- 27 Nisan 2016
- 1
- 0
- 31
- Konu Sahibi Catherinezetajones
merhaba arkadaşlar.. 24 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır sivilce ve leke sorunu yaşıyorum. yüzümdeki sivilcelerle uğraşmaktan yuzum hep iz oluyordu. ilaca başladım ilk ayımda geçer gibi oldu erkek arkadaşımın huysuzluğundan dolayı ilacı bıraktım zararlı olduğu için kullanmamı istemiyordu. daha sonra tekrar sivilcelendim.ben kendimi ilacın bütün olumsuzluklarına alıştırdım. eğer gerçekten 5 ay sabredicem ne olursa olsun yuzumun geçmesini istiyorum diyorsanız başlayın. kullanıp yarıda bırakmak daha kötü sonuç veriyor. tekrar başladım 2. ayım bitiyor. ve yüzümde sivilce kalmadı şu zamana kadar 3 tane sivilcem çıktı benim yüzümde kusmadı. çevreden o kadar olumlu yorumlar alıyorum ki yüzün ne guzel oluyor geçmiş kısacık zamanda iyiymiş... yüzünde bişey olmadığı halde bende kullansam mı diyenler bile var. doğal olarak bu da kendimi en kotusune alıştırmış olduğum için bana moral olarak geri dönüyor. psikolojim gayet yerinde. dudak hep kuru, cilt hep kuru her gun nemlendiriyorum yatarken merheme boğuyorum yüzümü. burnum da arada bir kanıyor vücudum hassas morarıyor kuçucuk darbede. AMAA MEMNUNUM. ilaca inanıyorum çünkü daha şimdiden bile değdi. 5-6 ay çok uzun süreç gibi geliyor ama yüzünüzün günden güne iyileştiğini görmeniz bunu önemsemiycektir. makyaja gelince istediğim zaman yapıyorum ama yüz kuru olduğu için makyaj pek tutmuyor cilt emanet pul pul dökülüyor bir gün önceden bol nemlendirmek lazm tutması için. yani önerim yüzünüzü çok takıyosanız kafanıza kullanın gitsin. büyütmeyin yıllardır kullanılıyor ilaç bu kadar büyütmeyin. yan etkileri artarsa bırakırsınız. risk almaya değer..