• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoladex iğne

boncuk43

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
20
3
6
Merhaba arkadaşlar buraya kafama çok takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak ve bilgi almak için yazacağım. Şubat ayından itibaren iki defa lucrin ve bir defa da zoladex iğne vuruldum. Bu süreçte üç kere transfer iptali yaşadım. En son zoladexi 12 nisanda vuruldum.O ay adetim az geldi. Mayısta transferim olacaktı ama lekelenme olduğu için iptal oldu. 20 mayısta regl oldum o günden bugüne kadar kanamam devam etti Rahimde sıvı birikmesi var dedi doktor benimle aynı durumda olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim çok iyii olur...

Merhaba arkadaşlar buraya kafama çok takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak ve bilgi almak için yazacağım. Şubat ayından itibaren iki defa lucrin ve bir defa da zoladex iğne vuruldum. Bu süreçte üç kere transfer iptali yaşadım. En son zoladexi 12 nisanda vuruldum.O ay adetim az geldi. Mayısta transferim olacaktı ama lekelenme olduğu için iptal oldu. 20 mayısta regl oldum o günden bugüne kadar kanamam devam etti Rahimde sıvı birikmesi var dedi doktor benimle aynı durumda olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim çok iyii olur...
Arkadaşlar aynı durumda kimse yok mu

Arkadaşlar aynı durumda kimse yok mu
Merhaba . Bende ocak ayında tupbebege başladım. Vücudum ilaçlara ters tepki verdi iptal oldu tedavim . Doktor uzun protokol tupbebek tedavisini uygulayacagini söyledi. Doğum kontrol hapı verdi adetin 21. Günü gel lucrin vurulacaksin dedi gittim vuruldum tekrar kontrole gittim bende de sıvı birikmesi oluşmuş. Tekrar doğum kontrol hapina devam et dedi yarın gidip lucrin vurulcam tekrar . Süreç nasıl ilerleyecek bende bilmiyorum

Back