- 22 Ağustos 2014
- 258
- 149
- 46
- Konu Sahibi anabelmontero
bütün sayfaları okudum ama ben bir şey anlamadımmmm banada anlatın lütfen. nereden ne indiriliyor. operatörüm avea bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da bı ihtimal yaa.. silsek mi napsakBen de oyle... Surekli giderse yine yanlis gitti diye dusunulerek dikkate alinmama ihtimali var:\
bugunku haberlerı ızledın mı ozgecanın babasını mezar taşında
nasıl ağladım yüreğim acıdı allahım bızden alsın ona versın tüm sabrı dayanma gücünü
allahım yardım etsin derdini verdi dermanını da verir allah bunun nasıl bir dermanı varsa
Kızlar benim annemin de babamın da tansiyonu var ya yüreklerine iner
Biraz bekleyip indireyim madem ben, geliştirsinler önce uygulamayı
numaralarını yazdıgınız kişilere haber vermeden salla butonuna basmayın lutfen az once cok zor dakıkalar yaşadım da bu yuzdenPaylaşım için teşekkütler, Uygulamayı indirdim, okulda kadın arkadaşlarımı ve okuldaki kız öğrencilerimi bilgilendireceğim.
bütün sayfaları okudum ama ben bir şey anlamadımmmm banada anlatın lütfen. nereden ne indiriliyor. operatörüm avea bu arada.
Ben gunduz sildim aksam yine aynisi oldu silecegim galiba korktum ya. Kalp krizi gecirseler o zaman daha kotu oluro da bı ihtimal yaa.. silsek mi napsak
Paylaşım için teşekkütler, Uygulamayı indirdim, okulda kadın arkadaşlarımı ve okuldaki kız öğrencilerimi bilgilendireceğim.
Yok sallamadım:) Eşim de evde yok onun numarasını ekledim en başa, aklı çıkar valla adamın.numaralarını yazdıgınız kişilere haber vermeden salla butonuna basmayın lutfen az once cok zor dakıkalar yaşadım da bu yuzden
babamın aklı çıktı da az önceYok sallamadım:) Eşim de evde yok onun numarasını ekledim en başa, aklı çıkar valla adamın.
yükledıkten sonra programa gırmeden kendısı mı mesaj gonderdıBen gunduz sildim aksam yine aynisi oldu silecegim galiba korktum ya. Kalp krizi gecirseler o zaman daha kotu olur
teşekkür ederimm. hemen karıştırmaya başliyayım.Canim operator farketmiyor. Google play store a gir arama butonuna kırmızı ışık yaz vodofone'nun urettigi bir uygulama çıkacak onu indir
Evet şimdi gördüm ben de. Öyle kaydettim bıraktım, sallarsam mesaj gider falan diye.Anne-babamı listeden çıkarayım, yanlışlıkla gitse kalp krizi geçirirler.Merhaba ben teşekkür ederim. Yanliz bastan siz bir deneme yapin bazi arkadaslarin ailesine gitmis yanlislikla, zor durumda kaldılar
babamın aklı çıktı da az önce
aynen dıkkatttAman dikkat o zaman
Girdigimde gondermis.yükledıkten sonra programa gırmeden kendısı mı mesaj gonderdı
cok tehlıkelı cookGirdigimde gondermis.