İmkanınız varsa bütçe ayırabiliyorsanız gönderirsiniz. Yoksa ne yapacaksınız yoktur. Tartışma neden oluyor anlamadım.
Şu an anadolu liseleri eski anadolu liseleri gibi değil sanırım ama evet okuyacak çocuk orada da okur.
Anadolu lisesi mezunu sayısalcıyım
Burada bir çok kadının en önem verdiği şey çocuklarının eğitimi.
Haklısınız aslında.
Keşke eşiniz de sizinle aynı fikirde olsa. Senede 6-7 bin hiç bir şey değil. Nerelere harcıyoruz o parayı.
Başlık ile içerik neden bu kadar alakasız?
Bir kaç yıldır olumlu yorumlar duyduğum bir yer, Aynı okulda çocuğu anadoludan fen lisesi kısmına geçen bir arkadaşım var. Oda anlatılan konuların derinliği hakkında ciddi bir farktan bahsetmişti.benim gözüm okulu tutmadı.
ders sayısı evet fen lisesinde fazla sayısal olarak ama özel bunu zaten telafi ediyor. devlete göre ders saatleri fazla zaten.
Bende sizin gibi düşünürdüm ama inanın tam olarak öyle değil. Çocuğun istemesi çok önemli tabi ama öğretmen, sınıf mevcudu, artı etüt programları, iyi bir planlama başarıyı artırıyor kesinlikle.Bence okuyacak çocuk her yerde okur özel okulla parayla olacak şeyler değil. Kendi %100 burslu kazanıp gidebilirdi sayısal a demekki daha farklı kabiliyetleri var onları arastırın bence
Olursa tabi daha iyi olur tabi ama kendinizi çok sıkıntıya da sokmayın. Gönlünüze göre olur inşallahBende sizin gibi düşünürdüm ama inanın tam olarak öyle değil. Çocuğun istemesi çok önemli tabi ama öğretmen, sınıf mevcudu, artı etüt programları, iyi bir planlama başarıyı artırıyor kesinlikle.
Sizin cocugunuzun fen lisesindeki derslerin derinligini kaldirabilecek sayisal altyapisi var mi? Idealist olmaniz guzel ama cocugun basarisini da dikkate almaniz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?