• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoladex iğne kullanan?

Teşekkür ederim canım amin😊 senin bebişin tutundu mu? 1 aylık iğnede çok değişmiyormuş adet tarihi. 2 veya 3 iğne sonrası değişiyormuş daha çok

Yok hiç bahsedilmedi onlardan, kişiye göre epey değişiyormuş onu anladım herkes farklı bişey söylüyor çünkü. Şu an son iğnemin üstünden 36 gün geçti, normalde döngüm 26 gün ama hala regl olmadım. Kasıklarım karnım belim çok kötü ağrıyo ve canım sürekli tatlı istiyo, yani benim için regl belirtileri var ama henüz gelen giden yok😅
Cok şükür simdilik 26haftalik olduk🤗 darısı başına 🤗

Selam canım, ben myom ameliyatı oldum muhtemelen o yüzden adetim çok çok uzadı. Doktorum endişelenme normal dedi ama adet takvimim karmakarışık oldu şu an normalde pek aksamaz. Son başlangıcım 19 şubat hala😅 inşallah haftaya falan olurum artık da transfer sürecine başlarız diye soruyorum tahmini ne zaman olurum diye
regli oldunuz mu acaba

Sizin için değil ama belki sonradan birilerinin işine yarar diye yazmak istedim. Ben zoladex 10.8 oldum yani depo olanını ve 8-9 ay boyunca adet olamadim malesef.. burda çok aradım benim gibi olan var mı diye. Ondan buraya yazmak istedim. Bazı bunyelerde süreç uzayabiliyor. Aralarda ilaçlarla adet gorebilmistim. 9. Aydi sanırım kendiliğinden adet gördüm.

Sizin için değil ama belki sonradan birilerinin işine yarar diye yazmak istedim. Ben zoladex 10.8 oldum yani depo olanını ve 8-9 ay boyunca adet olamadim malesef.. burda çok aradım benim gibi olan var mı diye. Ondan buraya yazmak istedim. Bazı bunyelerde süreç uzayabiliyor. Aralarda ilaçlarla adet gorebilmistim. 9. Aydi sanırım kendiliğinden adet gördüm.
Sizinki baya sürmüş

Ben de 2 doz vuruldum, 46-47.gündeyim. Bugün sabahtan beri aşırı kasık ağrım var, sanırım olcam artık

Benim göğüs ağrım hassasiyetim olmaz normalde, şu anda da yok. Kasıklarım aşırı ağrıyo belim falan ağrıyo belirtilerim bunlar. Bekliyorum bakalım..
Anladım umarım olursunuz bir an önce. korkulacak bişey yok bence çok endişelenmeyin

Anladım umarım olursunuz bir an önce. korkulacak bişey yok bence çok endişelenmeyin
Yok korktuğumdan değil, adet geciktikçe transfer de gecikiyor ve sökülemedikçe kasıklarım fena zorluyor o yüzden bir an önce olsun diyorum :(

Yok korktuğumdan değil, adet geciktikçe transfer de gecikiyor ve sökülemedikçe kasıklarım fena zorluyor o yüzden bir an önce olsun diyorum :KK43:
ben geçen hafta vurulmuştum 2.dozu. bugün regli oldum sanırım yavaştan geliyor. sizin gibi ilk reglim 1 ay sürmüştü. ne olduğunu anlamadım :KK43:

ben geçen hafta vurulmuştum 2.dozu. bugün regli oldum sanırım yavaştan geliyor. sizin gibi ilk reglim 1 ay sürmüştü. ne olduğunu anlamadım :KK43:
Tam 30 günde bir yaptırdınız dimi iki dozu? Ben ilkini 20 şubatta ikincisini 20 martta yaptırdım ve hala adet olmadım🤷🏻‍♀️

30 Nisan ve 5 Mayıs tarihlerinde oldum. Ama bugün de reglim kesildi.lekelenme gibi var
Doktorunuz mu dedi bu tarihleri? Aylık vurulan bir iğne bu bana doktorum özellikle vurgulayarak söyledi regl olsan da olmasan da bir ay sonra aynı tarihte olacaksın diye. Ben de hep öyle duydum kullananlardan, sizinki ilginç geldi

Doktorunuz mu dedi bu tarihleri? Aylık vurulan bir iğne bu bana doktorum özellikle vurgulayarak söyledi regl olsan da olmasan da bir ay sonra aynı tarihte olacaksın diye. Ben de hep öyle duydum kullananlardan, sizinki ilginç geldi
evet bu tarihleri doktorum söyledi.

evet bu tarihleri doktorum söyledi.
Doktorunuz sizin vücudunuz için en uygun olan şeyi söylemiştir eminim, ben ilk kez duydum bu kadar yakın tarihleri. Ben ilk iğnemi olduğumda 20 gün sürdü adetim ama ameliyattan kaynaklı diye düşünüyorum, sizin durumunuzu bilemedim doktorunuza danışmanızda fayda var

Back