selamlar canlarimopuyorumnanaktan
merhaba;bayramınızı kutluyorum;bizde güzel bir kutlama programı yaptık;eşimde ilçede sunucuydu.yorgun argın geldik;şimdi biraz uzanıp;uyucam..
sizler nasılsınız?gülşahçım annenin daha iyi olmasına çok sevindim..
adaşımı öp benım yerime ablacım inşallah çooook mutlu olur:Saruboceq:annem biraz daha iyi çok şükür sagol ablacım.gördüm resimlerinizi çok güzel cıkmıssın güneş ablam vallahi güneş gibi doğmussun.bornovada buluşmussunuz yaa keşke ben ordayken tanısaydım sızı bende gelırdım özlemişim bornovayı
merhaba;bayramınızı kutluyorum;bizde güzel bir kutlama programı yaptık;eşimde ilçede sunucuydu.yorgun argın geldik;şimdi biraz uzanıp;uyucam..
sizler nasılsınız?gülşahçım annenin daha iyi olmasına çok sevindim..
öptüm bile canım ,aman iyi olsun annecin sevindim canım ,gönlünün güzelliği canım benim,evt ya ne iyi olurdu,burdayken tanışsaydık,
ama olsun bellimi olur bu işler kısmet işi belki,tanışmak nasip olur bir gün ,:Saruboceq:
Merhaba kızlar,
Ben de İzmir'de oturuyorum... Nasılsınız?
merhaba;kendi adıma iyiyim;siz nasılsınız?neresinde oturuyorsunuz İzmir'in
gülşahcım mrb canım ,nasılsın,,kış hazırlıkları napılmış,merhaba herkese;bugün malum tatil;eşimle sabahtan beri temizlik yapıyoruz..sobayı kurduk;maaşı alınca artık odun,kömür ve kova alıcaz;kış hazırlıkları basladı;bugün hava biraz daha güzel ama burda yapacak bir aktivite olmadıgından ben ders çalışçam;ardından güzel bir yemek hazırlama telaşına gircez..siz neler yapıyosunuz bakalım??
Merhaba kızlar,
Ben de İzmir'de oturuyorum... Nasılsınız?