zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

PERıCıM sen kaçta orda olacaksı dadlumm ona göre bende erken geleyimde karşılayalım milletizemuszemus

ben 12 bucuk arabasına bıncem 1bucuk gibiorda aolrum 5 dakakda yurusem 1 35 1 40 gıbı orda olurum Allah izin veirrise :)

evtcanım karlıyaka durakalrını arkdana alcksın ve yuruyceksın.aleybey tarafına dogru yani benım anladıgım bu kaydirigubbakcemile3 :)

ahh ben bi alaybey tarafını bilsem nerelere gidicem ama bilmiom kiii:roflol:

yeşilyurttaym canım ben vapura binip gelicem inş...

selamlar kızlar son hazırlıklarımı yapıyorum 12 12 30 gibi çıkarım e geç 1 30 da oradayım

ya ikRAMlArımz yetermı,sayımız azaldıya aCaba gelmıcez dıyenlErde bışıler yapck varmıydı ilave bişeyLER yapsakmı.benım sarma pişti sıcak sıcak olsun dedım sbhtan pişirdim sarmayı

Son düzenleyen: Moderatör:
PERİCİM sen kaçta orda olacaksı dadlumm ona göre bende erken geleyimde karşılayalım milletizemuszemus

canımcım ben 14.00 gibi orda oalyım dedim ama 13.30 dada olabilirim karşılamak için ama sen 13.30 gibi orda olursan ben acele etmiyeyim.

ben kurabiye koydum ocağa.ilk deneyişim bakalım nasıl olcak...şayet olmazsa başka şeyler denerim artıkk hazır alternatiflerryerimseniben

Arkadaşlar dün son saatlerde pikniğin iptal edildiğini öğrenince inanın şok oldum. :1shok::1shok:Kızgınlıkla bazı cümleler sarfettim delikafadulden en çok üzüntüm Sevil ciğimin ve Burcu'mun çabalarının boşa gitmesiydi. senağlama Bütün gece uyudum uyandım hep bunu düşündüm. Şimdi sakin kafayla düşününce gelemiyen arkadaşlarada hak veriyorum eminimki gelememeK için önemli sebepleri vardır. Herşeyde bir hayır vardır diyorum böylelikle Karşıyaka'yı bilmeyen arkadaşlar da buraları göreceklermiş.. hihoyyyt Eminimki bu buluşmamızda çok keyifli olacak Herkesi çok seviyorum..:1hug:a.s.a.s..

o gelemeyenlerden biri de bendim ablam.kayınvalidem gelicekti bu günden için.sabah pc yi açıp konuları yazıları okuyunca o kadar kkötü oldum kiii.eşimi aradım annesini aramasını söledim...bakalım aramadılar şimdiye dek gitme falan die.umarım bi sorun olmaz da sizleri görebilirimmmopuyorumnanaktan

Nıye gıtme dıycektı kayınvalıden anlamadım canımsana.
Yabıde arkadaŞlar sanal ortam olunca eŞelr bıazaha temkınlı yaklaŞıyolar galıba.aÇıkcası eŞım benım ısrarıma dayanamayıp gıt dedı.gelemeyn arakdaŞlara da hak vermk laızm.onların tek hatası gelcez deyıp son anda fıkır deĞıŞtırmelerı bnce

kızlar içicek işinin nasıl yapacaksınız oradanmı alıcaz soguk içecekleri yoksa yanımızda getiricegiz bende başagı banyo yaptırdım onuda getireyim diyorum ama beni rahat bırakmaz sıkılır diye korkuyorum
bende kendimce birşeyler yapayım diyorum mesela mercimek köftesi gibi olurmu sizce börek çörek yapamam fırınım çalışmıyor hazırlarada güvenmiyorum ne yagı kullandıkları belli degil çünki

ablacım sne kendıngel eyter yapma bışey bu vakıtten sonra koştur koştur olur yorulursun. Evet ya içeçek napcaz bnce ordan alalım zatn.şole gzuelbi cay alırız yanımzda getırsek ne getircezkı.
Tabak çanak da getircezmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…