- 25 Kasım 2013
- 20
- 0
- 34
- Konu Sahibi Catherinezetajones
Selam kizlar, bende bugun basladim zoratenin tedavisine. Cok uzak degilim ama cunku daha once roacutanne kullanmistim hemde iki kez. Birincisi 1-2 aylik kullanimdi ikincisindede 6 ay kadar bir sure kullandim bundan 4 sene evvel. Ve simdi son 2 aydir yuzumden bosalircasina tekrar sivilce cikiyor. Doktora basvurdum ve artik aynaya bakmaya bile korktugum icin tekrar istemeyerekde olsa basladim ilac tedavisine. Tabiki her bunye farkli olur ama bu ilacdan sonra bi daha hayatinizda hic sivilceniz cikmayacak gibi biseye inanip sonra hayal kirikligina ugramayin. Roacuttan'da dudak kurulugu, burun icinin kurulundan dolayi kanamasi, cildimin pul pul olmasi ve gozlerimde kurulukdan dolayi yanma gibi sorunlar yasamistim. Simdi yeni tedaviyede hepsinin onlemini almis bi sekilde basliyorum. Roacutanne ile zoretenin arasindaki farklari da yasadikca okuyanlar ile paylasirim artik.
ben 3 ay aknetrend kullandım 4. ayımda zoratanine geçirdi doktorum. aknetrend bazı bünyelere hafif kalıyo dedi sebep olarak da. 1aydır zorataninle devam ediyorum.