Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iskeleden bornovaya doğru ilerleyince mi?
evtcanım karlıyaka durakalrını arkdana alcksın ve yuruyceksın.aleybey tarafına dogru yani benım anladıgım bu kaydirigubbakcemile3 :)
PERİCİM sen kaçta orda olacaksı dadlumm ona göre bende erken geleyimde karşılayalım milletizemuszemus
ben kurabiye koydum ocağa.ilk deneyişim bakalım nasıl olcak...şayet olmazsa başka şeyler denerim artıkk hazır alternatiflerryerimseniben
:uhm:
ocagamı koydun?:uhm:
Arkadaşlar dün son saatlerde pikniğin iptal edildiğini öğrenince inanın şok oldum. :1shok::1shok:Kızgınlıkla bazı cümleler sarfettim delikafadulden en çok üzüntüm Sevil ciğimin ve Burcu'mun çabalarının boşa gitmesiydi. senağlama Bütün gece uyudum uyandım hep bunu düşündüm. Şimdi sakin kafayla düşününce gelemiyen arkadaşlarada hak veriyorum eminimki gelememeK için önemli sebepleri vardır. Herşeyde bir hayır vardır diyorum böylelikle Karşıyaka'yı bilmeyen arkadaşlar da buraları göreceklermiş.. hihoyyyt Eminimki bu buluşmamızda çok keyifli olacak Herkesi çok seviyorum..:1hug:a.s.a.s..
kızlar içicek işinin nasıl yapacaksınız oradanmı alıcaz soguk içecekleri yoksa yanımızda getiricegiz bende başagı banyo yaptırdım onuda getireyim diyorum ama beni rahat bırakmaz sıkılır diye korkuyorum
bende kendimce birşeyler yapayım diyorum mesela mercimek köftesi gibi olurmu sizce börek çörek yapamam fırınım çalışmıyor hazırlarada güvenmiyorum ne yagı kullandıkları belli degil çünki