zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

herkese merhaba;kimsecikler yok sanırım
bende birazdan eşimle pazara gidicem;2 haftadır gitmedim;ne patates ne sogan var evde..
bide kapımızın önnüde minicik ölmüş bir fare gördük gece;parmaklarım kadar..gece uykularım kaçtı tabi;biz birinci kattayız..Allahtan daha önce gördügümüzden ilaç ve kapan koymuştuk..ilaçı yedi zavallım..
bi delik var girişte orayı ev sahibine söylemeyi düşünüyorum ;kapatsın..
bir dahada 1.katta oturmam!!

hoşgeldin canım ıyıyım tşk ederım sen nasılsın ıyıkı geldın vallahı canım sıkıldı kımse yok bugun burda:gitme:

dünde kimse yoktunerde bu insanlar:sm_confused:
annen nasıl durumlar nasıl canım?
biliyoe musun Allah nasip ederse bugün izmire geliyorum;okuldan bir arkadasım var eşi izmirli;dün gece yazdı msnde biz gidicez yarın seni götürelim mi diye?
bende eşime söyledim;iyi olur senin için dedi;annemlere sürprizzzkaydirigubbakcemile2

bılmıyorum vallahı canım ya kımse ugramaz oldu artık burayaakannehirannem idare ediyor gülşahcım daha tam olarak ıyılesemedı senın annen nasıl canım cok sevındım ızmıre gıtmene hem sanada degısıklık olur hemde annene destek olursun senı görünce moralıde duzelır bıraz.ne kadar kalıcaksın pekı?

evet canım yaa;annemle gece konuştuk;kötü tabi;bittik artık diyor;iki çocugum var diyor(abimle ben evlendik;kendi basımzın çaresine bakabililirz diye rahat)biri üniversite okuyor istanbulda 2.sınıf;bir ihazırlanıyor..tabi babamın borçları öyle çok ki;milyarlar diyeyim..kadının evden çıkacak;kiraya;babam ödemicek zamanında ve rezillik işte;kardeşim oralarda parasız kalıyor..gece 5 e kadar uyuyamıyormuş..nasıl teselli edecegimi bilemiyorum;anne geçicek diyorum ama kendim bile zor inanıyorum.
bu anlamda kaç yıllık evimize son gidişim olacak;anneme destek olucam elimden geldigince;arkadaslar pazar döner herhalde öğretmen onlarda çünkü;birlikte döneriz..
sen çalışmıyosun demi;annene üzülüyorum yaa;kaç yasında;doktor ne diyor?

allahım yardımcısı olsun canım annecıgının:Saruboceq:cok zor gercekten ama hep derler ya allah bır kapıyı kapatır dıgerını acar dıye inşallah oyle olur 2 tanede kardesın varmıs gercekten cok zor hele bu devırde unv okutmak dahada zor vallahı cok uzuluyorum canım elimdende bırsey gelmıyor keşke bızımde yapabılecegımız bırseyler olsa mafoldumbenbaban ne ıs yapıyordu canım senın?dukkanınız falan vardıda onu batırdı baban bu kadar borca gırdı?cunku anneler hep ıdare eder evı cevırırler bir sekılde.yok canım calısmıyorum ben bızde ızmırden yenı donduk canım benım yaa cok sagol ama annem genc kızlıgından berı astım hastası ama tabı zaman ılerledıkce bu hastalıkta agırlasıyor doktor ilaçlar verıyor onları kullansın dıyor fazlada yapılabilcek bırsey yok uzun zaman gerekıyor gecmesı için işte bende elımden geldıgı kadar bu donemde anneme yardımcı olmaya calısıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…