30 mart demek istemştim yanlış yazmışımDoktorunuz sizin vücudunuz için en uygun olan şeyi söylemiştir eminim, ben ilk kez duydum bu kadar yakın tarihleri. Ben ilk iğnemi olduğumda 20 gün sürdü adetim ama ameliyattan kaynaklı diye düşünüyorum, sizin durumunuzu bilemedim doktorunuza danışmanızda fayda var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zoladex iğne kullanan?
- Konu Sahibi -Arwen-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Ay hele şok oldum arka arkaya iki iğneye muhtemelen adet tarihlerinize göre vermiştir doktorunuz ama vücudunuz farklı tepki gösteriyorsa mutlaka danışın derim, herkes farklı tepki veriyor çünkü ilaçlara30 mart demek istemştim yanlış yazmışım
bugün sordum bakalım ne diyecek. hala leke şeklinde az az geliyor.normalde adet günüm bu günlerAy hele şok oldum arka arkaya iki iğneye muhtemelen adet tarihlerinize göre vermiştir doktorunuz ama vücudunuz farklı tepki gösteriyorsa mutlaka danışın derim, herkes farklı tepki veriyor çünkü ilaçlara
- 3 Haziran 2022
- 2
- 0
- 16
- 37
Selam kızlar, ben de ilk iğnemi 13 nisanda oldum. Adetimin 2. Günüydü. İğneden sonra normal zamanda cumartesi günü adetim bitti. Ancak 4 gün sonra Salı günü yeniden adet oldum. Doktorum normal dedi. Bazı kişilerde böyle oluyormuş. 13 mayısta ikinci iğneyi oldum. Henüz adet olmadım. Bu şekilde iğneden hemen sonra adet olan var mı benim gibi??
- 20 Şubat 2016
- 222
- 401
- 103
bende lekelenme devam etti, sordum yoğunlaşınca gel dedi ama reglim yoğunlaşmadı. sonra kesildi. sizde durumlar nedir ?Ay hele şok oldum arka arkaya iki iğneye muhtemelen adet tarihlerinize göre vermiştir doktorunuz ama vücudunuz farklı tepki gösteriyorsa mutlaka danışın derim, herkes farklı tepki veriyor çünkü ilaçlara
siz hangi dozunu olmuştunuz ? benimki 3.6 mg meselaZoladex yapılalı 7 ayı geçti ve hala normal yolla adet olamıyorum. 2 ayda bir doktoruma sorup ilaç kullanıyorum, yine 40 günü geçti ve yine ilaç verecek muhtemelen. Bu iğne bana 1 yıla mal oldu malesef. Keşke hiç yapılmasaydı çok üzgünüm. Umarım yaşadığımı yaşamazsınız.
siz kaç doz vuruldunuz bu iğneden acabaBen. Varım zoladex senin kistlerin sönsün rahimin temizlensin diye vuruluyor kısa zamanda adet olacaksın cnm
- 20 Şubat 2016
- 222
- 401
- 103
10.8 olanından tek doz yapmıştı doktorum.siz hangi dozunu olmuştunuz ? benimki 3.6 mg mesela
Anladım. Bence iğnenin etkisi geçer. Siz adaçayı hayıt çayı. falan kullanın mesela. Östrojeni artırırsanız Allahın izniyle düzene girer inşallah.10.8 olanından tek doz yapmıştı doktorum.
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Bana kan tahlili yapıldı yaklaşık 2 hafta önce ve yumurtlama döneminde olduğum en geç 20 gün sonra regl olacağım söylendi, bekliyorum bakalımZoladex yapılalı 7 ayı geçti ve hala normal yolla adet olamıyorum. 2 ayda bir doktoruma sorup ilaç kullanıyorum, yine 40 günü geçti ve yine ilaç verecek muhtemelen. Bu iğne bana 1 yıla mal oldu malesef. Keşke hiç yapılmasaydı çok üzgünüm. Umarım yaşadığımı yaşamazsınız.
Yok henüz olmadım, bu haftadan sonra olmam bekleniyor kan tahliline görebende lekelenme devam etti, sordum yoğunlaşınca gel dedi ama reglim yoğunlaşmadı. sonra kesildi. sizde durumlar nedir ?
Bu arada benim de 3.6 mg, 2 ay yaptırdım bensiz hangi dozunu olmuştunuz ? benimki 3.6 mg mesela
Ben de artık adaçayı almayı düşünüyorum ya kasıklarımın ağrısından ölebilirim yoksaAnladım. Bence iğnenin etkisi geçer. Siz adaçayı hayıt çayı. falan kullanın mesela. Östrojeni artırırsanız Allahın izniyle düzene girer inşallah.
Benim durumum çok enteresan, benden de bugün kan testleri istedi. Duruma göre bakacaklar. Aynen kullanın bence bu çaylar baya etkiliBana kan tahlili yapıldı yaklaşık 2 hafta önce ve yumurtlama döneminde olduğum en geç 20 gün sonra regl olacağım söylendi, bekliyorum bakalım
Yok henüz olmadım, bu haftadan sonra olmam bekleniyor kan tahliline göre
Bu arada benim de 3.6 mg, 2 ay yaptırdım ben
Ben de artık adaçayı almayı düşünüyorum ya kasıklarımın ağrısından ölebilirim yoksa
- 5 Aralık 2022
- 159
- 47
- 18
- 34
Bir doz sadecesiz kaç doz vuruldunuz bu iğneden acaba
- 20 Şubat 2016
- 222
- 401
- 103
Aynen son 2 aydır her sabah hayıt çayı içiyorum, üstüne aynı bitkinin tabletini de kullanıyorum agnucaston. Ama malesef hiçbir şey çözüm olmuyor.Anladım. Bence iğnenin etkisi geçer. Siz adaçayı hayıt çayı. falan kullanın mesela. Östrojeni artırırsanız Allahın izniyle düzene girer inşallah.
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Bi tanıdığım da kullanmıştı bu iğneden, adeti gecikince muayene olmuştu doktor yumurtalar olgunlaşmış 10 güne adet olursun demiş ve dediği sürede olmuş, bakalım bana söylenene göre 29u gibi olmam lazımBenim durumum çok enteresan, benden de bugün kan testleri istedi. Duruma göre bakacaklar. Aynen kullanın bence bu çaylar baya etkili
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Benim durumum çok enteresan, benden de bugün kan testleri istedi. Duruma göre bakacaklar. Aynen kullanın bence bu çaylar baya etkili
Kızlar selam şükür ben dün regl oldum bugün de kan tahlili yapıldı ilaçlara başladım, transfer sürecine geçtik. Sizler ne durumdasınız?Aynen son 2 aydır her sabah hayıt çayı içiyorum, üstüne aynı bitkinin tabletini de kullanıyorum agnucaston. Ama malesef hiçbir şey çözüm olmuyor.
Ben hala bekliyorum canım. Doktor beklememi söyledi. Ama patlıcan senin gibi çok şiştim :)Kızlar selam şükür ben dün regl oldum bugün de kan tahlili yapıldı ilaçlara başladım, transfer sürecine geçtik. Sizler ne durumdasınız?
Patlayacağım demek istedimBen hala bekliyorum canım. Doktor beklememi söyledi. Ama patlıcan senin gibi çok şiştim :)
Senin adına çok sevindimKızlar selam şükür ben dün regl oldum bugün de kan tahlili yapıldı ilaçlara başladım, transfer sürecine geçtik. Sizler ne durumdasınız?
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Kan tahlili yaptırmış mıydın canım doktor ne zaman regl olursun vs söyledi mi?Ben hala bekliyorum canım. Doktor beklememi söyledi. Ama patlıcan senin gibi çok şiştim :)
Valla inanılmaz şişim ben hala geçmedi malesef..