Merhabalar,
Ben de kullanıyorum ve 2 hafta sonra 6 ayım bitecek ve tedavim de sona erecek:) Tamamen sona ulaşan biri olarak size bilgi vermek istedim.
Mutlaka yan etkileri var ama çok büyütülecek şeyler değil bence. Öncelikle kabızlık olayını anlatmak istiyorum.
*Bu kurumadan kaynaklı bir sorun. bende de oldu, bütün deride kuruma olduğu için orada bir kuruma oluyor doğal olarak ve kabızlık hissi veriyor. Ama zamanla geçiyor benim yok şu anda. Eğer çok şiddetli olursa zeytinyağı tek çözüm mutlaka deneyin:)
*İlk günler yüzümdeki gözenekler büyüdü ve ilacı bırakmayı düşündüm ama geçti hemen.
*Dudaklarda kuruma oldu benim kesinlikle neutrogena ve hametan kullanın çok etkili sanki hiç kurama olmamış gibi etkili özellikle hematen kremi akşam yatmadan bezeyin dudağınıza ve cildiniz çok kuruysa cildinize(benim yüzümde çok yoktu)
*Ellerde kuruma oluyor nemlendirici sürün, çok sıcak suyla yıkamayın elinizi,akşam yatarken yine hametan veya nemlendiri (ikisi birden) sürün
*Eklem ağrıları mutlaka oluyor ara ara ama geçici mutlaka
*Gözlerde hassasiyet oluyor özellikle kolestrole bağlı olarak. Yani çok hamurişi, yağlı, kızartma yiyince koletrolde artış olduğu için ertesi gün göz kapağımda hafif şişlik oluyordu annem gibi:) (annemin kolestrolü var)
Sonuç: Bütün siyah noktalara veda benim için çok büyük sorundu:) sivilcelere veda :) Bu arada sivilcelrimde hiç artış olamdı anlatıldığı gibi sadece 2 ayda bir biraz büyük sivilcem çıktı. Ama o da normal.
Kısacası çok abartılacak şeyle olmuyor. Kimseye ve sizi korkutan kişilere inanmayın. Eğer çok rahatsızsanız sivilcelerden mutlaka kullanın.