- 29 Haziran 2012
- 62
- 1
tedavi %85 oranında tamamen başarılı. bazı insanlarda on yıl sonra 5 yıl sonra tekrarlama oluyormuş. ama tekrarlama olana kadarki kısımda siyah nokta ve sivilce olmuyor.
izleri geçirir mi? izin derinliğine ve ömrüne bağlı bence. çünkü hafif izleri geçiyor. diğerlerini geçirir mi bilmiyorum.
bu arada kızlar ben dün nişanım vardı. heyecandan bir gaflette bulundum ve unuttum,, bıyık bölgemi ağdayla aldılar.
şuan insan içine çıkacak durumda değilim. güldüğüme bakmayın. felaket oldu. bıyıklı kalaydım daha iyiydi
ağdayı sürdüğü tüm bölgem kırmızı ve yanık gibi üstü kabuk bağladı. nişanı bir şekilde fondoten falan ile atlattım.
iki hafta önce lazer yaptırdım(son seanslarım ) bişey olmadı. bacaklarımı ağda ile aldım onda da bişey olmadı amaa yüzüm felaketttt. kesinlikle aklınızda bulunsun
ASLA AĞDA YAPTIRMAYIN.
teşekkürler cevap için. durumunuza da üzüldüm inş kısa sürede iyileşir ben bir şey daha sormak istiyordum. ben epilasyon yaptırıyorum bişey olmadı demişsiniz. bende epilasyon yaptırıyorum fakat yüz bölgesinden de epilasyona gitmek istiyorum acaba yüz bölgesi daha mı hassaslaşıyor bi sorun olur mu sizce?