- Konu Sahibi pinaripekci
-
Sizleri özlemişim,dostluğunuz daim olsun!Başkent ten sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniza.s.:enbuyukkk:
ayy tesekkur ederım :kedi:
ama ama ben de senı merak edıyorumm :dilcikar:
delikafadulden
Teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
ama evet ben de seni merak ediyorum zemuszemus
beni de ilk defa görüyonuzz lülülülülülü
ay canım sen maix değilmisin nasıl ilk defa görüyorum seni ya, gözümü açtım KK da valla ilk seni gördüm giyim topiğinde, sonra tekar sonra tekrar sonra tekrar ............... gördüm:roflol::roflol::roflol:
ay inşallah ben izmire gelincede bi buluşma olur çok isterim hepinizle yüzyüze tanışmak:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
:roflol: çıtırımız o bizim, güzel pozlar veriyo sositososito
chess sen gel yeter ki, sana özel bi buluşma yaparız hihoyyyt
evet evet chess ,haber ver mutlaka ..
pınarcım böyle bir toplantıyı üstlenmen büyük incelikti. umarım devamlarıda olacaktır. Şeniz
güneşçim gelememene çok üzülmüştük. ama canın sağolsun. yine buluşuruz arkadaşımla biz.opuyorumnanaktan
ay canım sen maix değilmisin nasıl ilk defa görüyorum seni ya, gözümü açtım KK da valla ilk seni gördüm giyim topiğinde, sonra tekar sonra tekrar sonra tekrar ............... gördüm:roflol::roflol::roflol:
ay inşallah ben izmire gelincede bi buluşma olur çok isterim hepinizle yüzyüze tanışmak:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
çok hoşsunuz canlarım opuyorumnanaktan
ablaların firstü ladysi :asigim: çok özlemişim :asigim:
izmire yine maşallah
sumak ve theshe sizi de ilk defa gördüm ve gördüğüme çok memnun oldum opuyorumnanaktan
hepiniz yine yeni yeniden süpersiniz :lepi:
beklerim chessim bnm..buyur gel hatta yolunun düşmesini bekleme..kocişimde libyada annem ve ben iki duluz zaten hımm bi de prensesim mavisu var..beklerim herzaman cnm..hatta sen gelince bı de ev buluşması yaparız süper olur..
çok tatlısın canım çok teşekkür ederimŞenizŞenizŞeniz
saolun canlarımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay siz kızarmışınız ya, hayırlı olsun canlarımkaydirigubbakcemile5
çok hoşsunuz canlarım opuyorumnanaktan
ablaların firstü ladysi :asigim: çok özlemişim :asigim:
izmire yine maşallah
sumak ve theshe sizi de ilk defa gördüm ve gördüğüme çok memnun oldum opuyorumnanaktan
hepiniz yine yeni yeniden süpersiniz :lepi:
gülşahım şimdi resimlere bakıyorduk..kızım aşık olmuş sana resmen..tüm resimlerde tektek bulup seni gösteriyor ve ben bu ablayı çok sevdim diyor..kaydirigubbakcemile3
bana da aşık olmuş gibiydi halbuki :umursamaz:
benim için öp güzel prensesi pınarcım opuyorumnanaktan
Oh oh maşallah...Hepiniz yine çok güzelsiniz..
Ortam desen süper..Ben yine gelemedim..
Maşallah canlarıma...Herkes süper görünüyor...opuyorumnanaktanLady ablam, pinkyim, canayakınım öğretmenim,Pınarcım gülşahım, peri ve diğer adını sayamadığım hatunlar...Çok çok özledim hepinizi...:asigim:Sizi çok seviyoruM...Şeniz
ah keşke foruma bukadar geç katılmasaydım.içim gitti resmen bende o gün sizlerle olabilseydim.tekrar buluşma olursa benide haberdar edin arkadaşlar.
İZMİRİN SICAKLIĞI SİZLEREDE YANSIMIŞ.HAYAT BU İŞTE.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?