zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

pınarcım böyle bir toplantıyı üstlenmen büyük incelikti. umarım devamlarıda olacaktır. Şeniz
güneşçim gelememene çok üzülmüştük. ama canın sağolsun. yine buluşuruz arkadaşımla biz.opuyorumnanaktan

ayy tesekkur ederım :kedi:

ama ama ben de senı merak edıyorumm :dilcikar:

delikafadulden

Teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
ama evet ben de seni merak ediyorum zemuszemus

beni de ilk defa görüyonuzz lülülülülülü

ay canım sen maix değilmisin nasıl ilk defa görüyorum seni ya, gözümü açtım KK da valla ilk seni gördüm giyim topiğinde, sonra tekar sonra tekrar sonra tekrar ............... gördüm:roflol::roflol::roflol:

ay inşallah ben izmire gelincede bi buluşma olur çok isterim hepinizle yüzyüze tanışmak:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Son düzenleme:

:roflol: çıtırımız o bizim, güzel pozlar veriyo sositososito
chess sen gel yeter ki, sana özel bi buluşma yaparız hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol: çıtırımız o bizim, güzel pozlar veriyo sositososito
chess sen gel yeter ki, sana özel bi buluşma yaparız hihoyyyt

evet evet chess ,haber ver mutlaka ..

saolun canlarımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ay siz kızarmışınız ya, hayırlı olsun canlarımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çok hoşsunuz canlarım opuyorumnanaktan
ablaların firstü ladysi :asigim: çok özlemişim :asigim:
izmire yine maşallah
sumak ve theshe sizi de ilk defa gördüm ve gördüğüme çok memnun oldum opuyorumnanaktan
hepiniz yine yeni yeniden süpersiniz :lepi:

ablacım ne üstlenmesiiii ben ne yaptımki..o incelik sizden kaynaklanıyor..çooook öpüyorum seni zarif ve de çıtır ablacımmm bnm..maşallah sanaa

beklerim chessim bnm..buyur gel hatta yolunun düşmesini bekleme..kocişimde libyada annem ve ben iki duluz zaten hımm bi de prensesim mavisu var..beklerim herzaman cnm..hatta sen gelince bı de ev buluşması yaparız süper olur..

:asigim: a.s. :asigim:

çok tatlısın canım çok teşekkür ederimŞenizŞenizŞeniz

gülşahım şimdi resimlere bakıyorduk..kızım aşık olmuş sana resmen..tüm resimlerde tektek bulup seni gösteriyor ve ben bu ablayı çok sevdim diyor..kaydirigubbakcemile3

saolun canlarımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ay siz kızarmışınız ya, hayırlı olsun canlarımkaydirigubbakcemile5

evet çok güzel bişeymiş bu, tavsiye ederim zemuszemus

:asigim: biz seni başka illerin topiğinde görmüştük
izmirdeki toplantılara da bekleriz opuyorumnanaktan

gülşahım şimdi resimlere bakıyorduk..kızım aşık olmuş sana resmen..tüm resimlerde tektek bulup seni gösteriyor ve ben bu ablayı çok sevdim diyor..kaydirigubbakcemile3

bana da aşık olmuş gibiydi halbuki :umursamaz:
benim için öp güzel prensesi pınarcım opuyorumnanaktan

Oh oh maşallah...Hepiniz yine çok güzelsiniz..

Ortam desen süper..Ben yine gelemedim..

Maşallah canlarıma...Herkes süper görünüyor...opuyorumnanaktanLady ablam, pinkyim, canayakınım öğretmenim,Pınarcım gülşahım, peri ve diğer adını sayamadığım hatunlar...Çok çok özledim hepinizi...:asigim:Sizi çok seviyoruM...Şeniz

buyur gel kııızz mutlaka buyrunnnnnnnnn

pinkystar teşekkurler canım ilk defa böyle bir şeye katıldım ama tam benlik seviyorum böyle sohbetleri :ecrin_bebek:[/B]

Peri ablam sana da teşekkur ederim ilgilendiğin için
:)

bana da aşık olmuş gibiydi halbuki :umursamaz:
benim için öp güzel prensesi pınarcım opuyorumnanaktan

evet cancağzım aslını istersen bu ablayı çok sevdim dediğinde bende senden bahsettiğini sandım..çünkü çok yakın durmuştu ama ikimizi de yanılttı zilli..senin resmini gösterdim bu ablayı mı diye onuda sevdimdeee dedi..böyle elleriyle saçlarını gösterip siyah saçlı abla vardı ya onu çok sevdim dedi..sonra fotoda gördü işte bu abla dedi..tmm kızım dedim..başka resme geçirtmiyo beni bu resim kalsın bakıcam diyor ısrarla..tmm anneciğm yine götürürm seni o ablaya dedimde öylelikle bıraktı fotolara bakayım..kaydirigubbakcemile3 öperim tatlım bnm..allaha emanet..opuyorumnanaktan

Oh oh maşallah...Hepiniz yine çok güzelsiniz..

Ortam desen süper..Ben yine gelemedim..

tatlı yenacığm kuzucuğun iyileşsinde daha ne buluşmalarımız olur inşallah..bende çok isterdim seninde orada olmanı ama kuzucuğn sağlığı daha mühim tabi..kocaman öpüyorum tatlm..allaha emanet..

keşke orada olabilseydin ablacm ama bu kez nasip olmadı..bir dahakine inşallah bekleriz ama olurmu??bizde seni seviyoruz..kocaman öpüorm ablam..allaha emanet..opuyorumnanaktan

ah keşke foruma bukadar geç katılmasaydım.içim gitti resmen bende o gün sizlerle olabilseydim.tekrar buluşma olursa benide haberdar edin arkadaşlar.

elfedacığm hayırlı olsn cnm..geç olsun güç olmasın..bir dahaki buluşmaya bekleriz tatlım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…