zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

ohh afiyet olsun güneş ablam;un helvası yaptım çayın yanına gönderiyorum şimdi sana:))
kızını istemeye gelceklermiş okumuştum ne oldu bir gelişme var mı ablacım??

Merhaba canlar a.s.

Nasılsınız?
merhaba,hoş geldin ,ben iyim sen nasılsın,a.sa.s.her zaman beklerim.
hayirli aksamlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

hayirlisi olsun günescim allah tamamina erdirsin insallah nasilsin canimopuyorumnanaktan

cakilim bitanem siteye hic giremedim nasilsin canimcimopuyorumnanaktan

bitoşum teşekkür ederim canım ,amin:Saruboceq::1hug:

gülşahım ellerine sağlık canım,un helvasınada bayılırım ,ellerine sağlık,,
var canım ,pazar akşamı istemeye,gelcekler,söz kesilicek yüzük takılcak

bitoşşşşşşşşşşş,ben geldim nerdesin hemencik kaçıyon kızzzzzlmaz:

arkadaşlar pazar günü,söz kesilcek ,ne ikram edeyim,ne yapayım fikirlerinizi bekliyorum ona göre

herkeze günaydınnnnnnnnnn oooo güneş ablam kahvaltıyıda hazırlamıs ellerine sağlık ablamcokacimcoook

günaydınnnnnnnnnnnnnn
erken yattım erkenden uyandım;ders bile çalıştım;şimdi soru çözcem..
boyoz oldugunu bilsem yemezdim valla(
gülşahta burdaymış;nasılsınn???

iyiyim canım sagol sen nasılsın?orda hava soğumuştur bayağı sizde başlamışsınız kış hazırlıklarına kolay gelsin şimdiden

valla canım dün iyiydi ama serin oluyor tabi izmire göre;sobayı kurduk ama yakmıyoruz..evdeyken temizleyelim dedik..sıkılıyorum evde ama yapacak bişey yok burda yaaa;dışarı çıksam gidilcek yer yok
ders çalışmam bitince bi arkadas var arayıp ona ugrayım bari:))
sizin oralar soguk mu?ev sobalı mıydı?

bız bornovadayken manısaya yakın oldugumuz için donardık ordan bılıyorum bırazda olsa sogugunu.canım burası bayagı sogudu vallahı bızım ev dogalgazlı biz basladık bile yakmaya.kız bize gel benimde canım sıkılıyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…