- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
-
- Konu Sahibi anabelmontero
Çok iyi bir şey bu ama tabii karşı taraftan fırsat kalırsa telefonumuzu almazsa. Vs.
aslında çok güzel bi uygulama..
kimse kullanmak zorunda kalmaz umarım ama daha kısa olabılırdı sankı
menuden uygulamayı bulup sallayı bulup sallamak kadar belkı zamanımız olmayabılır..
ama cok ıyı düşünülmüş kim yaptıysa tesekkurler
pekı bır soru, internet olmadan da konum göndericek mi ?
cok tesekkur ederımmEvet gerçekten biraz uzun bir iş ama yinede kullanışlı olabilir, konum göndermesi hele çok iyi
Internetsiz konumu gonderiyor mu bir bilgim yok henüz indirmedim zaten, bana da maille geldi, gelir gelmez hemen sizinle paylaştım
cok tesekkur ederımm
ben denıycem az sonra numaraları falan halledıym
internetsız gondercek mı bakalm
çok başarılı çok teşekkür ederim paylaştığın için umarım kullanmak durumunda kalmayız .
Tabiki.. yine de paylasmak istedim belki birgun birinin isine yarar.. tabi umarim bunu kullanmamiz gerekecek durumlar yasamayiz
Ben facebooktan ne kadar bayan arkadaşım varsa yolladım canım çok güzel bir uygulama ve çok işe yarayabilir özellikle o adres yollama özelliği muhteşem bence çok teşekkürler
Su an hemen bakicam.
Cok cok guzel bi sey.
Kiz kardesimide bilgilendircem daha 19 yasinda okul saatleri gec oldugu icin hava karalinca geliyor ancak eve.
Gecen haftalar bi adam dadanmis pesine kendini guvende hissetmiyor.
Insallah yurtdisi icinde gecerlidir bu uygulama.
telefona dokunmaya fırsatımız kalbilirse evet güzel bi uygulama
Ben bugun uygulamayi indirdim. Ayarlarina bakarken kendiliginden mesaj atmis. Ailemin numaralarini girmistim yureklerine iniyordu. Cok korkmuslar. Silip tekrar indirdim aksam acar acmaz tekrar mesaj gitti. Yine silecegim sanirim. Boyle her dakika mesaj giderse yalanci cobana doner bu is. Benim gibi sorun yasayan var mi?
Bilmiyorum. İndirenler olursa bu soruya cevap verecektir. Moralim bozuldu benim de babam, esim ve kardesim cok korkmus. Babam kizim benim kalbim var neden boyle yapiyosun dedi. Uzuldum yani eli ayagi bosalmis adamin.Gercekten mi? Allah allah... Eger bunu sizden başka yaşayanlar varsa gerekli yerlere mail atsak, bilgilendirsek