Zonguldak///67

canım ablamda ereğlide oturuyor bağlık mah.biliyorum bende.of ya özledim oraları

slm bayanlar bende zong.lıyım evliliğm sebebile samsuna geldim zong. yeri bit baska bende burdan hepinize sevgilerimi gönderiyorummmm..

arkadaşlar ben zonguldak kızmeslek lisesinde okudum 96 97 mezunuyum varmı kızmeslekliler o dönemden varsa haber verin

iklim fener lisesini bilirim bilmiyorum o zamanlarda patetes ekmek almaya giderdik sizin kantine hatta ders alıcaktım açıktan olmamıştı

merhaba.bende çaycumadan gelin geldim istanbula.aslen istanbulluyum ama iş gereği gittmiştik çaycumaya.ordanda tekrar istanbula gelin olarak geldimmm:)zonguldak merkezi iyi bilirim.mavi köşk,fener,devran amca:)

7 senede çokmuş yaa,ne biliyim hiç mi fırsatın olmadı

süper valla.zonguldaklılar burda.bende ilçesinden.yani ailem orda.çaycumada:KK43:daha yeni evliyim ve özlüyorummmmm

Kızlar ben Bursa lıyım ama galiba sizin oraya geliyorum bende...senağlamasenağlama..eş durumundan hemşeri olacaz galiba...(adam bana sormadan ev tutmuş yaa....):eek:klava::eek:klava:

ditacığım hakkında hayırlısı olsun, bana 1,5 yıl oldu buraya geleli bende eş durumundan geldim buraya konyadan gelmiştim ama inan daha alışamadım...umarım sen daha çabuk alışırsın....:KK43:

var tabi
en başta selam
bende zonguldaklıyım fakat ist de yaşıyorum nasılsınız ereglı ve zonguldak masra caycuma yanı anne tarafı hep oralı

ereğli süper arkadaşım özellikle her sene çilek ve balık gelir bize ben ist de yaşıyorum
insanın mamleketi vatanı gibi yok

bende istanbulda değil keşke zonguldakta olsam orayı çok seviyorum nede olsa memleket kızlar banada yazın

slm bende zong.ereğlideyim.sizlerinde burada olduğuna sevindim.

slm arkadaşlar.ereğlili olmak güzel.ayrıca yaşamak bambaşka güzel..

bende bartınlıyım yanı babam bartınlı annem zonguldak ereylılı ereylıyı cok sevıyorum cok hos ve guzel saf bı sehır ama ka senedır gıdemedım:KK43:
ama kendım dogma buyume ıstanbulluyum
anlatasanıza zonguldakta yasıyanlar nasıl bızım oralar

X