- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
-
- Konu Sahibi anabelmontero
Aman dikkat o zaman
teşekkür ederimm.hemen karıştırmaya başliyayım.
yükledıkten sonra programa gırmeden kendısı mı mesaj gonderdı
canım benım konumumu yanlış attı amaAslinda kizlar hani dusundumde bazılarıninda dedigi gibi zaten fırsatı bulunursa poliside arariz, uygulama cok kullanisli gelmedi simdi bana
sadece konum atma acisindan iyi
Cnm paylaşımın için çok teşekkür ederimumarım ihtiyacımız olmaz ama sana ne kadar teşekkür etsek az bende tüm kız arkadaşlarıma gönderdim
Bende bi deniycem simdi canimcanım benım konumumu yanlış attı ama
kızlar konumunu doğru atan var mı ??
aman dıkkatlı ol aman dıyım canmBende bi deniycem simdi canim
Canim bem kendim telefonlari elime alip denedim biraz zahmetliymis yavaman dıkkatlı ol aman dıyım canm
evet yanı o anda tuş kılıdını ac uygulamayı bul sallaya bas bılemedım yapılabılır mı .sCanim bem kendim telefonlari elime alip denedim biraz zahmetliymis yav
evet yanı o anda tuş kılıdını ac uygulamayı bul sallaya bas bılemedım yapılabılır mı .s
ama tabkı guzel bı uygulama sonucta kadınlarımızı düşünmüşler helal olsunBende simdi kurcalayinca kullanissiz buldum malesef
ama tabkı guzel bı uygulama sonucta kadınlarımızı düşünmüşler helal olsun
aynen o anda ne yapılcagı mechul.. allah hepımızı korusunYani evet.. umarim biraz daha gelistirilir, kolaylastirilir yoksa cok gerekli bi uygulama gercekten
Ayrica bir kac uygulama denedim Ipanic app isinli uygulama cok basit ve sorunu hemen cozuyor. Uc kisi tanimliyorsunuz ve yer bildirimi gonderilecek kisiyi tanimliyorsunuz panic butonu kocaman dokundugunuzda acik adreiniz msj gonderiliyor bana yardim et diye
Insallah gerek olmaz bunlara ama onlem almak icin yuklemek lazim.
Not:911 arandiginda 155 e baglanir.
Amin binlerce amin.
Bi canimiz gitti, Allahim diger kadinlarimizi kizlarimizi korusun insallh.
Olmadiki bende maalesef.
Bilgisi olan varsa cok isterim indirmek...?
Çok teşekkür ederiz bilgi icin bunu konuma ekliyorum, ipanic sadece iphone icin sanirim?
Merhaba uygulamayi bulamamiştiniz, eger telefonunuz iphonesa bir arkadas ipanic uygulamasini onerdi hem daha kullanisliymis, bir bakin isterseniz :)