zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

günaydın canım sanada iyi haftalar ne yapıyorsunuz bakalım bebişle?

slmmmm,,hayırlı haftlar canlarım ,nasılsınız bakayım,,
3 gündür yoktum,,yoğundum,,
ben yokken güzel sohbetler yapılmış,,yalnız bırakmamışınız cafemi,,tşekkürleropuyorumnanaktan

leydi,,,cakıl,,sm793,,jazmin,,tuana ,gülşah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülşahçım izmire gelmişin,hemde şirinyere haberim olsadı,şirinyerde buluşurduk,neyse başka sefere inşallah,,,annene ve yengene geçmiş olsun,,
hadi gözün aydın canım ,hayırlı vazifeler tatlım,,sanada moral olmuştur,çok sevindim opuyorumnanaktan

aman maşallah ,iyileşmişiniz ana kız ,geçmişler olsun canım,:CüvCüv::1hug:

[

aman maşallah ,iyileşmişiniz ana kız ,geçmişler olsun canım,:CüvCüv::1hug:[/QUOTE]

çok çok teşekkür ederimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güneş ablacım hoşgeldin nasılsın?özledik vallahi seni.demek kızının adıda gülşah ne güzel oda bızım adaşımızopuyorumnanaktan

günaydın canım vallahi gece dörde kadar uyumadı fıstığım şimdide derin uykularda gerçi uyanması lazım her an uyanabilir :ecrin_bebek:

aman uyusun canım sen çıkarsan anlarız zaten bebişin uynadığınıkaydirigubbakcemile3

güneş ablacım hoşgeldin nasılsın?özledik vallahi seni.demek kızının adıda gülşah ne güzel oda bızım adaşımızopuyorumnanaktan

hoş buldum canımcım,,bende sizleri özledim ama dedğim gibi işlerim çoktu,
kızımın erkek arkadaşı vardı,3 yıldır konuşuyorlardı,dün geldiler ,ailelerin tanışması için,
,ev temizle ,hazırlık yap torun bak ,mahvoldum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…