oraya girişte paralımıydı :ayrıa bu ne ya herkes caymış:1shok:
elimden geleni yapacağım canım.inşallah bakıcam.bu arada link vermek serbest mi kk da.eğer öyle ise cennet vadisinin linkini vericem bakın.
bi dur sabır indirim yapmaya çaılışıyoz burda kalabalığız korkma sen
yok korum yok canımda şimdi pahalı gelipte gelmeyenler olur diye sölemiştim ben benim için sorun değilopuyorumnanaktan
benim kızım şuan 2 yaşında eğer kimse çocuğunu getirmiyosa bende kızımı anneme bırakıp gelicem
ben kızımıda getirmeyi istiyorum çünkü bütün gün benimle evde sıkılıyor anca anneannesine gidersek bi kaç insan görüyor benim kızım kimseden kaçmıyor öyle sıcak bi çocuk ama kimse getirmiyosa bende getirmiyiim diyorum
ben kızımıda getirmeyi istiyorum çünkü bütün gün benimle evde sıkılıyor anca anneannesine gidersek bi kaç insan görüyor benim kızım kimseden kaçmıyor öyle sıcak bi çocuk ama kimse getirmiyosa bende getirmiyiim diyorum
o zaman cumartesi kızımı ve patatesli poğaçalarımı alıp geliyorum:lepi:
ee ben poaçayı neli yapam ozaman CADIARZU
ayrıcaaa hala ne yapacağını bildirmeyenler lütfen söylesin artık üzümlü ek kontejyanı ve kurabiye kontejyanı boşaldı ona göreee
burcuu kısırın yanına bişey daha yap len
mercimek köftesi de yapıın birinis aklıma bunlar geldi hadii bildirin artııkklava:
kızlar kızartmada yermisiniz 1 tepsi patates domates patlıcan kızartsam erken kalkıp yirmisinizherkes tadımlık alsa yeter :içelim:
tepsi derken orta boy kayyık tabaklardan yani:tomato:
tmm cnm nolcek herkes bi kez koklar :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3