zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

iyi olurdu abla kimi eversek acaba CADIARZUCADIARZU
iyi geceler arkadaşlar
ben geliyorummmmm zemuszemus
Şeniz
öyle demee o kısır sanat eserii yiyemicen işte oooh olsun sarmalar kısırlar hepsi baa kaldı lülülülülülü
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: hihoyyyt
:Saruboceq: hadi bakalım aba şartları zorla hemde yakışılı torununu görelim demi ama hep kendine saklıyosun :umursamaz:
gelene hoşgeldin gelemiyene canın sağolsun....ben hasta hasta gelicem valla...kulağım mikrop kapmış çok ağrıyor ama söz verdim bi kere GELCEEEEMMMM....
kaydirigubbakcemile5 yaaşşa sen gülüüm beniim
Ben kesin geliyorum eşimle linke bakıyoruz şimdi sarmamı hazırladım kızlar (buarada eşime öle bi emri vaki yapmıısmkı çık dıyemedı.
kaydirigubbakcemile5 meşkuşla sana madalya vericim hazır olun o ka mesafeden geliyonuz ya hakettiniz :hooray:

bende gece kızımı uyutunca yapcam çünkü fırının başından ayrılmıcam mamalarım güzel olsunlar yanmasınlar diye

hatuna bak yaa hem gelmiyor hem hava basıyor :dilcikar:
öyle uzaktan ben şunu şuramla bunu buramla yaparım demek kolay :1closedeyes:
kolaysa pratiğe dökte görelim hodri meydan lülülülülülü

slm arkadaşlar a.s.
misafirilerimi geçirdim temizlmi yaptım attım kendimi buraya bi an hiç gitmicekelr sandım :1ninca:
neysem hadi bakalım yarın bu saattler kuduryor olcaz kaydirigubbakcemile2
ben öğlen sonu alışverişimi yapam yarın için :lepi:

Arkadaşlar malesef bende gelemiyorum. cumartesi pazar çalışmak zorundayım, işleri yetiştiremedim. çok üzgünüm...

sevom acilen liste güncelle cnm yaa CADIARZU
ona göre bakalım kimler kalmış

aqrkadaşlar zgünüm safra kesemde taş çıktı yarın ultrasona giricem benide silermisinz nolur kusura bakmayn

canım berk için çocuk parkı var. getir oğluşu. ona gönüllü bakacaklarda çıkar. sen merak etme.naniknanik:dilcikar:

ablacım berkide al gel bende kızımı getirecem arkadaş olurlar birbirine

ya varya imreniyorum sizin bulusmalara
insallah birgün banada nasip olur tr nin neresinde olursa olsun bende oliimde yaninizda aranizda
valla suan en büyük hayallerimden biri
insallah nasip olur birgün

Sevil'ciğim sen bana özelden telefon no nu versene. Taa Konaklara kadar gelipte oralarda bi başıma kalmıyayim:1no2:

oy oy oy listenin güzelliğine bakın, ağzım sulandı valla, kısır-sarma-dolma-köfte.....

kızlar top ve ip almayı unutmayın

ip atlamadan piknik olmazzz

bunları yazdığım için çok ama çok üzgünüm kızlar kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyorum fakat gelmeyen arkadaşların sayısı sürekli arttı ve sayımız oldukça düştü bu durumda servis ücreti malesefki yükseldi yarında birileriin işi çıkar gelemezse dahada lüzumsuz ve tatsız olaylar yaşanacağından servisi iptal ettirmeye karar verdik
taşın altında burcu ve benim elim var çünkü kimse kusura bakmasın
isterseniz bu sıcakta hazırlık yapacağız diye debelenmeyelim fazla konakta ykm de buluşur beğendiğimiz cafenin birine otururuz
inanın sıkıntıdan migrenim tuttu son dk değişikliği nasıl herkesi haberdar ederim bilmiyorum lütfen okuyanlar bana yazsın ne yapalım servis ücreti kişi başı 20 tl ye geliyor servis olmadan da arac problemimiz doğuyor bu saatten sonra benimde hiç hevesim kalmadı herzamanki gibi gider bi cafede otutururz ne yapalım . piknik yapalım diyen dilimi eşekarısı soksaydı dedim sonunda teşekkür ederim

sevilcim üzülme canım ya kendini paraladın durdun kaç gündür sagılk olsun zaten son anadada vazgeçip gelemiyenler her zaman oluyor böyle bir organizasyon her zaman bence riskli kız bizi kordon paklar başka yer degil netcen cennet vadisini bilmem neyi denize karşı püfür püfür sıkma güzel canını sen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…