iyi olurdu abla kimi eversek acaba CADIARZUCADIARZUsblue canım benimde sularım kesik. yarın gelecek diyorlar. arıza varmış galiba. ama ben sularımı yedekledim.delikafadulden bu arada vadiye baktım. çok güzelmiş. hadi gitmişken birilerinide everelim.alkisalkisalkis:roflol::roflol:
Şeniziyi geceler arkadaşlar
ben geliyorummmmm zemuszemus
öyle demee o kısır sanat eserii yiyemicen işte oooh olsun sarmalar kısırlar hepsi baa kaldı lülülülülülüyerim senin kısırını ben dicem ama gelemiyorum ne yazıkki. kısır çokmu zor kız ayamla yaparım ben onu be kaydirigubbakcemile3öpüyorum seni canım iyi eğlenceler sana seni bi daha görmek isterdim ama olmadı bidahakine inşallah:1hug:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: hihoyyytgelmeyin siz gelmeyin belki ben süprüüüz yapcemdelikafadulden
söylemeyecektim ama dayanamdım:kedi:
ama yapamazsam üzülürüm:gitme:mafoldumbensenağlama
kızlar şimdilik bir değişiklik olmazsa c.tesi izmire gelicem aslında çok mühim işlerim var ama kısa da olsa ugramak istiyorum yanınıza:kedi:
otobandan yol haritasına baktım çokda uzak değildelikafadulden
umarım bir aksilik olmaz:Saruboceq: daha kocama bile sölemedim süpriz bir işi ççıkmasın diye:jeyyar:
çünki beraber geliriz azucuk bekleyiversin beni:1closedeyes:
:Saruboceq: hadi bakalım aba şartları zorla hemde yakışılı torununu görelim demi ama hep kendine saklıyosun :umursamaz:oğlumla gelin buğün istanbula gidiyorlar,,gelinimin sınavı var yarın ,bende gidecektim istanbula
fakat olmadı ,berki bana bıraktılar gidemedim
eşimi kandırabilirsem, kendi arabamızla gelicem torunumla beraber
yinede söz vermeyim,,ama gönlüm istiyor gelmek,,
gelirsemde fazla kalamam,,çocuk var ,,
kaydirigubbakcemile5 yaaşşa sen gülüüm beniimgelene hoşgeldin gelemiyene canın sağolsun....ben hasta hasta gelicem valla...kulağım mikrop kapmış çok ağrıyor ama söz verdim bi kere GELCEEEEMMMM....
kaydirigubbakcemile5 meşkuşla sana madalya vericim hazır olun o ka mesafeden geliyonuz ya hakettiniz :hooray:Ben kesin geliyorum eşimle linke bakıyoruz şimdi sarmamı hazırladım kızlar (buarada eşime öle bi emri vaki yapmıısmkı çık dıyemedı.
anamm resmi nereye kopyaladımm yanlış oldu ama neyse topik canlansın zemuszemus zemuszemus
bu gece uyucaz sabah bi uyancaz piknik olcak oley oley oley alkisalkisalkis:teytey::dance:
yerim senin kısırını ben dicem ama gelemiyorum ne yazıkki. kısır çokmu zor kız ayamla yaparım ben onu be kaydirigubbakcemile3öpüyorum seni canım iyi eğlenceler sana seni bi daha görmek isterdim ama olmadı bidahakine inşallah:1hug:
kıslar sarmaları az sonra sarmaya başlıyorum. içini hazırladım. zemuszemus
oğlumla gelin buğün istanbula gidiyorlar,,gelinimin sınavı var yarın ,bende gidecektim istanbula
kolay gelsin ablammmm opuyorumnanaktan
oğlumla gelin buğün istanbula gidiyorlar,,gelinimin sınavı var yarın ,bende gidecektim istanbula
İzmir in buluşmaya doymayan güzelleriiiiiiiiiiii delikafadulden
hadi bakalım dolmalar dolacak, sarmalar sarılacak
börekler açılacak opuyorumnanaktan cokacimcoook ipinizi topunuzu da almayı unutmayın haaa hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
servis ücreti sayımıza göre değişecek şöyleki 20 kişi olursak 7 şer lira 10 kişi olursak 10 ar lira gibi
güneş kremlerinizide alın haa pembecik yanaklarınız yanmasın kıyamam Şeniz
listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı http://cennetvadisi.org/
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 arası servisimiz konaktan kalkacaktır ykm nin önünde buluşacağız dönüş saatimiz bize bağlı keyfimiz ne isterse o zaman döneriz ama illa saat diyenler varsa saat 18 00 gibi kalkarız piknikten
tarih : 20 haziran cumartesi
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın
[/FONT]
kazen (sarmaların aşkına ) ??
minasera ??
usnac ??
lonely35 ??
bebytwin ??
güneş 55 ??
xeno ??
su35 ??
bumuyani sarma ( beynimi yedin oldumuuu )
sblue \ browni poaça patlıcan biber dolma köfte patates de yapcam uleeyn ( herşey sizin için )
yengeçburcu \ kısır
firstlady \ sarma
gizem 1986 ve kayınvalideciği
march7 ve kızı çğiköfte
kibele190
aysenfatos ve kızı
peri
poseidon ( gideceğimiz yerin sahibin gelini sağolsun bize yardımcı olacak terettüt edenlere duyrulur piknik alanında hertürlü ilaçlama temizlik yapılmış süreklide yenilenyormuş )
önemli not:
arkadaşlar benim köftem meşhur benim böreğim meşhur benim kekim meşhur diyenler ne getireceklerini belirtsin ona göre yiyecekler pay edilecek gerekli malzemeler listelenecek
msjınıza bunlarıda ilave edersniz çok sevineceğim sevgileeer şimdiden kolay gelsiin
ayrıca plastik tabak kaşık çatalınızı yanınızda getirin kızlar
gideceğimiz yerin linki bir gözatın bakalım
http://cennetvadisi.org/