zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

[/B][/U][/COLOR]

teşekkür ederim kızlar ,sağolun

cakil,,annecin iyileşmedimi daha
gülşah senin annen nasıl oldu canım,durumlar nasıl düzeldimi birazcık

maalesef iyileşmedi ablam boyle üşütünce uzun sürüyor çok mafoldumben

inşallah biran önce işine kavuşursun canım mutlu haberlerini bekliyoruz burdan.insan evde oturunca gerçekten kendini dinliyor herseyı buyutup kuruyor bırseylerle ugrasmak herzaman ıyı oluyor.evet haklısın kucuk yerlerde herkeze hersey anlatılmıyor ama canım ne zaman sohbet etmek ıstersen bızler burdayız unutma tamammı üzme kendinide fazlaopuyorumnanaktan

teşekkürler çakıl;sen naılsın?günün nasıldıı??a.s.

ayy canım benim allah sabırlar versın gercekten cok zor yasadıkların ama kendını bırakma olurmu allah dayanma gucu versın sanamafoldumben aaa çekinıyorum ne demek canım böyle dusunme sakın bızım bır derdımız olsa sen dınlemıycekmısın?biz burda bırbırımızle bırseyler paylaşmak için varız degılmı herzaman dinlerız senı canım sen iyi ol yeteropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende idare edıyorum canım annem rahatsız benımde onunla ilgilenıyorum bıde arada buraya bakıp kafamı dagıtıyorum işte bıraz

derus hoşgeldin;sen nasılsın?
çakılcım annen nasıl peki;gelişme var mı durumunda?

derus hoşgeldin;sen nasılsın?
çakılcım annen nasıl peki;gelişme var mı durumunda?

idare ediyor canım henüz tam iyileşemedi astım çok bır hastalık en küçük bır hatanın bedelı agır oluyor nerdeyse bır aydır cekıyor annem bayram burnundan geldı yanı mafoldumben

gülşahcım sen manısaya esımın tayını yuzune geldık yazmıssın sanırım esın polıs yada asker falanmı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…