- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı zaman dilimindeyiz ve benim de böyle. Kusuyormuş cilt. Doktorum normal olduğunu söyledi.bugün 2.ayımın ilk günü yani 31.gün çok fazla sivilcem çıktı bugüne kadar çıkmıyordu. Kusma dönemine mi girdim yoksa bugün yeni aldıgım nemlendirici mi yaptı bilmiyorum
yanaklarınızda kızarıklık var mı? ben allıgı fazla kacırmış gibiyim alev alev yanıyorumAynı zaman dilimindeyiz ve benim de böyle. Kusuyormuş cilt. Doktorum normal olduğunu söyledi.
Mükemmel bir ilaç yıllar yıllar önce kullandım inanılmaz iltihaplı sivilcelerim vardı benim lise zamanı kullandım. 7. Ayda bıraktım. Benim eldeki parmak uçlarım bile iltihap attı. Saç yüz yağlanmam geçti iki sene yüzümde hiç birşey çıkmadı ondan sonra da ara ara çıktı ama ilk çıkanlarla alakası yoktu. Tedaviyi yarım bıraktığım için pişmanım. Babam engel oldu bırakmama da. O zaman 18 yaş altı olduğum için kan tahlili yapıp aile imzası alıyordu doktor. Babam aşırı yan etkisi var diye birdaha göndermemişti şuan sivilce izlerim var ama buna şükür diyorum .bayanlar 8 seneyi aşkın akne problemim var.. dönem dönem cok iyi hale geldi yüzüm fakat genel olarak akneden bir türlü kurtulamadım
tetradox ve azax tedavileri tretin ve imexle desteklenen tedaviler fayda etmedi.. bugün zoretanin kullanmaya başladım. doktorum roaccutane ile aynı etkileşime sahip ilaç oldugunu söyledi. roaccutane ile ilgili olumsuz görüşler alıyorum arkadaslarımdan ama cokta gözle görülür bir yan etki görmedim kimsede.. bilemiyorum acaba varmıdır..
uzatmadan zoretanin kullanımının 1. günündeyim.. kullanan arkadaslar yada kullanacak olanlar buraya yazarsanız sevinirim....:1hug:
Ay evet boynum ve yüzüm arasında ton farkı var bildiğin sanki... Umarım geçecek, kurtulcaz.yanaklarınızda kızarıklık var mı? ben allıgı fazla kacırmış gibiyim alev alev yanıyorum
Aynı zaman dilimindeyiz ve benim de böyle. Kusuyormuş cilt. Doktorum normal olduğunu söyledi.
Merhaba evet devam ediyorummerhaba devam ediyor musunuz ilaca bende tekrar başladım
Merhaba evet devam ediyorum
Ben şu an 5.aydayım. Neden tekrar etti sizin? Önceki tedavinizi tamamlamış mıydınız?bugün 1 hafta olacak benimde siz kaçıncı aydasınız ? bu benim bu ilacı ikinci baslayışım ne yazık ki istemezdim ama çare bulamadık 3 sene sonra tekrar baslattı doktor
Ben şu an 5.aydayım. Neden tekrar etti sizin? Önceki tedavinizi tamamlamış mıydınız?
cildiniz nasıl bende 5.aydayım lekelerim gecmiyorBen şu an 5.aydayım. Neden tekrar etti sizin? Önceki tedavinizi tamamlamış mıydınız?
Tüh çok üzüldüm. Gerçekten çekmeyen bilmez çok yıpratıcı ve özgüven düşürücü bir süreç. Ama inşallah bu sefer geçer. Ben 25 yaşındayım geçmek üzere benimkiler sadece kırmızı izler kaldı.bilmiyorum herhangi bir nedeni yok
korkunc bir yüzüm yok ama aknelerim süreklı varlar hiç bir krem de işe yaramadı buna basladım tekrar.zaten kullanım sonunda da harika bir cildim olmamıştı zamanla tekrar yayıldılar bilmiyorum gerçekten bende usandım ve gittiğim 4 doktor da aynısını dedi oncesinde krem falan da denedik antibiyotik de işe yaramadı
herkes aynı olacak diye bir şey yok umarım sizde sıkıntı olmaz yasınız kaç bilmiyorum
kist vs problemim de yok ona da baktırdım
İz bende de var ama çok şükür akne kalmadı. Regl olamaya yakın birer ikişer çıkıyor. Asıl ben şeyi merak ediyorum. Bende idrar yaparken hafif bir yanma oluyor ama sistit gibi değil. Az su içtiysem yada güne başlarken oluyor. Sizde de var mı bu sorun? Sanırım orayı da kurutuyor.cildiniz nasıl bende 5.aydayım lekelerim gecmiyor
sivilceli cilde dermapen yapılmazzŞimdiki aklim olsaydi bu ilacı içmek, kendime bu kadar zarar vermek yerine gidip dermapen yaptırırdim. Hem daha kısa sürede sonuç alir, hem yüzümü iyileştireceğim diye birçok yerimi mahvetmezdim. Maddi olarak hemen hemen aynı olurdu.