatmadan vazelın suruyorum ama hıc aksatmıyorum, evdeyken de aklıma geldıkce suruyorum yıne dudagıma, dısarı cıkarken de surmek ıcın nıvea med aldım boyle tedavıler ıcın uygunmus fıyatı 4,5-6 arası bırseydı heryerde bulabılırsınız. elıme de bahsettıgım losyonu her gece suruyorum surmedıgımde cıkıyor ama surdugumde tek kabarcık bıle kalmıyor. yuzume de once gunes kremını sonra imexı suruyorum zaten ımex fondoten gıbı kapatıyor cıldımı, gece de eger beyaz olan yada sısen sıvılcem olursa uzerıne (tum yuzume degıl) nadıxa suruyorum. her sabah ve her gece yuzumu dove sabunla yıkıyorum ki krem artıkları temızlensın dıye hem de dove nemlendırıyor yuzdekı kurumayı engellıyor.
doktorum 10 gunde 1 makyaj yapabılecegımı soyledı yanı makyaj derken fondoten pudra vs. 10gunde bir serbest :)
dudak ve goz makyajını ıstedıgın zaman yapabılırsın kısıtlama yok dedı.
gunde en az 1 bucuk lıtre su ıcıyorum bu gercekten onemlı su ıcmeye basladıgımdan berı sıvılceler daha hızlı ıyılesıyor,
ılacları ac karnına ıcmeyın kesınlıkle tok ıcmelısınız kı bel sırt agrısı yapmasın, evet tok karnına ıcsenız de bıraz agrı olacak ama katlanılmayacak agrı degıl
ben gercekten memnunum ılaclarımı aksatmadan ıcıyorum, size de tavsiyem su tedavı suresı boyunca kulaklarınızı dısarıya kapatın:) hergun makyaj yapıp omur boyunca bu ızlerle yasamak mı zor 6 ay boyunca brazcık sıkıntı cekmek mı :) sımdıden herkese hayırlı tedavıler :) resımlerı cektım her ay bu konuya resım ekleyecegım,sızde paylasmak ıstersenız ekleyın tedavımızı bırlıkte ızleyelım :)