zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

kızlar sanırım ben gelemiycem şu kene olayı canımı çok sıktı malum bende 2 çocuk var kendimi kollasam onlara nasıl yeterim akşam haberlerdede çıktı yine ölenlerbilmiyorum yani şuan offf.:sinifsinif:

valla ben beyaz çorapı giyim paçalarımı çorabın içine sokucam neolur ne olmaz artı bide sprey sıkmayı düşünüyorum

kene vakasının izmirde oldugunu hiç duymadım ben hanımlar.... ? haritasını çıkarmışlardı ama izmirde hiç vaka yoktu.. izmirdede mi çıkmış ?

keneyi bölge bölge ayıramazlar canım burdada var ama kırım kongomu o bilinmiyor kene izmirde daha çok çünkü çok kurak yer ve sıcak izmir ben veterinerde çalışıyorum geçen hafta av köpeği getirdiler kene felcinden hayvanı kaybettik 3 bine yakın kene vardı üzerinde pikniğe geliceksen kenelerin boyutlarını gösteririm bi ara:1no2:

ayy bende baktım şimdi cennet vadisine tam kenelik yer ya çok tırsıyorum gerçekten

slm kızlar a.s.
noluyor ayol bi kenedir tutmuşunuz mafoldumben
minnacık kenemi bizi yolumuzdan edicek :eek:lmaz: eminim orada gerekli ilaçlamalar yapılıyordur temzi düzenli bir tesis :lepi:
kene koruyucu sprey sıkının bol bol bişicik olmaz yerimseniben

sevgi demek bir köpiş öldü keneden sanırım sokak köpeğiydi Çok üzgünüm çoook
bizimde köpeğimizi geçen gün kene ısırdı vet. çıkardı zaten gerekli aşıları yapıldığı için üzerinde barınmaz olanlarda dökülür dedi allah korusun :Saruboceq:
ay iyi düşünün iyi olsun böyle son dk ta cayıcaksanız pikniğe gitmeyelim daha öncede dedğim gibi kafeye gidelim maksat muhabbet diye herzaman söylüyorum sengözlerimebaksanab

slm kızlar a.s.
noluyor ayol bi kenedir tutmuşunuz mafoldumben
minnacık kenemi bizi yolumuzdan edicek :eek:lmaz: eminim orada gerekli ilaçlamalar yapılıyordur temzi düzenli bir tesis :lepi:
kene koruyucu sprey sıkının bol bol bişicik olmaz yerimseniben

sevgi demek bir köpiş öldü keneden sanırım sokak köpeğiydi Çok üzgünüm çoook
bizimde köpeğimizi geçen gün kene ısırdı vet. çıkardı zaten gerekli aşıları yapıldığı için üzerinde barınmaz olanlarda dökülür dedi allah korusun :Saruboceq:
ay iyi düşünün iyi olsun böyle son dk ta cayıcaksanız pikniğe gitmeyelim daha öncede dedğim gibi kafeye gidelim maksat muhabbet diye herzaman söylüyorum sengözlerimebaksanab

HAYIR CANIM SOKAK KÖPEĞİ DEĞİLDİ AV KÖPEĞİYDİ SAHİPLİ KÖPEK GEBE OLDUĞU İÇİN BEBEKLERE ZARAR VERMEMEK İÇİN KENE FELCİ DENİLİYO DEDİĞİM GİBİ 3 BİNE YAKIN KENE VARDI VE BİZ ÇIKARDIK ONLARI TEKER TEKER SİVİLCE PATLATIR GİBİ AMA KENELER YETERİNCE KANINI EMMİŞTİ YAPILCAK BİŞEYYOK GENEDE ÖNLEMİMİZİ ALALIM KAPRİ GİYİCEKTİM SICAK OLUR DİYE AMA PANTOLON GİYİP PAÇALARIMI SOKUCAM İÇİNE:1ninca: BİZ BİZEYİZ NASILSA BEN FOTOĞRAF MAKİNESİDE GETİRİCEM BOL BOL POZ VERİRİRZ:1hug::içelim:

ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK CAFEDE OLA PıKNıKTE OLSA KENE YILDRMAZ BENı :KK70: ÇIKARIR ATARIZ KENARA:eek:klava:

ya vallahi ne diyeceğimi şaştım kızlar evt sağlık elbette çok önemli haklısınız ama izmir de ölümcül kene vakası yok bildiğim kadarı ile ayrıca spreyler var ayrıca gittiğimiz yer özel bir tesis ve dikkat edildiğine inanıyorum

Birdir bir oynamak yasak !
Yerlerde yuvarlanmak yasak !
Cıbıl cıbıl gezmek yasak !
Spreysiz geleni almıyoruz (Benim spreyim yok, hayrına biri bana da sıksın :kedi: )

Te o kaa :nazar:

galonlan ilaç alicim hepinizi sağ baştan ilaçlıciim kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü:eek:mafoldumbenyerimsenibencokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook ya ifadeler çıkmıyo gene
:tomato:

X