ZOR DURUMDA KALDIĞIMIZDA

bütün sayfaları okudum ama ben bir şey anlamadımmmm:KK43: banada anlatın lütfen. nereden ne indiriliyor. operatörüm avea bu arada.

Kızlar benim annemin de babamın da tansiyonu var ya yüreklerine iner
Biraz bekleyip indireyim madem ben, geliştirsinler önce uygulamayı :KK17:

bugunku haberlerı ızledın mı ozgecanın babasını mezar taşında
nasıl ağladım yüreğim acıdı allahım bızden alsın ona versın tüm sabrı dayanma gücünü
allahım yardım etsin derdini verdi dermanını da verir allah :KK43: bunun nasıl bir dermanı varsa :KK43:

Izleyemedim canim artik dinleyemiyorum icim gidiyo, biz okumaya duymaya dayanamiyoruz ailesinin imtihanina bak:KK43:

Paylaşım için teşekkütler, Uygulamayı indirdim, okulda kadın arkadaşlarımı ve okuldaki kız öğrencilerimi bilgilendireceğim.

Paylaşım için teşekkütler, Uygulamayı indirdim, okulda kadın arkadaşlarımı ve okuldaki kız öğrencilerimi bilgilendireceğim.
numaralarını yazdıgınız kişilere haber vermeden salla butonuna basmayın lutfen az once cok zor dakıkalar yaşadım da bu yuzden :cry:

bütün sayfaları okudum ama ben bir şey anlamadımmmm:KK43: banada anlatın lütfen. nereden ne indiriliyor. operatörüm avea bu arada.

Canim operator farketmiyor. Google play store a gir arama butonuna kırmızı ışık yaz vodofone'nun urettigi bir uygulama çıkacak onu indir

Merhaba ben teşekkür ederim. Yanliz bastan siz bir deneme yapin bazi arkadaslarin ailesine gitmis yanlislikla, zor durumda kaldılar

Merhaba ben teşekkür ederim. Yanliz bastan siz bir deneme yapin bazi arkadaslarin ailesine gitmis yanlislikla, zor durumda kaldılar
Evet şimdi gördüm ben de. Öyle kaydettim bıraktım, sallarsam mesaj gider falan diye.Anne-babamı listeden çıkarayım, yanlışlıkla gitse kalp krizi geçirirler.

X