zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

ıyıyım canım sagol sen nasılsın görünmüyorsun artık hiç öğretmenlik nasıl gidiyor bakalım memnunmusun?annem biraz daha iyi şükür senin annen nasıl canım ev buldunuzmu?

canım ben ne yapayım;dört bucukta eve geliyorum;o arada sizler olmuyosunuz
bizim evi almak isteyen kişi vazgeçmiş;annem öyle diken üstünde bekliyorum diyor;ama satılmaması sevindirici degil çünkü bu sefer ipotekli oldugundan daha kötü bir şekilde satılmış olacak..
bizde durumlar aynı..annemlerin bu halleri bayadır böyle;kolay kolay değişmez canım..
bende okulu geçen yıldan tanıdıgım için rahatım;sadece işte çocuklar 3 haftadır ders işlemediginden ilerletmeye çalışıyorum;bir yandan da kpss denen şeye hazırlanıyorum..29 ekim görevliyisim birde;yani gülşahcım harıl harıl çalışıyorum:))
iyi oldu ama benim için evde oturup sarmaktansa sıkıntılara;yogun olayım daha iyi..

sen neler yapıyosun??

evet canım evde olsaydın daha kötü olurdu senin için.insan düşünmeden edemiyor çünkü.şimdi en azından yapıcak birşeylerin var aman iyi olda çalış canım hem güzel bir mesleğin var.evde inşallah biran önce satılır canım eger satılmazsa degerınden daha düşük bir fiyata satıyorlar çunku herseyın hayırlısı olur inşallah gülşahcım.bende evdeyım vallahi ev işleri yemek bızımkıler derken akşam oluyor sağlık olsun dıyorum bende ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…