zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

ay az bir vaktimiz kaldı. bende hazırlıklar son sürat. az dinleneyim diye geldim buraya. ben dolmuşla bornovadan geleceğim. iskelede nazar boncuğumla buluşacağım. evden 12.30 da çıkacağım. gelmek isteyen orada olsun. beraber gideriz.opuyorumnanaktan

12 bucukta çıkcanız 1 buucktamı orda olcksınz.bnd eo avkıtlerde orda olcm bnde 12bucuk arabasına bıncme burdan 1bucukta incem karşıyakaya.
Buluşabilriz.
Ben beyaz bi tunık gitcem

ay bana öle gelnmemiş demek bende diyomki tansiyonum düştü gene sallanıyom meğer gerçekten deprem olmuş ANAM DAHA BULUŞMADAN ıZMıRı SALLADIK GELıYOR KK ıZMıR GELıYOR kaydirigubbakcemile3

evet adaşım geliyorum allahtan birlşey olmassa ama kezban gibi oldum rüküş bir haldeyim kaşlar birbirine karışmış bir durumda ev haliyle gelcem son anda karar verirsem böyle olur ama gelmem sebeblerimden biride sensin canım tanışmak istiyorum seninle ve diger kızlarlada.
mercimek köftesi yapıyorum ben kızlar sabahtan mercimegini pişirdim hallettim şimdide soganlarını pişirip yoguracagım maruluda hazır ama maydonozum yok kızlar sadec olacak haberiniz olsun

Teletex e baktım ama vermemıŞ daha Şıddetını baya Şıddetlı oldu galıba

Arkadaşlar içecek taşımaya gerek yok bence ordan self servis herşeyi alabiliriz fiyatlar gayet makul.küçük çay dediğim gibi 30 kuruşkutu içecelker türk kahvesi her bişe var yaniii

Ayablam Çok sevındım tesekkur edrım :)
gelmemım sebepelrındne bırı sensın dedınya ona mercımek koftesıne deĞıl aynı :)

PERıCıM şekerim ben 1.30 a doğru orda olurum allahın izniyle canım şöle afilli bi organize edelim masa falan listenin son hali ne ki acaba 15-16 kişi var mıyız acaba

canım sen gelde kaşın gözün birbirine karışmış olsun sorun değil.biz seni her halinle seviyoruzzz.ellerine sağlık.mercimek köftesi için..

PERİCİM şekerim ben 1.30 a doğru orda olurum allahın izniyle canım şöle afilli bi organize edelim masa falan listenin son hali ne ki acaba 15-16 kişi var mıyız acaba

canım benim orası gayet mütevazi bir yer ama biz kk olarak zaten bulunduğumuz her yeri afillendiririz:lepi::teytey::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…