• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoladex iğne kullanan?

Doktorunuz sizin vücudunuz için en uygun olan şeyi söylemiştir eminim, ben ilk kez duydum bu kadar yakın tarihleri. Ben ilk iğnemi olduğumda 20 gün sürdü adetim ama ameliyattan kaynaklı diye düşünüyorum, sizin durumunuzu bilemedim doktorunuza danışmanızda fayda var
30 mart demek istemştim 😬yanlış yazmışım

30 mart demek istemştim 😬yanlış yazmışım
Ay hele şok oldum arka arkaya iki iğneye😅 muhtemelen adet tarihlerinize göre vermiştir doktorunuz ama vücudunuz farklı tepki gösteriyorsa mutlaka danışın derim, herkes farklı tepki veriyor çünkü ilaçlara

Ay hele şok oldum arka arkaya iki iğneye😅 muhtemelen adet tarihlerinize göre vermiştir doktorunuz ama vücudunuz farklı tepki gösteriyorsa mutlaka danışın derim, herkes farklı tepki veriyor çünkü ilaçlara
bugün sordum bakalım ne diyecek. hala leke şeklinde az az geliyor.normalde adet günüm bu günler

Selam kızlar, ben de ilk iğnemi 13 nisanda oldum. Adetimin 2. Günüydü. İğneden sonra normal zamanda cumartesi günü adetim bitti. Ancak 4 gün sonra Salı günü yeniden adet oldum. Doktorum normal dedi. Bazı kişilerde böyle oluyormuş. 13 mayısta ikinci iğneyi oldum. Henüz adet olmadım. Bu şekilde iğneden hemen sonra adet olan var mı benim gibi??

Zoladex yapılalı 7 ayı geçti ve hala normal yolla adet olamıyorum. 2 ayda bir doktoruma sorup ilaç kullanıyorum, yine 40 günü geçti ve yine ilaç verecek muhtemelen. Bu iğne bana 1 yıla mal oldu malesef. Keşke hiç yapılmasaydı çok üzgünüm. Umarım yaşadığımı yaşamazsınız.

bende lekelenme devam etti, sordum yoğunlaşınca gel dedi ama reglim yoğunlaşmadı. sonra kesildi. sizde durumlar nedir ?

Zoladex yapılalı 7 ayı geçti ve hala normal yolla adet olamıyorum. 2 ayda bir doktoruma sorup ilaç kullanıyorum, yine 40 günü geçti ve yine ilaç verecek muhtemelen. Bu iğne bana 1 yıla mal oldu malesef. Keşke hiç yapılmasaydı çok üzgünüm. Umarım yaşadığımı yaşamazsınız.
siz hangi dozunu olmuştunuz ? benimki 3.6 mg mesela

Bana kan tahlili yapıldı yaklaşık 2 hafta önce ve yumurtlama döneminde olduğum en geç 20 gün sonra regl olacağım söylendi, bekliyorum bakalım😔
bende lekelenme devam etti, sordum yoğunlaşınca gel dedi ama reglim yoğunlaşmadı. sonra kesildi. sizde durumlar nedir ?
Yok henüz olmadım, bu haftadan sonra olmam bekleniyor kan tahliline göre
siz hangi dozunu olmuştunuz ? benimki 3.6 mg mesela
Bu arada benim de 3.6 mg, 2 ay yaptırdım ben
Anladım. Bence iğnenin etkisi geçer. Siz adaçayı hayıt çayı. falan kullanın mesela. Östrojeni artırırsanız Allahın izniyle düzene girer inşallah.
Ben de artık adaçayı almayı düşünüyorum ya kasıklarımın ağrısından ölebilirim yoksa

Bana kan tahlili yapıldı yaklaşık 2 hafta önce ve yumurtlama döneminde olduğum en geç 20 gün sonra regl olacağım söylendi, bekliyorum bakalım😔

Yok henüz olmadım, bu haftadan sonra olmam bekleniyor kan tahliline göre

Bu arada benim de 3.6 mg, 2 ay yaptırdım ben

Ben de artık adaçayı almayı düşünüyorum ya kasıklarımın ağrısından ölebilirim yoksa
Benim durumum çok enteresan, benden de bugün kan testleri istedi. Duruma göre bakacaklar. Aynen kullanın bence bu çaylar baya etkili

Anladım. Bence iğnenin etkisi geçer. Siz adaçayı hayıt çayı. falan kullanın mesela. Östrojeni artırırsanız Allahın izniyle düzene girer inşallah.
Aynen son 2 aydır her sabah hayıt çayı içiyorum, üstüne aynı bitkinin tabletini de kullanıyorum agnucaston. Ama malesef hiçbir şey çözüm olmuyor.

Benim durumum çok enteresan, benden de bugün kan testleri istedi. Duruma göre bakacaklar. Aynen kullanın bence bu çaylar baya etkili
Bi tanıdığım da kullanmıştı bu iğneden, adeti gecikince muayene olmuştu doktor yumurtalar olgunlaşmış 10 güne adet olursun demiş ve dediği sürede olmuş, bakalım bana söylenene göre 29u gibi olmam lazım🤷🏻‍♀️

Aynen son 2 aydır her sabah hayıt çayı içiyorum, üstüne aynı bitkinin tabletini de kullanıyorum agnucaston. Ama malesef hiçbir şey çözüm olmuyor.
Kızlar selam şükür ben dün regl oldum bugün de kan tahlili yapıldı ilaçlara başladım, transfer sürecine geçtik. Sizler ne durumdasınız?

Kızlar selam şükür ben dün regl oldum bugün de kan tahlili yapıldı ilaçlara başladım, transfer sürecine geçtik. Sizler ne durumdasınız?
Ben hala bekliyorum canım. Doktor beklememi söyledi. Ama patlıcan senin gibi çok şiştim :)

Ben hala bekliyorum canım. Doktor beklememi söyledi. Ama patlıcan senin gibi çok şiştim :)
Kan tahlili yaptırmış mıydın canım doktor ne zaman regl olursun vs söyledi mi?
Valla inanılmaz şişim ben hala geçmedi malesef..

Back