• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

Bosver kız :umursamaz:
zaten sarmalar bayatttttt :olmaz:

Gel bizde senınle ruyalarda bulusalım kaydirigubbakcemile5

hem bayat hemde çirkin duruyorlar kalın kalın -tatlicadiarzu-
buluşalım canım orada yeriz etli ekmekleri beraber kaydirigubbakcemile5

yok bişey yapamazlar. benden korkarlar.:lepi::roflol::roflol::roflol:

bencede hiç durma gel. izmir inci gibi.:sm_cool::roflol::roflol:

ablam 5 sene kaldım izmirde şimdi orada olsaydım uçarak gelirdim kaydirigubbakcemile4

vgalla supersiniz hanimlar opuyorumnanaktan izmirli olmasamda, izmire gidesim geldi kaydirigubbakcemile4 paylasimlar icin tesekkurler buyrunnnnnnnnn hepinizde cok tatlisiniz Şeniz Şeniz Şeniz allah muhabbetimizi bol etsin canlar :içelim: :nazar: :nazar: :nazar:

hem bayat hemde çirkin duruyorlar kalın kalın -tatlicadiarzu-
buluşalım canım orada yeriz etli ekmekleri beraber kaydirigubbakcemile5

ablam 5 sene kaldım izmirde şimdi orada olsaydım uçarak gelirdim kaydirigubbakcemile4

etli ekmek öfff deme yaaa.cokacimcoook
gelirdin vallahi. :lepi:

yok yoook ablamm sen yapmazsınn öle a.s değil miii?:jeyyar:

bilemem. :mymeka:naniknanik:jeyyar:

:nazar::nazar::nazar:
:teytey:harikasiniz izmirli güzeller:teytey:
opuyorumnanaktanbulusmalariniz ve dostluklariniz daim olur insallahopuyorumnanaktan
zemuszemusallah muhabbetinizi artdirsinzemuszemus
:nazar::nazar::nazar:

etli ekmek öfff deme yaaa.cokacimcoook
gelirdin vallahi. :lepi:

bilemem. :mymeka:naniknanik:jeyyar:

yaaaa siz yiyin orda mamaları biz yiyince öfffffffffff ha ablacım yerimseniben

Yerız kız ıstedıgın etlı ekmek olsunnnnnnn kaydirigubbakcemile5

geliyom hemen sen siparişleri ver bide ekle buraya resimlei çatlasınlar biraz -tatlicadiarzu-

kızz kopcaman olmuş geliyomu bebeiş nerde doğurcan opuyorumnanaktanben çatlarım meraktan

bu gidişle buluşmanın birnde her an dogurabilir oh ebelerimde çok nasıl olsa

ablacım bi dahaki buluşmaya sen ve güzel bebeğin gelin yeterki ne istersen yaparım sözzzzz :lepi:

tamam canım listeyi şimdiden hazırlayayım bari

Küçük Teyzesi Olaraktan Ben Puding Yaparım :asigim:Şeniz

oh aça kalmıyacak desen prenses tabi benim sütaşları saymassak

yok yokkk eğer sen bi dahaki buluşmaya da gelirsen kesin doğurursun ablammm orta yerdeee:roflol:

kız gelirken dogum çantamıda getiririm oradan hemen atıverirsiniz ben dogum haneye kaydirigubbakcemile4

oofff be offf bune güzellik bune iştah acıcı lezzetler.hepside yanyana gelmişler,bakıyorumda bayan lepilerde çok marifetliler aynı zamanda,döktürmüşler maşallah,:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ya güzellikleri ne desem boş kalır.:asigim:
hamiş bayanlarada allah bebelerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
nazarım iyiki link koymuşsun + 40 topiğine,
uzak olduğundan gidememiş olmaktan çok görememekten üzülürdüm iyiki gördüm,yeni arkadaşlarda gördük tanıdık çok sağol bidenem. opuyorumnanaktan

dostluğunuz daim olsun.ancak bu şahane mamalar,beni bihoooooooşşşş etti yaa kafamçokkarıştı niee yutkunuyomkiii..alahh alahhh :jeyyar::jeyyar:

valla kızlar süpesiniz...hakket izmir inlemiş...
kk yazıştığım gönülden sevdiğim dostlarımı görmek gerçekten çok güzel......
dostluğunuz daim olur inşallahhhhepiciğinizi kocaman kocaman öpüyorum.....
allah dostluğunuzu daim etsin....
yanlız mamalrınız da süper..hem güzel hem maharetli hatunlar sizi...

oofff be offf bune güzellik bune iştah acıcı lezzetler.hepside yanyana gelmişler,bakıyorumda bayan lepilerde çok marifetliler aynı zamanda,döktürmüşler maşallah,:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ya güzellikleri ne desem boş kalır.:asigim:
hamiş bayanlarada allah bebelerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
nazarım iyiki link koymuşsun + 40 topiğine,
uzak olduğundan gidememiş olmaktan çok görememekten üzülürdüm iyiki gördüm,yeni arkadaşlarda gördük tanıdık çok sağol bidenem. opuyorumnanaktan

dostluğunuz daim olsun.ancak bu şahane mamalar,beni bihoooooooşşşş etti yaa kafamçokkarıştı niee yutkunuyomkiii..alahh alahhh :jeyyar::jeyyar:

EVT ABLA MAMALARIMIZ ÇOK LEZZETLIYDI YEDIKCE BEREKTLENDİ :9 kaydirigubbakcemile3EVELRE SERVİS BİLE YAPTIK EŞİM AFIYETLE YEDİ BU İŞ GUZELMİŞ YA DİYOR BİDE EVE DEMI GETİRDİN AYIP OLUR LEE DİYOR :)
HANİ İSTEMEM YAN CEBİME KOY HESABIcokacimcoook

eğer sevgili validem burada olursa kolundan sürüye sürüye getiricem kendi gözünüzle görün sevgili validemde sıfır hataopuyorumnanaktan

iyisin çok hoş kadınsında bu yününü hiç sevmedim bir kaynanasını sevmeyen gelin :roflol:olaraktan kötü örnek olacan bize :mymeka:

kızlar şuan biraz meşgulüm malum hazırlıklar son sürat devam ediyor gece ortalık tenha olunca tek tek okuyacağım yorumları
şimdilik hepinizi öpüyor ve teşekkür ediyorum yorumlarınıza

Back
X