Zonguldak///67

sevda atalay egitimciymissin hangi okulda? canim merkezde mi?

merhabalar arkadaşlar bende devrekliyim yani orda büyüdüm aslen karabüklüyüz ama şimdi istanbulda okuduğum için iş dolayısıyla da istanbulda yaşıyorum
devrekli yok mu hiç aramızda yaaa:KK43:(

bende zonguldakliyim sen neresindesin? ben merkezi iyi bilirima.s ama almanyada yasiyorumsenağlama ah ah:eek: simdi orda olmak vardi :1no2::1no2::1no2: a.s.a.s.a.s. :enbuyukkk:

canım bende zong. merkezde doğdum büyüdüm fakat babam emekli olunca gebzeye taşınmak zorunda kaldık...o güzelim şehir burnumda tütüyo ben baştarla mah rat sitesinde oturuyodum ...hatta benim çok yakın bir arkadaşımda almanyada gelin gitti........

benim debir kayserili komşum var aman evlerden uzak olsun senin deöyle biri olduğun sözlerinden belli aman aman,,,,

benim çocukluğum gençliğim zonguldakta geçti 20 seneye yakın zamandır istanbulda yaşıyorum insan doğduğu yerleri hiç unutamıyor

bende zonguldaklıyım.merkezden ama şimdi ist.yım memleketim canım kömür kentim çok özlüyorum orayı ya.herkes bir değil ama

zonguldakwl0.jpg

bilmemmi canım ya.bende kapuzda oturuyorum annemler orda.şimdi nerdesin.

canım istediğin zaman gidemiyosun ki işte.allah nasip ederse ocakta felan gitcem.evlisin dimi sen canım.

canım istediğin zaman gidemiyosun ki işte.allah nasip ederse ocakta felan gitcem.evlisin dimi sen canım.

ewet canım ewliyim....ben zonguldakta anadolu kız meslek lisesindeydim ..bilirsin kapuz yolu üstünde ,,son senemi burda gebzede okudum..ahh canım kömür kentim gözümde tütüyo.....

biliyorum kızmesleği bende fener lisesinde okudum.şimdi ist.ben.sevgiler canım

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

X