- 1 Nisan 2009
- 114
- 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm aynen öleekaydirigubbakcemile5selamlar hanımlar, tabağımızı çanağımızı, bardağımızı kendimize göre alıyoruz değilmi? herkes tedarikli gelirse çok yükde taşımış olmayız hem...
birde hanımlar, sabah 10 da buluşucaz tamam fakat dönüş saati nedir. servis akşam saat kaçta gelip alıcak. kesin saat belli olursa bende ona göre bir program yapıcam.
hazırlıklar son sürat devam. hadi kızlar çıkın çıkın gelin. çok güzel eğleneceğiz.
inşallah oradan atılmayız. :roflol::roflol::roflol:
istediğimiz gibi yayılcas orda abla kimseler bişey diyemicek bize :lepi:
kızlar siz bana bakmayın benim bebişim küçük ve çok hareketli birde oğlum 12 yaşında onu hiç tutamam tazı gibi koştururu vallahi ben ise sizinle sohbete dalıp ikisinide ihmal ederim sonum kötü olmasın ama bir dahaki buluşma bence havuza olsun nasıl fikir serin dimi
içli köfte mi cokacimcoook
o zamannnn çiköfte cokacimcoook delikafadulden
eveeeetttt...ama emitasyonu...etsiz olcek...etli olursa bozulur...busluğum yok...:teselli:
kafana göre takıl cnm çok yük yapma kendine saolasınheyecanlandım ben bayaa cola çeşitli meyve suları dışında istediğiniz bi içecek varmı kızlar rakı sarap vokta falan:dance: şaka yapıyorum tabiki ne bileyim ıce tea soda enerji içeceği gibi
sblue ciğim benide ekle canım listeye. bilgisayarımda sorun olduğu için kk ya girip gelip gelmeyeceğimi kesin belirtememiştim. canım ama ne yapacağımı bilmiyorum. çünkü bu hafta çok yoğunum hazır bişeylermi alsamki olurmu.. yada o güne kadar bişeyler yapabilrsem yapamaya çalışayım. bu piknik çok güzel olacak eminim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkis