zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

Tünaydın. Hepinize iyi pazarlar a.s.

İzmir'de sıkıcı bir hava var( Kış geldi artıkmafoldumben

iyi pazarlar kızlar;hava soguk;kapalı ve sıkıcı;basım agrıyor,kötü rüyalar gördüm..yani negatif bir şekilde güne uyandım..
sizler nasılsınız bakalımmm???

Ben iyiyim Gülşahcım kendi adıma... Hava çok depresif gerçekten...

Çaklcım evet:))

Ben iyiyim Gülşahcım kendi adıma... Hava çok depresif gerçekten...

Çaklcım evet:))

sabah annemle konuştum izmirde yağmurluymuş..kafamçokkarıştı
çamaşır asıcam;yemek yapıcam..off ya ne sıkıcı:hulya:
evde oturdukça bişeyler yiyesim geliyor;2 çikolata götürüyorum hergün rahatlıkla;un helvası yaptım baya da oldu 1 günde tükettim düşünün;cips istiyor canım vs...lmaz:lmaz:

hava bugün gerçekten çok sıkıcı. insan bunalıyor resmen. bir yandan da artık kış birden kendini hissettirdi. kat kat giyindiğim halde donuyorum.lmaz:

Yağmur yağmıyor şuan; ama dün felaket bir fırtına vardı. Şuan da rüzgarlı ve buz gibi bir hava var.. Bu hava da yapılacak en güzel şey miskin miskin evde oturup TV izlemek:roflol:

Benim de çikolata krizim var 2-3 gündür. Regl de olamadım hava değişikliğinden sanırım..
:sinifsinif:

hava bugün gerçekten çok sıkıcı. insan bunalıyor resmen. bir yandan da artık kış birden kendini hissettirdi. kat kat giyindiğim halde donuyorum.lmaz:

gerçekten gelmiş kış;çamaşırları serdim balkonun iç kısmına;içeri girene kadar dondum ve eşim elektrikli sobayı getirdi;böylece kış sezonuna giriş yaptık:a015:evimiz sıcak oldugundan biz yakmıyorduk soba ama komşular geçen hafta baslamışlardı..

selamlar güzeller hayirli pazarlaropuyorumnanaktan
ay herkez de can sIkIntIsi bende öyleyim kizlar valla patlayacam tekrar gidip yatam diyorum iste var
bir yandanda üzerinize saglik nezle oldum hapsirmaktan mahvoldum mafoldumben

ay herkez de can sIkIntIsi bende öyleyim kizlar valla patlayacam tekrar gidip yatam diyorum iste var

Bende kat kat giyindim vee sobayı dayanamayıp açtım:kedi: Ellerim, ayaklarım buz kesti.. Bir de bizim burası daha da soğuk oluyor İzmir'in diğer yerlerine göre..:sinifsinif:

Bitoş ablam çok geçmiş olsun. Bol bol adaçayı iç..

bitoşum geçmiş olsun,dikkat et kendine salgın var tabi;
boşver işi falan dinlen dinlen..

Aynen bitoş ablacım.... Kış geldi mi evden dışarı çıkmak istemiyor canım..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…