- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi anabelmontero
Bakindim ama bulamadim playstore dan.Yurtdisi icin gecerli mi hic bilmiyorum umarim oyledir. Kardesiniz mutlaka indirsin bunu, allahim sen koru
Bana da aynisi oldu. Ama ben ayarlarina bakarken gitmis. Her telefon sallandiginda ya giderse?bende az önce babama haber vermeden göndermişim hiç akıl edemedım
adam aradı sesi titriyokonuşamadı
ay sınırlerım cok bozuldu aglıyorum yarım sattır
Vodafone kirmizi isik diye aratin.Bakindim ama bulamadim playstore dan.
Acaba bi belirli icon felan varmidir daha kolay taninmasi icin?
O kdr cok el feneri iconu varki.
Evet soylemeyi dusunuyrum.
Ayrica cok sagolun, kim bilir belki gercekten zorda olan birinin hayatini kurtaricaksinz o an geldiginde.
Sizin sayenizde.
Ilk kez burda sizden duydum bu uygulamayi
bende az önce babama haber vermeden göndermişim hiç akıl edemedım
adam aradı sesi titriyokonuşamadı
ay sınırlerım cok bozuldu aglıyorum yarım sattır
Arattim ayni sekil ama olmadi yine.Vodafone kirmizi isik diye aratin.
uygulamaya gırıp salladıgınızda mı gıdıyorBana da aynisi oldu. Ama ben ayarlarina bakarken gitmis. Her telefon sallandiginda ya giderse?
ay cok kotu oldu yaa eve geldı yüzü kireç gibiydi ben ağladım içerde oturup offffAy canim benim ya kiyamam üzüldüm simdi adamcagiza nekadar korkmusturbiraz dikkatli olunmasi gereken bi uygulama sanirim, ailemizin yuregine indirmeyelim yok yere aman aman
Bakindim ama bulamadim playstore dan.
Acaba bi belirli icon felan varmidir daha kolay taninmasi icin?
O kdr cok el feneri iconu varki.
Evet soylemeyi dusunuyrum.
Ayrica cok sagolun, kim bilir belki gercekten zorda olan birinin hayatini kurtaricaksinz o an geldiginde.
Sizin sayenizde.
Ilk kez burda sizden duydum bu uygulamayi
Gercekten mi ya bende kötü oldum simdi, kusura bakmayin keske once kendim deneyip bilgilenip yazsaydimay cok kotu oldu yaa eve geldı yüzü kireç gibiydi ben ağladım içerde oturup offff
Bilmiyorum. İndirenler olursa bu soruya cevap verecektir. Moralim bozuldu benim de babam, esim ve kardesim cok korkmus. Babam kizim benim kalbim var neden boyle yapiyosun dedi. Uzuldum yani eli ayagi bosalmis adamin.
canm sen nıye ozurdılıyosun yaa ben düşünemedım adam dışardaydı mesaj gıtmıs aradı ki nerdesın bu mesaj ne dıye ayyyyGercekten mi ya bende kötü oldum simdi, kusura bakmayin keske once kendim deneyip bilgilenip yazsaydim
Senle ilgisi yok canim, ben gunduz gordum bunu senden once oldu yaniYa kusura bakmayin gerçekten keske ben deneyimleyip yazsaydim
Appte kullanim kosullarinda cikan bazi maddeleri paylasacagim
- Uygulamanın kullanımı sırasında gerçekleştirilen aramalar ve gönderilen mesajlar abonenin bulunduğu operatördeki kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir
- Uygulamanın kullanımı sırasında iletilen lokasyon (konum) bilgileri şiddetten korunmanıza yönelik destek amaçlıdır. Lokasyon bilgisi, hava ve yer koşullarına, teknik yeterliliklere veya bölgede bulunan baz istasyonu sayısına göre değişebilir; bu nedenlerle ve/veya sistemsel hataları ve/veya yaşanacak servis aksaklıklarından dolayı hiç veya doğru hizmet verilememesi durumunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Vodafone Vakfı ve/veya Bos4Apps firması sorumlu değildir.
Bende bugun mail yoluyla ogrendim direk konu actim buraya, allah kullanmak zorunda birakmasim tabi insallah
play store da direk kırmızı ışık yazinca cikiyor bende
O yuzden olabilir bizlerde cikiyor cunku.Arattim ayni sekil ama olmadi yine.
Anlamadimki.
Benim cihaz gostermiyor galiba, buyuk ihtimal sadece turkiyeye oldugu icin.
İste onu bilmiyorum, denemeye korkuyorumuygulamaya gırıp salladıgınızda mı gıdıyor
yoksa dırek telefonu salladıgınızda mı
canm sen nıye ozurdılıyosun yaa ben düşünemedım adam dışardaydı mesaj gıtmıs aradı ki nerdesın bu mesaj ne dıye ayyyy
bende uygulamaya gırmeye korkuyorum şimdi yaO yuzden olabilir bizlerde cikiyor cunku.
İste onu bilmiyorum, denemeye korkuyorum
bugunku haberlerı ızledın mı ozgecanın babasını mezar taşındaYazik adamcagiza içim gitti benim, bide suan ozgecanim babasi geldi aklima cok kotu oldum dusunsene bir yanlis msjla babalarimizin kalbine iniyodu bide o kizin babasini dusundum cok kotu oldum allahim yanlarina bırakmasin bunu yapan serefsizlerin, ailesine sabirlar versin cok kotu oldum suan
Ben de oyle... Surekli giderse yine yanlis gitti diye dusunulerek dikkate alinmama ihtimali var:\bende uygulamaya gırmeye korkuyorum şimdi ya