zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

elimden geleni yapacağım canım.inşallah bakıcam.bu arada link vermek serbest mi kk da.eğer öyle ise cennet vadisinin linkini vericem bakın.

cnm link vermek yasakmış msn verdim özelden sana beni eklersen detaylı konuşalım olur mu saol şimdiden

benim kızım şuan 2 yaşında eğer kimse çocuğunu getirmiyosa bende kızımı anneme bırakıp gelicem

benim kızım şuan 2 yaşında eğer kimse çocuğunu getirmiyosa bende kızımı anneme bırakıp gelicem

cnm şu an hatırlamıyorum ama bizim için uyar bol bol bebiş severiz eğer bizden kaçmazlarsa
ama eğer hayır ben rahat etmek sizlerle bol bol konuşup ,ip atlayıp,top oynama istiyorum dersen bırak ananesine yerimseniben

ben kızımıda getirmeyi istiyorum çünkü bütün gün benimle evde sıkılıyor anca anneannesine gidersek bi kaç insan görüyor benim kızım kimseden kaçmıyor öyle sıcak bi çocuk ama kimse getirmiyosa bende getirmiyiim diyorum

çocuklarıyla gelenlerde var cnm ayrıca hepberaber bakarız kucaktan kucağa gezerken oda anlamaz vakit nasıl geçti yinede senin kararın

getir getir ozzmaan alkisalkisalkis delikafadulden Şeniz

ızmir in buluşmaya doymayan güzelleriiiiiiiiiiii delikafadulden
hadi bakalım dolmalar dolacak, sarmalar sarılacak
börekler açılacak opuyorumnanaktan cokacimcoook ipinizi topunuzu da almayı unutmayın haaa hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
servis ücreti sayımıza göre değişecek şöyleki 20 kişi olursak 7 şer lira 10 kişi olursak 10 ar lira gibi

güneş kremlerinizide alın haa pembecik yanaklarınız yanmasın kıyamam Şeniz

listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 arası servisimiz konaktan kalkacaktır ykm nin önünde buluşacağız dönüş saatimiz bize bağlı keyfimiz ne isterse o zaman döneriz ama illa saat diyenler varsa saat 18 00 gibi kalkarız piknikten
tarih : 20 haziran cumartesi
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın

kazen (sarmaların aşkına ) ??
minasera ??
desibel ??
usnac ??
lonely35 ??
bebytwin ??
güneş 55 ??
bumuyani ??
xeno ??
sblue \ browni poaça patlıcan biber dolma köfte patates de yapcam uleeyn ( herşey sizin için )
yengeçburcu \ kısır
bitoşum
firstlady \ sarma
kuşuuum ve iki annesi :))
nazarboncuğu
gizem 1986 ve kayınvalideciği
march7 ve kızı çğiköfte
sevgi535 içeceklerden sorumlu
kkgm ve oğluşu
hcr35 ve annesi
kibele190
aysenfatos ve kızı
andromache ve anneciği
peri
poseidon ( gideceğimiz yerin sahibin gelini sağolsun bize yardımcı olacak terettüt edenlere duyrulur piknik alanında hertürlü ilaçlama temizlik yapılmış süreklide yenilenyormuş )

önemli not:
arkadaşlar benim köftem meşhur benim böreğim meşhur benim kekim meşhur diyenler ne getireceklerini belirtsin ona göre yiyecekler pay edilecek gerekli malzemeler listelenecek
msjınıza bunlarıda ilave edersniz çok sevineceğim sevgileeer şimdiden kolay gelsiin
ayrıca plastik tabak kaşık çatalınızı yanınızda getirin kızlar

Son düzenleme:
o zaman cumartesi kızımı ve patatesli poğaçalarımı alıp geliyorum:lepi:

ee ben poaçayı neli yapam ozaman CADIARZU

ayrıcaaa hala ne yapacağını bildirmeyenler lütfen söylesin artık üzümlü ek kontejyanı ve kurabiye kontejyanı boşaldı ona göreee
burcuu kısırın yanına bişey daha yap len
mercimek köftesi de yapıın birinis aklıma bunlar geldi hadii bildirin artıık klava:

kızlar kızartmada yermisiniz 1 tepsi patates domates patlıcan kızartsam erken kalkıp yirmisiniz herkes tadımlık alsa yeter :içelim:

kazanla kısır yapıcem zabahın köründe kalkıp daha ne yapam kıs
ben öyle kurabiye poğaça filan beceremem :kedi:
hazır bişiler getirem bari yerimseniben

kızlar kızartmada yermisiniz 1 tepsi patates domates patlıcan kızartsam erken kalkıp yirmisiniz herkes tadımlık alsa yeter :içelim:

ne verirsen elinle o gelir seninle kaydirigubbakcemile3
veren el herzaman alan elden hayırlıdır :lepi:
bilmem anlatabildimmi sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…