Teşekkür ederim çakılcım iyiyim. Sen de iyisindir umarım..
Ablalarım sizler nasılsınız?
günaydınn herkese;bugün çok şükür daha iyiyim;moralim düzgün;ders çalıştım biraz;şimdi eşime yemek hazırlıcam...herkes burda galibaa.s.
siz nasılsınız?İzmir'de çok yağdı mı yağmur?
cakıl hoş geldin,
ben iyim sen nasılsın ,bi yandan fasulye ayıklıyom,mügeyi izliyom,bi yandanda burdayım
günaydınn herkese;bugün çok şükür daha iyiyim;moralim düzgün;ders çalıştım biraz;şimdi eşime yemek hazırlıcam...herkes burda galibaa.s.
siz nasılsınız?İzmir'de çok yağdı mı yağmur?
bende iyiyim canım çok sağol
jazmin
gülşah hoş geldiniz,,,gülşahçım çok sevindim canım moralinin iyi olmasına ,,hayıtrlı yemekler,,afiyet olsun,,dün baya bi yağdı ,şimdi güneşli güzel hava
aman iyi ol canım ,gel gel yardıma,,fasulye bitti ,şimdi bamya ayıklıyom,dondurucuya koycam,,ev işi duruyo,,,yetişirim demihoşbuldum ablacım iyiyim bende çok şükür yardıma geliyimmi ablacım sen heryere yetişirsin maşallahkaydirigubbakcemile5
yemekten sonra uğrarım kızlar;öpüyorum şimdilik..hava serin sanki burda;uzun kollu bişey giydim hemen;çorabımı çektim ayagıma.aman hasta olmayalım birde..
sevindim yagmurun az yagmasına;sel olcak;insanların canı yancak yine diye korkmuştum gece..
aman iyi ol canım ,gel gel yardıma,,fasulye bitti ,şimdi bamya ayıklıyom,dondurucuya koycam,,ev işi duruyo,,,yetişirim demi
aman üşütme canım,,bende buğün ilk defa çorap giydim,,
kolay gelsin afiyet olsun
tmam ablam sen kapıyı acık bırak ben 5 dkya ordayımyetişirsin yitişirsin sen yarında torun geliyor dimi