zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

selamlar hanımlar, tabağımızı çanağımızı, bardağımızı kendimize göre alıyoruz değilmi? herkes tedarikli gelirse çok yükde taşımış olmayız hem...

birde hanımlar, sabah 10 da buluşucaz tamam fakat dönüş saati nedir. servis akşam saat kaçta gelip alıcak. kesin saat belli olursa bende ona göre bir program yapıcam.

selamlar hanımlar, tabağımızı çanağımızı, bardağımızı kendimize göre alıyoruz değilmi? herkes tedarikli gelirse çok yükde taşımış olmayız hem...
evet cnm aynen öleekaydirigubbakcemile5
birde hanımlar, sabah 10 da buluşucaz tamam fakat dönüş saati nedir. servis akşam saat kaçta gelip alıcak. kesin saat belli olursa bende ona göre bir program yapıcam.

evet dönüş saati bellimi bende merak ettim
ona göre ayarlanırız dimii
andromache çok görmüyorum senii iyisindir inş
görüşmek üzere:a015:

hazırlıklar son sürat devam. hadi kızlar çıkın çıkın gelin. çok güzel eğleneceğiz.
inşallah oradan atılmayız. :roflol::roflol::roflol:

güzeller servis bizim yanımızda kalacak zaten yani canımız ne zaman arzu ederse o zaman kalkacağız akşamüstü 6 gibi olur sanırım herzaman olduğu gibi

ızmir in buluşmaya doymayan güzelleriiiiiiiiiiii delikafadulden
hadi bakalım dolmalar dolacak, sarmalar sarılacak
börekler açılacak opuyorumnanaktan cokacimcoook ipinizi topunuzu da almayı unutmayın haaa hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
servis ücreti sayımıza göre değişecek şöyleki 20 kişi olursak 7 şer lira 10 kişi olursak 10 ar lira gibi

güneş kremlerinizide alın haa pembecik yanaklarınız yanmasın kıyamam Şeniz

listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 arası servisimiz konaktan kalkacaktır ykm nin önünde buluşacağız dönüş saatimiz bize bağlı keyfimiz ne isterse o zaman döneriz ama illa saat diyenler varsa saat 18 00 gibi kalkarız piknikten
tarih : 20 haziran cumartesi
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın

kazen (sarmaların aşkına ) ??
minasera ??
sblue ve kayınvalidesi \ browni poaça çay
yengeçburcu \ kısır
desibel ??
usnac ??
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - üzümlü kek
lonely35 ??
bebytwin ??
güneş 55 ??
bumuyani ??
zeliha kurabiye
bitoşum
kuşuuum ve iki annesi :))
xeno
nazarboncuğu
gizem 1986 ve belki kayınvalideciği
nutez
march7 ve kızı çiğköfte
sevgi535 içeceklerden sorumlu
kkgm makarna salatası
hcr35 ve annesi
kibele190
aysenfatos
andromache ve anneciği
bitoşuum ve annesi
peri

önemli not:
arkadaşlar benim köftem meşhur benim böreğim meşhur benim kekim meşhur diyenler ne getireceklerini belirtsin ona göre yiyecekler pay edilecek gerekli malzemeler listelenecek
msjınıza bunlarıda ilave edersniz çok sevineceğim sevgileeer şimdiden kolay gelsiin
ayrıca plastik tabak kaşık çatalınızı yanınızda getirin kızlar

Son düzenleme:
kızlar siz bana bakmayın benim bebişim küçük ve çok hareketli birde oğlum 12 yaşında onu hiç tutamam tazı gibi koştururu vallahi ben ise sizinle sohbete dalıp ikisinide ihmal ederim sonum kötü olmasın ama bir dahaki buluşma bence havuza olsun nasıl fikir serin dimi

sonunda karar verdim ne yapacağıma...nasılsa listede de yok...ohhh rahatladım valla...sblue nun ağzını kapatıcam...süpriz yemek antep usulü... tahmin edin hadi...kesin sevo bilir...:roflol:

kızlar siz bana bakmayın benim bebişim küçük ve çok hareketli birde oğlum 12 yaşında onu hiç tutamam tazı gibi koştururu vallahi ben ise sizinle sohbete dalıp ikisinide ihmal ederim sonum kötü olmasın ama bir dahaki buluşma bence havuza olsun nasıl fikir serin dimi

havuz muuuu??? neden deniz değil de havuz...izmir de hem de...çeşmealtına gelin daha iyi...zemuszemus

heyecanlandım ben bayaa cola çeşitli meyve suları dışında istediğiniz bi içecek varmı kızlar rakı sarap vokta falan:dance: şaka yapıyorum tabiki ne bileyim ıce tea soda enerji içeceği gibi

sblue ciğim benide ekle canım listeye. bilgisayarımda sorun olduğu için kk ya girip gelip gelmeyeceğimi kesin belirtememiştim. canım ama ne yapacağımı bilmiyorum. çünkü bu hafta çok yoğunum hazır bişeylermi alsamki olurmu.. yada o güne kadar bişeyler yapabilrsem yapamaya çalışayım. bu piknik çok güzel olacak eminim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkis

heyecanlandım ben bayaa cola çeşitli meyve suları dışında istediğiniz bi içecek varmı kızlar rakı sarap vokta falan:dance: şaka yapıyorum tabiki ne bileyim ıce tea soda enerji içeceği gibi
kafana göre takıl cnm çok yük yapma kendine saolasın
sblue ciğim benide ekle canım listeye. bilgisayarımda sorun olduğu için kk ya girip gelip gelmeyeceğimi kesin belirtememiştim. canım ama ne yapacağımı bilmiyorum. çünkü bu hafta çok yoğunum hazır bişeylermi alsamki olurmu.. yada o güne kadar bişeyler yapabilrsem yapamaya çalışayım. bu piknik çok güzel olacak eminim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tmm pericim tabiki hazır bişeylerde alabilirsin yazayım listeye senide gelemeyeceğim deyince silmiştim sevindim kaydirigubbakcemile2

tmm pericim tabiki hazır bişeylerde alabilirsin yazayım listeye senide gelemeyeceğim deyince silmiştim sevindim kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

canım benim sizlerle birlikte olma fırsatlarını kaçırmak istemiyorum.:içelim: sizlerle gerçekten keyif alıyorum iyiki varsınıza.s.a.s.

X