aman hasta olmasında uyusun bebişin,,kıyamam ben ona :ecrin_bebek:
anladım ablacım hayırlı olsun söz nişan falan ne zaman?
gençler hem tanışma olsun ,hemde isteme olsun ,yüzük,söz keselsin diye konuşmuşlar aralarında,,ama babamız kabul etmemişti,,
siz tanışıyorsunuz ,birde aileler tanışsın ,onlar bizi biz onları görelim dedi,
onun için ,şimdi onlar davet ettiler akşam giderlerken,,herhalde hafta sonu gideriz,belki,çünki babamız ne dicek bakalım,,ondan sonra istme söz nişan bir arada olur belki,,bakalım
süper güzel bir hediye aldım cakılcım çok teşekkür ederizzzzz sana kızımla beraber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ohhh sefan olsun iyi yapmışın canım,,hafta sonu olduğundan eşler çocuklar evde olunca kimseler girmiyor ,,annecin napıyo iyimi,ben gezdim biraz ablacım hava cok guzeldı burda degerlendıreyım dedım sonra kk.yı actım sizlere baktım ama kımseler yoktu fazla mafoldumben
süper güzel bir hediye aldım cakılcım çok teşekkür ederizzzzz sana kızımla beraber opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamam canım opuyorumnanaktanablacım benim çıkmam lazım kendine iyi bak olurmu sonra yine görüşürüz öpüyorumopuyorumnanaktan
esmerim şekerim slm hoş geldin ,nasılsınherkese selammm izmir'in tescillenmiş güzelleri.... opuyorumnanaktan
annem idare edıyor ablacım bir aydır öksürmekten şimdide ciğerleri boşlukları falan acıyormuş cok mafoldumben allah bağışlasın çok güzelmiş kızın ablacım allah bahtını güzel yapsın
tamam canım opuyorumnanaktan
esmerim şekerim slm hoş geldin ,nasılsın
:1hug:
iyi olmaya çalışıyorum ablacım sen nasılsın görüşmeyeli?herşey yolundamı?