2 gelinim var,,biri şirinyerde,,diğeri istanbulda,
gülşahım canım eşim geldi acıkmış,yemek hazırlayım,,kusura bakmassın demi daha sonra yine girerim öptümmm
[/B][/U][/COLOR]
teşekkür ederim kızlar ,sağolun
cakil,,annecin iyileşmedimi daha
gülşah senin annen nasıl oldu canım,durumlar nasıl düzeldimi birazcık
güneş ablacım;çakıl sagolun;annem nasıl olsun;sesi durgun;yapacak bişey yok diyor..ben desen hala okuldan haber bekliyorum..bu sene ücretli öğretmenlik yapıcam;geçen yıl boyunca bir okulda çalıştım köyde;bu sene o okula benim yerime atama oldu ama o kişi müdür yardımcılığına basvurdu;müdürüm de okula yine beni istedi;bir hafta içinde valilik oluru gelir dedi;15 günü geçti imzalayamadı vali..
bende o işi bekliyorum;evde oturmak iyice kötü oluyor benim adıma;moralimi bozacak konular o kadar çok ki mutlaka birine takılıyorum..
neyse ki sizler varsınız;biraz sohbet ederek rahatlıyorum inanın..
eşim dışarı çık diyor ama ne yapıcam;herkese aynı şeyi anlat;küçük yer dedikoducu..istemiyorum yani..
teşekkürler çakıl;sen naılsın?günün nasıldıı??a.s.inşallah biran önce işine kavuşursun canım mutlu haberlerini bekliyoruz burdan.insan evde oturunca gerçekten kendini dinliyor herseyı buyutup kuruyor bırseylerle ugrasmak herzaman ıyı oluyor.evet haklısın kucuk yerlerde herkeze hersey anlatılmıyor ama canım ne zaman sohbet etmek ıstersen bızler burdayız unutma tamammı üzme kendinide fazlaopuyorumnanaktan
ayy canım benim allah sabırlar versın gercekten cok zor yasadıkların ama kendını bırakma olurmu allah dayanma gucu versın sanamafoldumben aaa çekinıyorum ne demek canım böyle dusunme sakın bızım bır derdımız olsa sen dınlemıycekmısın?biz burda bırbırımızle bırseyler paylaşmak için varız degılmı herzaman dinlerız senı canım sen iyi ol yeteropuyorumnanaktanevet güneş ablacım;kendimi kapatmamam lazım aslında;eşimde çok üzülüyor..öğle arası geliyor;beni böyle saç baş dagılmış;kendimi salmış görünce tabi..
gece boyunca uyuyamadım;burnumun direği sızladı derlerde gerçekten sızladı;bogazımda bir düğüm;kızım aklıma geldi..tabi eşimde uyandı..sonra kendi kendime uyumuşum..
annem şirinyerde;nato(akıncılar)da oturuyor;her yerden arıyor tabi kirası uygun küçük bir ev istiyor..yoksa hiçbir gelirleri yok;babamın arada kazandıgı dışında..
bu arada bunları yazarkende çekiniyorum;sıkıntılarımla sizleri sıkıyor gibi hissediyorum
derus hoşgeldin;sen nasılsın?
çakılcım annen nasıl peki;gelişme var mı durumunda?