zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

iyi akşamlar kızlar;anneme gittim biliyosunuz şok oldular görüncedelikafadulden
annem zaten hasta birde grip olmuş üstüne;durumu bildiğiniz gibi..
2 gün kaldım;lk gün gezdim kasrdeşimle şirinyerde;saçımı kestirdim..
sonra abimin eşi ameliyat olmuştu,annesinde kalıyor,onun evini temizledik..
bugünde döndüm..
güzel ir haberim var sizlere;bekledigim haber geldi;geçen yıl çalıştıgım okula baslıyorum yarın..:sm_cool:
sizler nasılsınız???

hoşgeldın canım ıyıyım sagol sen nasılsın bebiş nasıl?

iyi akşamlar canım hoşgeldin geçmiş olsun anneciğinede abinin eşinede.çok sevindim canım bak dularımız kabul oldu desene bide anneciğin feraha çıksa tez vakitteopuyorumnanaktanbende ıyıyım canım sagol gezinıyorum oyle kkda

hoşgeldın canım ıyıyım sagol sen nasılsın bebiş nasıl?

sağol canım bende iyiyim bebiş hastaydı kaç gündür grip kapmışız senağlama daha yeni iyileşmeye başladı az önce bıcıbıcı oldu şimdi uyuyor... ama kabus gibi bir hafta geçirdim resmen kafamçokkarıştı çok şükür şimdi iyiyiz :sm_cool:

çok geçmiş olsun annene canım ah bu grip salgını :bbo:

ayyy canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona banyo yaptırırkende dikkat etseydin üşümesin öp benim yerimede olurmuopuyorumnanaktan

geçmiş olsun bebişe
grip kötü yaa;eşimde olmuştu;ondan geçmedi ama annemle birlikte uyuduk;sanırım bulaşıyor;üşüyorum ve basım agrıyor..umarım baslamaz..meyve falan yiyorum;ıhlamur içtim..
gülşahçım annen nasıl oldu?

ayyy canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona banyo yaptırırkende dikkat etseydin üşümesin öp benim yerimede olurmuopuyorumnanaktan

sağol canım öperim bol bol hastalığını atlattı hemen bütün vücudunu arındıralım dedik sıcacık odamızda yaptık banyosunuda kaydirigubbakcemile3 vallahi top atsam uyanmaz sositososito

gecmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vıtamını al.annemde idare edıyor canım daha tam olarak ıyılesmedı ama yınede bunada şükür

tamam canım sende kendine ve bebişe çok iyi bak öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…