KIZLAR ŞUAN HALİME OKADAR ŞÜKRETTİMKİ ANLATAMAM................
nerdeyse sabah olmak üzere internetten cildimle ilgili bilgilere bakıyodum akne fulminans diye bi sivilce çeşidi varmış. neymiş diye görsellerden bakıyım dedim aman allahım gözüme inanamadım o nsl sivilceler ya bende benmkileri dert ediyorum tamam benmkilerde kötü ama bu gördüklerimin yanında hiç kalır. kesinlikle yazın akne fulminans diye görsellere tıklayın internetten bakın
arkadaşlar valla moralim yerine geldi ben niye bukadar dert ediyomuşum ya en azından roaccutane la geçeceni biliyorum. bundan sonra moralimi hep yüksek tutacağım sakın sizde üzülmeyin boş yere emin olun bu ilaçla izler dışında hepsi geçiyo.yan etkilerinede katlanacağız artık
ALLAHIM sen bazen isyan ettiğim için affet beni niye benm başıma geldi niye böle oldum diye ağlıyor sızlıyordum.beterin beteri var derlerya cidden öleymiş. halimize razı olmazsak allah daha beterini verir.emin olunki moralde çok önemli.elinizden geldiğince moralinizi yüksek tutun.hapı içtinizi unutun yok oram yok buram ağrıyo hele burdaki yorumları okudukça bütün yan etkiler bendede olacakmış gibi hissediyorum ve hepside oluyo.tamamen psikolojik çünkü önceden 2kere kullanmış biri olarak diyorum hiç bukadar yan etkiler görmedim.kafaya taktıkça daha kötü oluyor....
bugünden sonra şikayet yok ilacımı içip dua etcem derdi veren allah dermanınıda verir ve buna yürekten inanın bol bol şükredin hepinize günaydın şimdiden
çoook haklısın canım . %100 destekliyorum seni halimize şükretmek lazım . moralde çok önemli . herşey beyinde bitiyo arkadaşlar unutmayın :) . olumlu düşünürseniz hepsi geçer . Takmayın