zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

Bol bol resim bekliyorum sizden kızlar
Şöyle en afilisinden en güzelinden:lepi:

baya üzüldü kızcağız ççok uğeraştı ama listenin haline baksana ne halden ne hale geldi neyse ya sağlık olsun bütün kısırları oğluşlmla ben yicez kaydirigubbakcemile3

Ya bırı bana yerı tarıfedebırlımı
ben menemenden gelcem karsıyakadaa ınsem bulabılırmıyımkı yerı

menemenden bin şeker son durakta in ve indiğin istikamete doğru yürü tatlım hemen anıtı geçtikten sonra zaten kime sorsan tarif eder bulabileceğin bi yer sana dahada yakın olmuş kıss baya kıyaksın haaa zemuszemus

ya gelcemd eyerı bulabişlirmiyımkı
ona uzldum şşmdi benımde sarmalr hazırdı yaaa

cnmcım 1 kaç sayfa öteye bak kadın uydu görüntüsü bilem koydu menemenden gelirken karşıyaka çkışında ince durağın adı bile yazıo 1 -2 sayfa geride kaydirigubbakcemile5

menemenden bin şeker son durakta in ve indiğin istikamete doğru yürü tatlım hemen anıtı geçtikten sonra zaten kime sorsan tarif eder bulabileceğin bi yer sana dahada yakın olmuş kıss baya kıyaksın haaa zemuszemus

sğl canım aleybey ıye yazınca şaşırdım ben.
Anıtı bılıyorum canım.sğl yınede ilğin için

keşke daha erken haberim olsadı arkadaşlar şimdi okudum tühh!!ama bu hafta zaten olamazdı pazar sınavım cumartesi misafirim var ne olur bırdahakı bulusmada banada haber verın olurmu.allaha emanet olun canlarm.iyi geceler...

bi dolma yapmışım ooof
yani ben beendim sizinde damak tadınıza uyar
yarın bi yemekteyiz çeviririz artık :roflol:

üf ya inanamıyorum dolmalar sarmalar heleki kısır nettiniz ayol eridim bittim burad bu saatte çarşamba günü dişimide çektirdim agzımı açamıyorum yememk bilem yiyemiyorum açım bu saatte gözümün önünde uçuştu yemekler valla

kızlar noldu şoktayım yeni geldim sevomun msjnı grdüm neden iptal okuyamadım bile:KK43:(

X