zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

cumhurıyet bayramımız kutlu olsun

Son düzenleme:
sende hoşgeldin ablacım ıyıyım tşk ederim sen nasılsın?kızını istemeye geldılermı ablacım?

hoş buldum canım ,iyim,pazar günü gelcekler
annen nasıl oldu iyimi ?
resimlerimizi görünmü buluşmaın

adaşımı öp benım yerime ablacım inşallah çooook mutlu olur:Saruboceq:annem biraz daha iyi çok şükür sagol ablacım.gördüm resimlerinizi çok güzel cıkmıssın güneş ablam vallahi güneş gibi doğmussun.bornovada buluşmussunuz yaa keşke ben ordayken tanısaydım sızı bende gelırdım özlemişim bornovayı

merhaba;bayramınızı kutluyorum;bizde güzel bir kutlama programı yaptık;eşimde ilçede sunucuydu.yorgun argın geldik;şimdi biraz uzanıp;uyucam..
sizler nasılsınız?gülşahçım annenin daha iyi olmasına çok sevindim..

selamlar canlarimopuyorumnanaktan

bitoşum ,gülşahım hoş geldiniz ,ben kendi adıma iyim gülşah,sende yorulmuşun canım,ama gurur verici yorgunluk olmuş,,eşin ve senin için,,turkbayragi:1hug:

öptüm bile canım ,aman iyi olsun annecin sevindim canım ,gönlünün güzelliği canım benim,evt ya ne iyi olurdu,burdayken tanışsaydık,
ama olsun bellimi olur bu işler kısmet işi belki,tanışmak nasip olur bir gün ,:Saruboceq:

gerçekten çok gurur verici bir görev için yorulmuşsun canım eminim kutlamanızda çok güzel geçmiştir bende iyiyim canım sağol inşallah senın annende en yakın zamanda feraha çıkar canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

inşallah ablacım bende sizlerle tanısmayı çok isterimopuyorumnanaktan

merhaba herkese;bugün malum tatil;eşimle sabahtan beri temizlik yapıyoruz..sobayı kurduk;maaşı alınca artık odun,kömür ve kova alıcaz;kış hazırlıkları basladı;bugün hava biraz daha güzel ama burda yapacak bir aktivite olmadıgından ben ders çalışçam;ardından güzel bir yemek hazırlama telaşına gircez..siz neler yapıyosunuz bakalım??

gülşahcım mrb canım ,nasılsın,,kış hazırlıkları napılmış,
güle güle ısın ,bende torun vardı ,kızımın dolabını boşaltmıştım ,giysilerini yıka,topla tekrar yıka,3 makine yemek yap tedir,şimdide çayımı içip dinleniyom,Şeniz

Merhaba kızlar,

Ben de İzmir'de oturuyorum... Nasılsınız?

merhaba canım hoş geldin,iyim sen nsılsın,karşıyakadamışın,neresindesin ,geçen hafta karşıyakada buluşma yaptık,a.s.karşıyakayı çok iyi bilirim,gençkızlığım orda geçti,orda okudum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…