arkadaşlar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım:)sivilcelerimden bitkisel yöntemlerle kurtulmayı denedim.uzun vadeli kullanmadığım yağ,sabun,krem kalmadı +ilaç kullanmak istemediğim için jeller vs herşeyi denedim.salyangoz özlü sabun mu dersiniz pirinç suları mı elmalar mı patatesler mi sodalar mı gül suları mı ohooo:)hepsi kısa süreli işe yaradı ama istediğim cilde hiç sahip olamadım.iltihaplı sivilcelerim yok ama çok rahatsız edici pütürlükler ve siyah noktalarım var açıkcası biri yüzüme dikkatli bakarken bile utanıyorum bazen:/
arkadaşım bir ay önce bu ilaca başladı ve o derin geçmez dediği sivilceleri,siyah noktaları geçti suan bebek gibi bi cildi var tabiki yan etkileri oldu dudakları,saç dipleri kurudu,biraz ağrıları oldu ama bir ay olmasına rağmen inanılmaz bi değişiklik söz konusu.ben de bugün bütün yazılanları okuyup kendimi hazırlayıp doktora gittim tahlil yapıldı ve zoretanini verdi.bugün ilk günüm ve bendeki değişiklikleri yazarım :)
lütfen kendinizi kötü olmaya değil iyi olacağınıza inandırın yan etkileri unutun hazır olarak başlayın
inşallah sonunda hepimiz istediğimiz cilde kavuşuruz:):)