zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

march7 iki defa yazılmış. oh içeceklerimizde varmış. soğuk olması lazım ama. delikafaduldendelikafadulden buzluk getirene kasetleride ben getiririm. benim buzluk haşat olmuşta.

beni kipanın önünden almaya çalışıcaklar yani ordan geçicekmiş bende orda oturuyorum binerim diye düşündüm öyle olursa kipadan soğuk alırım birazda buzluk alırım yanına ama oda gidene kadar haşat olursa netcez gari:dance:

cnm bunu neden önceden demedin bana bak şimdi haberim oldu eğer balçova kipanın ordan alınmak istiyosan lütfen 10 da durakta ol yerimseniben
ordan bincek arkadaşlar söyleyin ki ona göre bekliyelim ve bilelim ki benm bildiğim sadece andromache ve annesi-march7-ve gelirse desibel varmı arttıran

tamam bende orda belicem 9bckta kipaya girer içecekelrimi alır bineriz servise zemuszemus

yengeçburcu olan arkadasımla konuşmuştuk seninde haberin oldu:dance:

balçovadan başka alınacak varsa ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun :roflol:

şafak 5

balçovadan başka alınacak varsa ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun :roflol:

şafak 5

Servis nerden geçiyor?ben bornovadayım..
Ayrıca neler hazırladınız..Buca,Hasan ağa bahçesimiydi??

Servis nerden geçiyor?ben bornovadayım..
Ayrıca neler hazırladınız..Buca,Hasan ağa bahçesimiydi??

allah iyiliğini vere ne diim okumamışın bari söleme :roflol:
servis konaktan kalıkıo cnm ykm nin önünde 10 da buluşuyoruz buca cennet vadisine gidiyoruz akşamüstü 6 gibi de dönüyoruz
gelcen mii yazim mi listeye :jeyyar:

ay evet okumadım ne gülüyonki.:)))))

Canım şimdi eşimle konuştukta..Orda kalış süresi çok uzunmuş..Oğlan henüz küçükmüş..
Zorlanırsın dedi bana..Benim yerime karar verdi..
Ulaşımı kolay olan bir yer olunca gelicekmişim.:)))
Sanırım ilk sanal buluşma girişimimde tedirgin oldu kendisi.:)))
Neyse bu sefer onu dinleyeyimde..Bi rdaha olmaz ama...

Sizinle tanışmayı çok istiyorum..Eni sonu karşılaşıcaz:))

Hayır sbluecim yazma.

yena tamam yazmam senağlama
bidakine gelme de bak ben napıom seni klava: klava:

yena tamam yazmam senağlama
bidakine gelme de bak ben napıom seni klava: klava:

Tamamen koca baskısı..
Kadın kuruluşlarına sesleniyorum,nirdesiniz.:))))

İyi eğlenceler hemşolarım..

kızlar beni silin listeden maalesef ben gelemiyorum. bu düğün işi bitirdi beni. bu hafta çeyiz alınacaktı ama iptal olmuş ayın 21inde alınacakmış bende ondan bu hafta salı yada çarşamba yola çıkıyorum. çeyiz alma falan işlerine yetişmek için çok üzgünüm gelemiyeceğim için. zaten elbise falan günlerdir pc bile açamıyorum. affedin kızlar. senağlamasenağlamasenağlama

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

alında düğün falan yalan. şimdi ben spora başladım diyet falan diğer ay karşınıza daha güzel çıkmak için yalan söylüyorum. lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

demek öle haaa klava:
peki öyle olsun ama üzgünüm ki temmuz -ağustosta buluşma yok yane ben olamam sanırım kötükedihüso sende bizi çok özle emi lülülülülülü

Cancağazlarım
Cuma günü Bodruma gidiyorum
Haftasonunu orada geçirecem
Bu durumda benim piknik işi iptal oldu
Bildireyim dedim sizlere
Birdahakine inşallah
Öpüyorum hepiniziŞeniz

Cancağazlarım
Cuma günü Bodruma gidiyorum
Haftasonunu orada geçirecem
Bu durumda benim piknik işi iptal oldu
Bildireyim dedim sizlere
Birdahakine inşallah
Öpüyorum hepiniziŞeniz

geeet bodrum paralasın seni :dilcikar: bak ben didiom bida göremicen beni teee ne zamana kadar :umursamaz:

geeet bodrum paralasın seni :dilcikar: bak ben didiom bida göremicen beni teee ne zamana kadar :umursamaz:

Kim demişlülülülülülü
Alaçatı 40 dakika
Haftasonları akarız biz kocişle orayaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…