- 10 Mart 2007
- 348
- 0
slm kemancıı!!!!
bak canm daha 20 gün olmuş ne kartı açmasını bekliyorsun.ilişkiye sen yön verme bırak ona o nasıl davranıyorsa sen biraz daha azını yap mesela sen neden msj atıyosun ki bırak o sana atsın ya sen sadece cevapla .o seni günde 3 keremi arıyor sen 1 kere ara. ama soğuk davranmak demek değil bu tabii ilgini belli et ama sıkma. hem seven hemde çok ta umursamayan biri ol derim bennn....
kolay gelsin canmmmmmm.umarım faydası olur !!!!!!:1hug::1hug:
haklısında aama adam ilk günlerde sürekli arıyor msj atıyordu sonrasında ise bi kere yüzyüze buluştuk o günde benim doğumgünümdü okadar güzel hediyeler alı ilgilendiki benimle herşey iyiydi ama sonra birden bire değişti..ben dedim ona hiç aramıyon sormuyon hep bahanesi hazır arada sırada arar belki bi msj çeker artık.izninide istediği zaman kullanıyor benim hafta sonları izinli oldumu bildği halde bu izni cuma imiş.ortalık karışıkmış o gün kullanması gerekirmiş.buluşma teklifi bile etmedi ve ayrıca msj atalı 1 saat oldu hala cvp gelemdi.geçenlede ona msj attım benimle görüşmek istemiyosan açık ol dedim ama ne alakası var niye istemim saçmalama dio.ya vallahi ben bu işten bi b....k anlamadım..yanımda olsa zor kadın olcamda tamemen ilgislikği sevmiom ben.baksana hafta sonu bile buluşamayackmışız..halbükü çok sevdiğim biri vardı daha önce çok konu açtım ondan sonra ilk etkilndiğim erkek bu.o yüzden bukadar üstüne düştüm