zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

Teşekkür ederim çakılcım iyiyim. Sen de iyisindir umarım..

Ablalarım sizler nasılsınız?

günaydınn herkese;bugün çok şükür daha iyiyim;moralim düzgün;ders çalıştım biraz;şimdi eşime yemek hazırlıcam...herkes burda galibaa.s.

siz nasılsınız?İzmir'de çok yağdı mı yağmur?

cakıl hoş geldin,
ben iyim sen nasılsın ,bi yandan fasulye ayıklıyom,mügeyi izliyom,bi yandanda burdayım

günaydın canım seni mutlu görmek ne güzel allah agzınızın tadını bozmasın herşeyi gönlüne göre versin gülşahcım.ben iyiyim canım tşk ederim seni mutlu görünce daha iyi oldumopuyorumnanaktan

jazmin
gülşah hoş geldiniz,,,gülşahçım çok sevindim canım moralinin iyi olmasına ,,hayıtrlı yemekler,,afiyet olsun,,dün baya bi yağdı ,şimdi güneşli güzel hava

cakıl hoş geldin,
ben iyim sen nasılsın ,bi yandan fasulye ayıklıyom,mügeyi izliyom,bi yandanda burdayım

hoşbuldum ablacım iyiyim bende çok şükür yardıma geliyimmi ablacım sen heryere yetişirsin maşallahkaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım a.s.

Ben iyiyim canım. Senin de iyi olmana sevindimopuyorumnanaktan

Dün akşamüstü başladı canım burada yağmur;ama ama geçen seferki gibi çok yağmadı.
:sm_confused:

bende iyiyim canım çok sağol

opuyorumnanaktan

jazmin
gülşah hoş geldiniz,,,gülşahçım çok sevindim canım moralinin iyi olmasına ,,hayıtrlı yemekler,,afiyet olsun,,dün baya bi yağdı ,şimdi güneşli güzel hava

Hoşbuldum ablacım a.s.

yemekten sonra uğrarım kızlar;öpüyorum şimdilik..hava serin sanki burda;uzun kollu bişey giydim hemen;çorabımı çektim ayagıma.aman hasta olmayalım birde..
sevindim yagmurun az yagmasına;sel olcak;insanların canı yancak yine diye korkmuştum gece..

hoşbuldum ablacım iyiyim bende çok şükür yardıma geliyimmi ablacım sen heryere yetişirsin maşallahkaydirigubbakcemile5
aman iyi ol canım ,gel gel yardıma,,fasulye bitti ,şimdi bamya ayıklıyom,dondurucuya koycam,,ev işi duruyo,,,yetişirim demi

aman üşütme canım,,bende buğün ilk defa çorap giydim,,
kolay gelsin afiyet olsun

tmam ablam sen kapıyı acık bırak ben 5 dkya ordayım yetişirsin yitişirsin sen yarında torun geliyor dimi

güneş ablacım ben çıkıyorum sonra görüşürüz kolay gelsin sana kendini yorma fazla öptümmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…