zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

şuan uyuyor canım gece uyumadı hiç yavrum rahatsız biraz bende malum hiç uyumadım ama şimdide uykum yok öyle bakınıyorum bende

canım geçmişler olsun,bebişine,,ah annelik böyledir işte,,
kıyamam sana ve bebişine ,allah iyilikler versin ,bebişimize ve bütün bebeklere:Saruboceq:

hoşbulduk ablam sende hoşgeldin vallahi ben evdeydim annemle ilgileniyorum evin işleri bana kaldı onları yaptım bide buraya baktım fırsat buldukça zemuszemus

Ablam birşey yapmadım desem yeridir yani...
Sabah kalk işe gel,akşam eve git yemek ye...TV izle, uzan, dinlen derken bakmışsın saat 12 direkt yat:)))

Sadece dün renklilerim vardı hemen onları attım makineye...Bugünde beyazlarım var,onları yıkıcam...

jazminnnnn,,,cakıl işleriniz kolay gelsin
bunun başından kalkabilirsem ,işler beni bekliyor
buğünde eşimin doğumgünü,,61 yaşına giriyor,,,emme hiçte 61 göstermiyor

sagol ablacım sanada kolay gelsin.eşininde doğum gunu kutlu olsun allah daha nice saglıklı sıhhatlı uzun ömürler nasip etsin

merhaba kızlar;nasılsınız?güneş abla eşine nice güzel seneler;Seninle tabi..

hoşgeldin canım ben iyiyim sağol sen nasılsın moralın duzeldımı bıraz?annen nasıl oldu iyidir inşallah

ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

[/B][/U][/COLOR]
sagol ablacım sanada kolay gelsin.eşininde doğum gunu kutlu olsun allah daha nice saglıklı sıhhatlı uzun ömürler nasip etsin

merhaba kızlar;nasılsınız?güneş abla eşine nice güzel seneler;Seninle tabi..

hoşgeldin canım ben iyiyim sağol sen nasılsın moralın duzeldımı bıraz?annen nasıl oldu iyidir inşallah

teşekkür ederim kızlar ,sağolun

cakil,,annecin iyileşmedimi daha
gülşah senin annen nasıl oldu canım,durumlar nasıl düzeldimi birazcık

güneş ablacım;çakıl sagolun;annem nasıl olsun;sesi durgun;yapacak bişey yok diyor..ben desen hala okuldan haber bekliyorum..bu sene ücretli öğretmenlik yapıcam;geçen yıl boyunca bir okulda çalıştım köyde;bu sene o okula benim yerime atama oldu ama o kişi müdür yardımcılığına basvurdu;müdürüm de okula yine beni istedi;bir hafta içinde valilik oluru gelir dedi;15 günü geçti imzalayamadı vali..
bende o işi bekliyorum;evde oturmak iyice kötü oluyor benim adıma;moralimi bozacak konular o kadar çok ki mutlaka birine takılıyorum..
neyse ki sizler varsınız;biraz sohbet ederek rahatlıyorum inanın..
eşim dışarı çık diyor ama ne yapıcam;herkese aynı şeyi anlat;küçük yer dedikoducu..istemiyorum yani..

canım öyledir küçük yerlerde çoktur laflar,,sen boş ver onları biz seninle paylaşırız
sorunlarını ,inşallah bir an önce imzalar valide,sende rahatlarsın,kendinide bu kadar eve kapama eşinin dediği gibi çık dolaş,,kimseyle sohbet etmek zorunda değilsin canım,biraz açılırsın,iyi gelir,
anneciğinede allah sabır versin versin,
noldu ev arıyodu annen bulmuşmmu,şirinyerin neresinde oturuyo annen,

evet güneş ablacım;kendimi kapatmamam lazım aslında;eşimde çok üzülüyor..öğle arası geliyor;beni böyle saç baş dagılmış;kendimi salmış görünce tabi..
gece boyunca uyuyamadım;burnumun direği sızladı derlerde gerçekten sızladı;bogazımda bir düğüm;kızım aklıma geldi..tabi eşimde uyandı..sonra kendi kendime uyumuşum..
annem şirinyerde;nato(akıncılar)da oturuyor;her yerden arıyor tabi kirası uygun küçük bir ev istiyor..yoksa hiçbir gelirleri yok;babamın arada kazandıgı dışında..

bu arada bunları yazarkende çekiniyorum;sıkıntılarımla sizleri sıkıyor gibi hissediyorum:KK43:

ay canım ,inan üzüldüm bende,,sızlamıştır kolay değil,evlat,,başka şeye benzemez,gençsin sağlıklısın ,allah inşallah yeni bebekler versin sana,,giden unutulmazda bir nebze olsun ,
bırakma kendini öyle eşinde üzülüyomuş bak ,allah sabır versin ,sana ,saçını başını düzelt ,çık dışara şöle bir tur at gel hadi,,moralin düzelsin azcık,

çekiniyom ne demek ,öyle düşünme,burda sirbirimizin sıkıntısınada ,sevincinede ortak olmak için buryadız,,
öyle şey olurmu bi tanemmm

sagol güneş ablacım;neler yapacaksın eşinin dogum günü için;var mı bir plan???

sagol güneş ablacım;neler yapacaksın eşinin dogum günü için;var mı bir plan???

kızım iş dönüşü pasta getircek,,ufak bi kutlama yaparız artık,,
sabah ilk önce gelinim aradı kutladı ,,bak diyo elin kızı arayıp kutluyo,bizim çocuklardan ses yok dedi,,
diğer gelinin aklına gelmez ,,neyse herkes bir olmuyo napcan

2 gelinim var,,biri şirinyerde,,diğeri istanbulda,

gülşahım canım eşim geldi acıkmış,yemek hazırlayım,,kusura bakmassın demi daha sonra yine girerim öptümmm

X